Viimeisten vetojen aika

Nyt alkaa olemaan jo finiitto koko likka. Tänään oli ”vapaapäivä” jonka aloitin kynsihuollolla Näytä Kyntesi kynsisalongissa Katalla ja pistettiin vähän glitteriiiiii 🙂 Siitä painelinkin epätavalliseen aikaan Wolffille ja vuorossa oli jalka treeni. Mua on alkanut ärsyttään mun oma voimattomuus, joten päätinkin ladata entiset painot ja pistin meneen. Hyvä ettei peräsuoli pullahtanut ulos, kun nama irvessä väänsin sarjat loppuun. Tahdonvoimalla suoritettiin se jalka treeni. Matkalla kaupunkiin tein kisa soittolistan ja ehkä se olikin syynä huippu fiilikseen salilla. Kisoissa yks tärkeimpiä juttuja mulle on Ipody 🙂

Kuvaus Mikko Karekivi vaatteet: Casall Ulla-Riitta Koskinen

Loppuun tein vielä aeroobista ja salilta lähdettyäni jalat ei meinannut enään kantaa. Kävin tänään uudessa Ruohonjuuressa ja ai että mikä valikoima ja mahtava liike. Edellinen oli jotenkin tosi tunkkainen, mutta uusi avara ja siisti liiketila saa multa 10 pistettä. En kuitenkaan löytänyt etsimääni, joten huomenna taas uusi kierros hippi kaupoissa. Kävin myös Bodyshopissa täydentämässä suklaarasva varastoni, sillä nyt alkaa rasva talkoot.  Se on aamuin illoin hirveä kerros, sillä saan ihoni pehmeäksi ja värin tasaiseksi. Suklaa rasva pitää ihon kosteana 48 tuntia ja oikeasti toimii. Varsinkin näin pitkän talven jälkeen on hyvä pitää erikois huoli ihosta.

Kuvaus Mikko Karekivi Ulla-Riitta Koskinen

Mää jo niin odotan ens viikkoo ja fiilistelyä. Kisoja kohti mennään ja uskomatonta, että enään on jäljellä 1,5 viikkoa jihuuuu. Tänään oli illalla vielä yks kuvaus projekti Wolffilla ja valmiita tuotoksia on nähtävissä pian. Kyllä huomaa, että fitness ilmiö on nyt ottanut vallan, sillä sali oli aivan tupaten täynnä. Suosin edelleen aamuvuoroa, jota ei voi enään sitäkään sanoa mummo vuoroks, koska tunkua on silloinkin. Hyvä, että ihmiset liikkuu ja pitää huolta itsestään ja omasta hyvinvoinnista. Elämme lisäaineiden ja maxi kokojen maailmassa ja kuka tietää mitä sen jälkeen tapahtuu. Usein ohjelmista saa seurata (missä on kyse painonpudotuksesta) kuinka jotkut ei syö, kun esimerkiksi vain ja ainoastaan eines ruokaa. Osa ei ole koskaan maistanut hedelmiä tai vihanneksia mikä on todella huolestuttavaa. Itse koitan äitinä opettaa lapselleni mikä on terveellistä ja miksi mitäkin pitää syödä. Toki meillä myös herkutellaan, mutta harvoin se on karkkia tai muuta EEE-koodia. 

Kuvaus Mikko Karekivi vaatteet Casall Ulla-Riitta Koskinen

On hyvä, että puhutaan ja tehdään elämän muutoksia, mutta mikä on vienyt ihmisen siihen ”edelliseen”.??? Uskon, että kyse on omasta laiskuudesta, saamattomuudesta, välinpitämättömyydestä ja osalla jopa tietämättömyyttä. Edelleen pidän tärkeänä pitää huolta omasta terveydestä. Usein muutoksen tehneiden ”vaivoista katoaa puolet samantien, kun ruokavalio, treeni, lepo ja hyvinvointi yleensäkkin saadaan kuntoon. Ennen vanhaan työ oli kaikkialla ruummiillista ja meidän mummot on pessyt käsin pyykit, leiponu leivät, lämmittänyt taloa, hoitanu lapsia kotona jne. Asiat on muuttunut niin, että otetaan auto alle, mennään sillä töihin, istutaan koneella, syödään epäterveelistä ruokaa, syödään autossa, valvotaan myöhään ja liikuntaa ei ole koko päivänä. Siihen pitäisi kaikkien nyt herätä sillä se on vastaus kysymykseen miksi voimme niin huonosti ja olemme lihavia. Kun kesä tulee vaihda työmatkat pyörään. Kulut ja kilot karisee ja olo paranee. Koita liikkua mahdollisimman paljon ja kokeile aamulenkkejä, sillä niistä saa aivan mahtavan draivin työpäivään.

Mää alan tästä paineleen nukkuun, koska huomenna on aikainen herätys
-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Viimeisten vetojen aika”

  1. Muakin aina pelottaa kun kuulee ettei joku ikinäikinäikinä syö kasviksia/hedelmiä. Ainoa mikä menee kurkusta alas on tyyliin pizza ja siihen 1,5l limua päälle. Vettä ei juoda koska ”eihän se maistu millekkään”… Itselleni tämä on todella vierasta sllä meille ollaan kyllä jo ihan pienestä pitäen syötetty kilokaupalla kasviksia :)Aivan upeita nämä sinun uudet kuvasi! Tsemppiä kisoihin, tulet varmasti pärjäämään todella hyvin 🙂

  2. Onko nää kuvat siis otettu nyt lähiaikoina? 🙂 Leuka tippuu alas kyllä näitä katellessa! Varsinkin toi toka kuva on täydellinen!!

  3. oot niin ihana tsemppari blogis kanssa ! oot oikeesti antanut mulle hirveesti motivaatiota postauksillas oman treenauksen suhteen 🙂 ja hei btw hiuksistasi,kuinka pitkät nuo pidennyksesi ovat ja mitä tekniikkaa käytät?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta