3 viikkoa H-hetkeen

Kaippa sitä jännitystä alkaa pikkuhiljaa olemaan ilmassa ja ajatukset siirtymään kisoihin. Nyt on vaan tehtävä paljon töitä hallitakseni kisa jännitystä, mikä mulla on yleensä yllättävänkin suuri, vaikka olen kilpaillut koko elämäni.

Yläkroppaan on tullut lihasta lisää, mutta vielä on keskivartalon kanssa tekemistä. Oon kuitenkin jo omaksunut sen, etä oon niitä naisia kenellä ne vatsalihakset ei näy kun kroppa on todella pienissä rasvoissa ja ylimääräiset nesteet (kisoissa) hukattu. Tänään oli ehkä ensimmäinen treeni salilla, kun mistään ei meinannut tulla mitään.Voimat alkaa tosiaan olla aika lopussa ja vielä tarvis vähän kroppaa viilata kisakunton. Krpppahan on oikestaan sellainen mikä ei tässä lajissa oo koskaan valmis vaan aina on paranettavaa.

PRIME teki uuden sponsorisopimuksen meidän ihanalle Piudelle (Piia Pajunen), josta räpsittiin muutamia kuvia tuossa taannoin. Piia on menossa kevään kisoihin fitness vapari sarjaan ja tulee olemaan niitä tulevaisuuden nimiä, sillä likka on niin kovassa kunnossa. Hiuksista ja meikistä vastasin minä ja kuvauksesta tuttu ja turvallinen Mikko Karekivi.

Tää on taas niitä vaikeita viikkoja ”kukkiksia odotellessa, kun vois syödä vaikka hevosen. Miehillä on dieetillä niin helppoo :). Se minkä olen oppinut ja saanut vielä toteutettua on yhtäjaksoinen uni. Nyt huomaa sen suuren merkityksen jaksamiseen ja hyvinvointiin. En enää touhua myöhään mitään ja himmennän valoja ja annan kehon ja mielen rauhoittua. Oon joutunut käymään itseni kanssa välillä suurtakin taistelua asian kanssa ja oikeasti opettelemaan asiaa. Levossahan myös lihas kehittyy ja keho palutuu. Dieetin alkuvaiheessa oli paljonkin ongelmia, sillä olin niin hirveässä stressissä, mutta kun sain sen selätettyä niin loppu on mennyt aivan mahtavasti. Todella nautin siitä mitä teen ja ajatus on kaikessa mukana. Keskityn siihen mitä teen ja kuuntelen itseäni. Jos joku homma ei toimi niin selvitän miksi se ei toimi ja saan taas yhden huolenaiheen vähemmän.

Se mikä on auttanut myös keskittymiseen on, että suljen välillä korvani koko fitnekseen omien treenien jälkeen. Elän vastapainoksi sitä normaalia arkea ja nautin perheestä ja ystävistä. Laji on kyllä kasvattanut mua monessakin suhteessa ihmisenä ja antanut hyviä elämänohjeita mun aiempaan kaikki, mulle, heti, nyt tapaan. Jos haluat jotain on sen eteen uurastettava tunti tolkulla ja jos haluat jotain enemmän kuin mitään muuta on tehtävä töitä verenmaku suussa ja melkein toinen jalka haudassa ja siltikään se ei aina riitä. Oon aina pärjännyt urheilussa hyvin ja muistankin kun sanoin Minnalle että tää bikinihän on ihan mun juttu kun ei tarvii vuosi tolkulla treenata ja asettaa tavoitteita hamaan tulevaisuuteen ,,,,,, toisin kävi 🙂 nyt on treenattu jo 2 vuotta ja nyt voin vasta asettaa niitä konkreettisia tavoitteita, sillä tiedän mihin rahkeet riittävät realistisesti. Ei tää ollutkaan ihan läpihuuto juttu 🙂

Aurinkoista viikonloppua kaikille ihanille <3
-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “3 viikkoa H-hetkeen”

  1. Anteeks kun mä kysyn, joskus oli jotain maha-asiaa täällä blogissa ja yritin selailla et oliko sun mahaa jotenkin leikattu raskauden jälkeen tms? Vai kuvittelinko vaan? Mulla on sellainen vatsanpeitteiden korjausleikkaus vielä joskus edessä ja kaikki mahaleikkauksiin ym liittyvä kiinnostaa. Älyttömän kaunis maha sinulla kyllä 🙂 Ja muutenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta