Nyt ollaan jo lähellä

Jihuu ja jippii. Kirjoittelen tässä mun uudella MacBook Airilla ja ai että kun on kevyt ja ihana. Kiitos Vilin ja AngryBirds limsan. Onneksi on kotivakuutus. En oo koskaan sieltä mitään korvauksia hakenut, mutta nyt ajattelin, että sitä vartehan niitä maksuja maksetaan, että jos jotain sattuu niin sieltä voi niitä hakea.

Tänän oli ehkä ensimmäinen dieetin aivopieru ja olin aivan väärässä paikassa väärään aikaan. Olin jo valmistatunut ihanaan rentoutus hetkeen LPG:n merkeissä ja infrapunasaunan lämpöön, mutta toisin kävi. Hirveellä kiirellä treeni aamulla ja ajattelin mennä LadyLinelle bussilla koska mulla oli niin painava kassi……… Siinä bussissa tsekkasin kalenterin ja moneltako mulle tulee asiakas ja huomasin, että koko LPG sun muut onkin vasta huomenna……Prk….e. Ei muutakun bussista pois ja hirvee matka kävellen taas töihin sen painavan kassin kanssa.  Huomenna vois kokeilla olisko parempi onni ensi kerralla.

Tässä vietetään nyt viimeisiä päiviä 29 vuotiaana ja sain heti pari ryppyä lisää, kun postissa tuli laulava synttärikortti Happy Birthday 30.v…  Mulla onkin Maanantaina syntäri brunssi, missä aion yllättää kaikki leipomalla kaikki tarjottavat itse. Saa nähdä palaako koko kämppä. En itse pidä hirveesti kakuista tai leivonnaisista ylipäänsä ja siksi en ehkä koskaan leivokkaan. Ehkä nyt 30 vuotiaana pitää sitäkin kokeilla.

Mulla on nyt niin hyvä fiilis kaikesta tulevasta, että oi mamma. Vaikka olenkin yrittäjä, äiti ja ”fitness kilpailija tuntuu, että oon nyt löytänyt sen tasaisen ja toimivan ratkaisun tähän hommaan. Omasta mielestäni laji ei saa mennä niiden tärkeiden asioiden edelle. Vaikka kilpailut on minulle todella tärkeät ja oon käyttänyt monia tunteja valmistautumiseen on kuitenkin muistettava se tärkein asia perhe ja lähimmäiset jotka luo sen tukevan ja korvaamattoman pohjan koko hommalle.

Mikko Karekivi

Mikko Karekivi

Lapsi on paras asia, mitä mulle on koskaan tapahtunut ja sen antamaa rakkautta ei voi kuvailla vaan se pitää kokea. Onkin hyvin tärkeää löytää se oikea tie työn, perheen ja lajin komboon. Vaikka oon ollut jo todella monta päivää dieetillä se ei ole vaikuttanut perheemme arkeen tai aikaani lapseni kanssa. Oon sitä mieltä jos niitä lapsia tehdään niin niiden kanssa myös ollaan ja eletään yhdessä sitä perheen arkea. Oonkin puhunut aiemmin mun päiväjaosta kolmeen laji, työ  ja perhe. Annan itsestäni kaikkeni joka osa-alueella ja haluan että kaikki ympärilläni on tyytyväisiä. Tiedän äitinä, että lapsen saanti jättää jäljet vartaloon, mutta se ”riski on otettava jos niitä lapsia haluaa. On välillä karua kuunneltavaa on kyse sitten kauppareissusta, treeneistä tms kun äiti huutaa lapselleen, että nyt istut siinä sitten turpa kiinni ja oot hiljaa, älä koske mihinkään. Tiedän että kaikki ihmiset ei pidä lapsista, eikä tarvitsekkaan, mutta on välillä myös loukkavaa kuulla ”vihaan lapsia” onko jollain oikeus sanoa sitä ääneen. Voishan siihen toki tokaista takas mää muuten vihaan sua tms. Äitinä lapsi on ainakin mulla aina etusijalla ja oon valmis tekeen kaikkeni Vilin eteen niin paljon sitä rakastan. Itse ajattelen, että menettää todella paljon elämässä jos ei saa kokea äitiyden ihanuutta.

Pääsiänen tulee ja kisat lähenee. Sain tänään teemaan sopivia uusia upeita treenivaatteita ja kyllä nyt kelpaa. Casalin vaatteissa on todella hyvä laatu ja kankaissa pysyy värit suuresta kulutuksesta huolimatta. Muistaakseni kankaissa on 3:n vuoden laatu takuu. Pidän itse tärkeänä käyttää laadukkaista materiaaleista valmistettuja vaatteita, ettei ne ensimmäisen pesun jälkeen ole entiset. Sama bikineissä, jossa luotan Biancaneveen ja Svarowskin kristalleihin. Ne on niitä aioja ja oikeita 🙂
Kaikkea uutta on luvassa lähiaikoina ja voipi olla, että bloginikin saa aivan uuden käänteen, josta kerron myöhemmin. Viikon sisällä on vielä parit kuvaukset ja niissäkin on oma hommansa värien yms kanssa. Tää matka kisoihin alun kankeutta lukuunottamatta on ollut huikee ja tasapainoinen. En oo kokenut, että oon jäänyt mistään pois tai paitsi vaan oon tehnyt juuri niitä asioita mistä nautin. Moni kisaaja puhuu (niinkuin itsekkin aikoinaan) en voi tehdä sitä, en voi syödä sitä jne. Mää ajattelen tällähetkellä, että haluan olla elämäni kunnossa Fitness Classicissa ja teen sen mitä tarvii tehdä. Toki on niitä mielitekoja, mutta pakkohan tätä ei ole kenenkään tehdä. Silloin kuin kaikki tuntuu uhrautumiselta niin on ehkä hyvä syy jättää homma siihen. Itse sitä on haluttava ja jos halu ei ole riittävä ei tule niitä tuloksiakaan. Lihasmassan kasvatus on todella hidasta ja työläistä puuhaa ja siihen vaikutat vain sitä ja treenisi. Hoen usein itselleni, että pystyt parempaan enkä koskaan jätä sarjoja kesken vaan teen itseäni ärsyttääkseni vielä yhden ylimääräisen.
Nyt pusketaan ja tähdätään tavoitteisiin Dream Big -Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Nyt ollaan jo lähellä”

  1. Tsemppiä loppurutistukseen! Rakastan blogiasi – kirjoitat hyvin ja itsekin äitinä tykkään lukea juttujasi niin treeneistä kuin arjen pyörityksestäkin. 🙂

  2. Mulla on yksi Casalin treenitoppi. Noin 5 käyttökerran langat alkoivat purkautua täysin. Koskeekohan takuu tämmöisiä? Toppi on nyt kaverilla korjattavana (itse kun en omista ompelukonetta). Ei ole aikaisemmin mistään paidasta yhtä nopeasti alkaneet langat purkautua. Makeen näköisiä Casalin treenivaatteet kyllä ovat!Tsemppiä diettiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta