Oon kolmekymppinen

Tämähän on oikeasti aika mahtavaa täyttää komekymmentä. Nyt on ne rilluttelu nuoruusvuodet takanapäin ja aika siirtyä eteenpäin.Kiitos kaikille lukijoille onnitteluista, joista oon todella otettu<3 Musta on siis tullut keski-ikäinen. Jihuu. Aamuni ei kuitenkaan alkanut prinsessa kakulla ja aamiaisella sänkyyn, vaan koko kämpän totaali kuurauksella ja kevät siivouksella. Mun on pakko myöntää, että pesin lattiat ekaa kertaa tässä asunossa vaikka ollaan kohta täällä jo vuosi asuttu :).

 Vieraita riitti kokopäiväksi ja oon ilmeisesti ollut todella kiltti kun sain tosi paljon ihania lahjoja. Pari pulloo lempijuomaakin sain, jotka voi sitten kisojen jälkeen korkata. Lapset leikki ja tuntui, että meillä on kohta yksikerroksinen talo niin kova ryminä kuului yläkerrasta.
Juhlien jälkeen lähdin ulos lenkille mun oman lenkkikaverin Ritun kanssa. Se on hyvää aikaa puhua niitä tyttöjen juttuja ja purkaa mitä on sydämellä. Enää on alle 2 viikkoa aikaa kisoihin ja alan oleen valmis. Odotan lavalle nousua kun kuuta nousevaa ja sitä, että kerrankin saan ja voin nauttia siitä. Odotan jo viimeistely viikkoa ja kaikkea siihen liittyvää. Oon tehnyt kovan työn ja treenannut yhtä päämäärää kohti, mikä on vaatinut multa todella paljon kärsivällisyyttä. Lajin pitkäjänteisyys ja kropan hidas kehittyminen on todella  haasteellista mulle ja mun luonteelle. 
Muistan mun ekat kisat ja sen jännityksen mikä silloin oli. En ollut treenannut, kuin sen vähän reilu puolivuotta kun astuin ensimäisen kerran jälkeen lavalle. Toki mulla on koko elämäni kestänyt urheilutausta pohjalla, josta on todellinen hyöty lajissa, mutta rehellisesti sanottuna kuvittelin itsestäni liikoja. ”Olin elämäni kunnossa”, mutta todellisuudessa olin hyvin laiha ja lihasmassa oli todella vähän. En nytkään ole mikään kaappi, mutta sitä ei lajissani haetakkaan. 
Monelle kilpailijalle tuntuu olevan vieläkin epäselvää, mitä kisassa haetaan. Ei riitä, että yläkroppa on kunnossa vaan pitää olla kaikki. Vartalossa haetaan X-mallia, eli leveä selkä tottakai kaventaa vyötäröä, mutta samoin jaloissa pitää olla lihasta, että se X-malli toteutuu myös alakerrassa. Jos on laiha niin muodot ei tule esille. Yrittäjiä on nyt paljon, mutta antaa kaikkien kukkien kukkia. Itse haen aina sitä mallia ammattilais kilpailijoista. Kaiken muunkin on oltava kunnossa, sillä lajissa arvostellaan myös: bikinit, väri, kokonaisuus ja kasvot. On tärkeää huolehtia jokaisesta osa-alueesta. 
Huomenna meen laitatuttaan kisakynsiä ja siitä se sitten lähtee. Illalla on toiset kuvaukse, joista kerron sitten myöhemmin lisää. Motivaatio on kohdallaan, sillä tiedän mitä haluan ja tiedän mitä lähden kisoista hakemaan. Mua ei tällähetkellä kiinnosta tippakaan miettiä mitä syön kisojen jälkeen ja mitä otan mukaan ”herkkupussiin”. Mietin kisojen jälkeistä elämää vasta sen jälkeen. Taipumukseni lihoa nopeasti kisojen jälkeen on käyty kantapään kautta läpi ja nyt homma mennään erilailla maaliin. 
Haluan noudattaa terveellistä linjaa ja mun ei edes tee mieli mitään epäterveellistä ruokaa, ne on jopa alkanut ällöttään. En tuu ehkä koskaan elämässäni syömään enään mäkissä tms, sillä hampurilaisissa on kanan immenkalvosta lähtien silputtu kaikki mikä lähtee. Karkki on mun paheeni, josta tuskin koskaan pääsen, mutta sallittakoon muutama herrku silloin tällöin. Vaikka tästä on muodostunut mulle elämäntapa, haluan silti nautti siitä kaikilla osa-aluiella ja siksi oonkin panostanut tällä dieetillä ruokaan ja siihen että se ateria on aina nautinto, eikä polttoaine niinkuin ennen. Panostan laatuun ja makuun ja oonkin lisännyt todella paljon yrttejä ja mausteita, enkä syö enään vain kanaa ja parsaa päivästä toiseen.  Oon muutenkin oppinut nauttimaan ruoanlaitosta ja musta alkaa pikkuhiljaa kuoriutumaan oman elämän masterchef 🙂 
Kuvat Mikko Karekivi/ vaatteet Casall
– Nyt taas läträän rusketuksella ja valmistatuun huomiseen
T. Aikuinen nainen ”Ullis”

primebody

16 vastausta artikkeliin “Oon kolmekymppinen”

  1. Paljon onnea! Ja tsemppiä loppu rutistukseen myös! 🙂 Oot itse myös varmasti monelle tänä vuonna ensimmäistä kertaa lavalle astuvalle esikuva. 🙂 Hihi… oinaat on itseppäisiä 😉 tekevät kaiken sata lasissa eivätkä puoliksi sinne päin..! Täällä peukut pystyssä 13 päivä!

  2. Moi ja paljon onnea!Sinua varmaan jo tympii nämä silari kysymykset mutta mun on pakko kysyä että onko sulla lihaksen alla vai päällä?Mulle laitettiin reilu kuukausi sitten osittain lihaksen alle ja sanoin kirurgille että treenaan kovaa ja se ei saa sitten haitata treeniä ja kirurgi sanoi että ei vaikuta mitenkään treeniin mutta jos kilpailemaan aikoisin niin sitten olisi laitettava päälle koska se voi näyttää hassulta siellä lihaksen alla kun rintalihasta jännittää. Mitä näitä nettikeskusteluja olen lukenut niin näyttää kuitenkin siltä että kaikille muille fitness harrastajille on laitettu lihaksen päälle ja jotkut sanovat että tulee haittaamaan treeniä. Nyt etsin kuumeisesti jotain jolla olisi ihan käytännön kokemusta osittain lihaksen alle laitetun implantin kanssa treenaamisesta.Kiitos ja anteeksi ja vielä kerran onnea!

  3. Tuo sun asenne on kertakaikkisen upea! Ihailen! Pakko vinkata muutamasta super herkusta jotka saattaisi ehkä kisojen jälkeen makstua 😉 luonto+ proteiinijogortti;ah niin pehmeää ja täyteläistä sekä rahka-jogortti (valmis mix purkki) päärynän kera <3 terveellistä herkuttelua 🙂

  4. Paljon onnea syntymäpäivien johdosta!:)Pystyisitköhän tekemään postausta jossa kertoisit vähän sun reeneistä, mitä liikkeitä teet jne. Pepputreeni kiinnostaisi kovasti!

  5. Onnea Umppu syntymäpäivän johdosta ja tsemppiä loppurutistukseen! 🙂 Oot ilmeisesti muokannut blogin pohjaa jotenkin, kännykällä ei enää oikein pysty lukemaan.. Voisitko pistää vaikka jonkun taustavärin tekstille, olis kiva lukea blogia kännykälläkin? 🙂

  6. Mun mielestä nää kumitissi naiset saa kyllä jäädä omaan arvoonsa hyi helkatti että pitää ittesä pilata TODELLA on huono omatunto jos se pelkillä rinnoilla korjaantuu JUST JOO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta