Päivän kunto ratkaisee

Tsädäm ja taas mennään. Kunto alkaa hyvässä tahdissa kiristyyn ja ongelmakohtia hoidetaan edelleen. Karu totuus tässä lajissa on että todellakin se päivän kunto ratkaisee. Vaikka olisit offilla mikä ”puoliso sinusta on tullut pullukka” niin se on aivan sama, koska sitä ei arvostella. Mun ongelmat on sivupersläskit ja alavatsa, joista toinen ei ollut ihan parhaimmillaan Expossa. Selkään ja olkapäihin on tullut syksystä vähän lisää muotoa, jonka todistaa ei mahtuvat vaatteet. Vielä on kuitenkin 4,5 viikkoa aikaa kiristellä.

Tänään kävin tosiaan hoitola Preventiossa LPG hoidossa. Nyt kun olen käynyt siinä säännöllisesti melkein vuoden niin huomaan sen hyödyn ja suosittelen sitä kaikille on kyseessä sitten fitness tai tavis. Hoito on kaikenlisäksi todella rentouttavaa. Mun aamut on aikaisia ja herään aina jo 4.30 tekemään aamu aeroobista, koska muuten illalla treenaaminen olisi perheen ajasta pois ja siitä en enään koskaan tingi. Siitä painelen salille ja sitten töihin. Päivät on kiireisiä, mutta siihen tottuu ja oon nyt löytänyt tavan rentoutua kiireisen päivän jälkeen ja se on piikkimatto. Siihen seljälleen ja 15 min tuntuu monelta tunnilta lepoa. Piikkimatto auttaa myös nestekiertoon ja vähentää selluliittia.
Tänään Wolffilla oli olkapäät ja aeroobinen nro 2. Mää en oo mikään jättiläinen ja en treenaa millään megapainoilla, koska en jaksa nostaa niitä :). Ennen dieettiä tein esimerkiksi pystypunnerrusta maximissaan 12kg painoilla, mutta tänään fiilis oli toinen. Pudotus sarjoissa kovimmat painot oli 8 kg…… Alkaa voimat pikkuhiljaa hiipuun ja kun treenaan yksin niin en viittiny edes kokeilla. No kaikesta huolimatta kunnon tuntuma on pääasia.

Salilta piipahdin töihin, mutta vain asiakkaaksi. PRIMEN Miia teki mulle mikroneulausta kasvoihin ja kerronkin hoidosta lyhyesti. Mikroneulaus on hoito, missä rullataan ihoa rullalla, missä on pieniä piikkejä. Piikit tunnetusti tekee ihoon reikiä ja kiihdyttää ihon oman kollageenin tuotantoa, vähentää ryppyjä, paksuntaa ihoa, pehmentää arpia jne. Mulla on esimerkiksi poskipäissä ja nenän vieressä couperoosaa (kirjoitettu varmaan päin helvettiä), eli katkenneita verisuonia (kävin teininä lähes jokapäivä solkussa jota kadun) samoin synnytyksen jälkeen kasvoihin tuli maksaläiskiä, mitkä tummenee aina aurinkoa saadessa, eli mulle tulee ”pannut” viikset kun otan aurinkoa ja näihin koitetaan nyt saada apua.

Hoito tehdään sarjahoitona noin 3-5 viikon välein 4-5 kertaa. Siinä käytetään samaa rulla joka kerta. Hoito itsessään ei satu, toki pientä kihelmöintiä tuntui ihon ohuimmissa kohdissa. Kasvot on usein rullauksen jälkeen kevyesti punoittavat (vähän kun olisi tullut saunasta) ja samana päivänä ei saa hikoilla, saunoa, meikata eikä lääppiä kasvoja, eli jos ei ole vapari niin suosittelen myöhäistä aikaa.

Rullauksen jälkeen kasvoihin laitettiin Ice-mask, joka viilentää ja rauhoittaa ihoa. Yhteen hoito käsittelyyn menee noin tunti aikaa. Suosittelen ehdottomasti ja jos kiinnostuit niin pirauta PRIMEEN ja kysäse Miialta lisää. Nyt on hirvee pistoshoito, silikooni yms buumi tullut jotenkin ainakin lajin parissa ja vaikka tavallaan oon ehkä huono puhumaan asista niin ainakin kaikki nuoret miettikkää tarkkaan mitä teette. Se että ”mulla on silikoniit lause” ei tee susta yhtään sen parempaa ihmistä/kilpailiaa ja varsinkin jos on aikeissa hankkia lapsia, niin rinta muuttuu imetyksen myötä, ja voi olla, että uusinta leikkaus on jo pian edessä. Samoin on kaikkien täyteaineiden kanssa pysytelkää luonnollisuudessa. Liika on aina liikaa.

Paras lopputulos omastamielestäni on, kun sitä ei ”huomaa. Varsinkin kisoissa keho on lähes rasvaton ja kaikki korostuu monin kertaisina. Nauroinkin ekoissa kisoissa kun tissit näytti aivan joulupullita ja oli niin ylitsepääsemättömän luonnottomat kuin mahdollista. Se ei ainakaan ole omalla kohdalla se tavoite. Huulet on se toinen juttu, joka kannattaa myös tehdä harkiten ja jos sille ei ole tarvetta niin älä tee. Sen tarkoitus ei ole muuttaa ihmisen perusilmeitä, eikä tehdä lookkia, että naisella on nuuska huulessa. Nykypäivänä luonnollisuus on valttia ei muovi 🙂

Koskariin oli tullut uus vaatekauppa ja riipasin vähän rokkia, joka ei oikeastaan oo yhtään mun tyyliä mutta aattelin repästä 🙂 Ihanaa päivän jatkoa täällä mennään hymyssä suin <3

-Umppu

primebody

13 vastausta artikkeliin “Päivän kunto ratkaisee”

  1. Kiva kun kirjoitat niin suoraan asioista. Tykkään blogistasi kovasti 🙂 Ps. Ainakin yhdellä kilpasiskollasi näytti menneen huulitäytteet vähän överiksi, siis lehdestä käsin vaan katsottuna.. 😉

  2. Hyvä Umppu, sun blogis on parasta luettavaa mitä löytyy ja on ihanaa että päivität niin usein!!!Sulla oli aivan ihanat housut tänään salilla!!! Oliko ne casalin kanssa? T, tyttö viereiseltä crossarilta ;D

  3. Sulla on kyllä mahtava blogi ja oon jäänyt siihen aivan koukkuun, mutta pakko korjata tuohon couperosa juttuun, että se ei kyllä ole katkenneita verisuonia vaan itseasiassa laajentuneita verisuonia 🙂

  4. HeippaKuuluuko sulla ohjelmaan treenata keskivartalon syviä vatsalihaksia? eli poikittaista vatsalihasta, mikä tekee monilla naisilla varsinkin sellaisen ”alavatsaläski”-efektin. Koska poikittainen vatsalihas ei toisilla edes toimi välttis. Koska varsinkin kovaa treenaavilla nuo pinnalliset vatsalihakset ovat niin dominoivat! välillä eksyn blogiisi ja kirjoitat mukavan aidosti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta