Taivaissa

Eilisen ”murjonnan jäljiltä osa paikoista on todella kipeenä. Tänään kellon soidessa ajattelin, että tästä tulee hyvä päivä! Aamu aerobinen sujui hyvin ja hiki lensi. Taasen nokka kohti Wolffia ja treenin pariin. Vuorossa oli hauis, ojentaja ja rinta treeni. Matka kisoihin alkaa olla loppusuoralla ja viimeistelyt saa jo pikkuhiljaa alkaa. Kevään kisoihin valmistautuminen on ollut pitkä ja antoisa matka. On tehtävä itselle selväksi onko kyse halusta vai pakosta. Omalla kohdalla kyse on halusta. Haluan kehittyä ja mennä eteenpäin. On myös kiva katsella omaa kroppaa, vaikka hullulta se kuulostaakin. Läskin alta alkaa kuoriutumaan pikkuhiljaa ihan sutjakka setti.

Välillä osa lajin harrastajista vähättelee itseään, mikä on joskus jopa ärsyttävää. Toki on off season kunto ja silloin kropassa on ylimääräistä, mutta olemalla -kaloreilla pitkään tekee usein kunnosta vielä huonomman. Mää voin ainakin itserakkaasti sanoa, että oon ihan hiton hyvässä kunnossa! Paremmassa kun koskaan elämässäni ja jo se on todella palkitsevaa. Täytän Maanantaina 30.v ja olen tässä jo yhden lapsenkin pyöräyttänyt maailmaan. On todella tärkeää, että viihdyt omassa vartalossa, sillä se tuo jokaiselle todellakin lisää itsevarmuutta ja jos joku niin se on kaunista. Ainakin itse pidän itsevarmoista ihmisistä enemmän kuin epävarmoista. Valitettavasti joudut hengaan itsesi kanssa koko läpi elämän ja olisihan se aika surkeeta kun koko elämä menisi pilalle ”tekemättömien asioiden vuoksi. Onnelliseksi ei tee hieno auto, kallis käsilaukku tai mikä lie, jos et ole sisältäpäin onnellinen. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja itsevarmuus on asia mikä ei aina tule luonnostaan vaan sitä on harjoiteltava ja tehdä juttuja sen paranemiseksi.

Me oltiin Minnan kanssa tänään Biancanevessä ja sain mun uudet bikinit ja voi että olen taivaissa. Ne oli just täydelliset ja kyllä vanhat oranssit kalpeni niiden rinnalla. Kyllä Elina ja Paula teki taas aivan uskomatonta työtä kertakaikkiaan. Voi kun noi strassit olis jo ”keksitty kun olin pieni ja makoilin pahvista tehty kruunu päässä mun rimpsuverhojen peittämässä sängyssä Sepi iskä olis ollut pulassa. Oon ehkä jo pienenä oivaltanut tulevan ammattini, koska olen saanut jälkkää liian isoista korviksista jo ekalla luokalla ja viidennellä opettaja meinasi ”muka tukehtua hajuveteeni. Ois mun puolesta voinut kyllä vaikka tukehtua 🙂 Myöskään kuudennella teemani lilat luomiin ei miellyttänyt opettajaa ja päätinkin ärsyttääkseni häntä lisää lävistää yks välkkä korvani 5:llä hakaneulalla….

http://www.fastnews.fi/2013/cook-bake-cake-protein/  Tossa on muuten linkki protsku herkkuihin 🙂

Tänään ehdin myös hetkeks rentoutua kun meidän Miia teki mulle ihonpuhdistuksen. Viimeviikolla testasin myös sokerointia kainaloihin. Ny on silee, vaikka pakko myöntää vähän kirpas. Tulos on kyllä täydellinen !

Mää oon ollut jo hetken sitä mieltä että vuosi 2013 tulee olemaan se mun vuosi. Nyt on vastoinkäymiset takana ja valoa tunnelinpäässä. Oon täynnä hyvää energiaa. Kuvioihin on tulossa mukaan uusia yhteistyökumppaneita ja kaikkee huippu hyvää juttua. Summer is here. Mulla ei oo pitkään aikaan ollut näin hyvä fiilis ja haluan jakaa sitä teille muillekkin.

-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Taivaissa”

  1. Moikka,Itse olen vuodesta 2009 treenannut omatoimisesti ja nyt tammikuussa hankin itselleni valmentajan jonka kanssa treenaaillaan 2014/2015 vuoden bikini fitness kisoihin. Elämäni kuitenkin kääntyi päälaelleen helmikuun lopulla, jolloin toisesta rinnastani löytyi kasvain. Onneksi kuitenkin hyvälaatuinen. Leikkauksen jälkeen toinen rintani jäisi erikokoiseksi, joten olemme lääkäriin kanssa puhuneet silikoneista. Itse olen aina kärsinyt pienistä rinnoista, sekä huonosta itsetunnosta niiden takia, joten silikoni-päätös tuntuu hyvältä ja oikealta ratkaisulta.Nyt käännyn sinun puoleen, koska itsekkin omistat silikonit, kilpailet bikinissä sekä varmasti tunnet useita kilpailijoita joilla on silikonit. Mitä mieltä olet, kumpi näyttää rasvattomassa kehossa kauniimmalta anatominen rintalihaksen päällä vai pyöreä silikoni-implantti lihaksen alla? Aina puhutaan siitä, kuinka anatomisella saa luonnollisen lopputuloksen, mutta olen kuullut myös paljon kritiikkiä siitä että kun lihoo ja laihtuu (on-off kaudet) saattavat saada anatomisen implantin näyttämään riippurinnalta. Tiedä sitten kuinka paikkaansa pitäviä nämä väitteet ovat. 😀

    • Mulla on pyöreä lihaksen alla. Hankin itse ne sen takia, koska lapsen saannin jälkeen rinnat katosi ja vaatteet ei istunu. Vaikka lajissani ne aika tyrkyllä on niin en ole niitä esittely tarkoituksen takia ottanut. Suosin pyöreää koska anatominen voi kääntyä ja rasvattomassa kehossa reuna näkyä. En oo kuitenkaan mikään tissi konsultti 🙂 enkä oo harrastanut koko lajia kun tein oman päätöksen.

  2. Susta kyllä oikein huokuu toi positiivinen energia! Ihan erilailla taidat ottaa tän kisan kun viimekertasen.Tsemppiä vikoihin viikkoihin ja onnea lavalle!! Sä tuut loistaa siellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta