Olisin voinut jäädä nukkuun

Tänään oli sellainen aamu, että oikeesti käänsin vain kylkeä ja jäin sinne sänkyyn. Mun aamun pitkä työ peruuntui, joten sain nukkun myöhään. Ei tää mun tauti oo kyllä vielä helpottanut ja tänä ammuna oikeesti käänsin vain kylkeä ja jatkoin unia. Mulla ei oo koskaan ollut näin ihmeellistä ”flunssaa. Korvissa humisee ja on kuumeinen olo ilman kuumeta, väsyttää ja päästä tulee räkää litra tolkulla. Nyt vaan on maltettava ja pysyttävä pois salilta ei muu auta. Lepo on mulle aina niin vaikeeta, mutta nyt on pysähdyttävä, koska en halua enään sairastaa. Se on varmaan poikettava taas lekurilla ja käydä varmistamassa, ettei mitään sen kummempaa tautia oo, sillä niin pitkään on jatkunut tää on-off suhde.

Mää odotan jo kisoja niin innoissani ja näitä kuvi kattellessa fiilis vaan nousee. On kiva nähdä onko vastustajat kuinka kehittynyt, millaset biksut kaikilla on ja mikä on asettelu linjauksen suhteen. Arnoldin tuloksia kun katteli niin mun ikuinen suosikki Nathalia Melo ei voittanutkaan, vaan kirkkaimman pystin vei India Paulino joka oli aivan yllätys myös hänelle itselleen. Melo oli siinä porukassa muihin verrattuna lihaksikkain ja ehdottomasti sporttisin. Toivon ettei laji ole menossa siihen suuntaan mitä edellämainituissa kisoissa nähtiin, sillä siinä alkoi jo häilymään aikuisviihteen rajat osalla kilpailijoista. Omasta mielestä lavalla kuuluu näyttää hyvinvoivalta, iloiselta, sporttiselta, naiselliseslta ja pienessä muodossa seksikkäältä. Ei kuitenkaan niin, että näytät samalta kun Blayboy kartanon puputytöt ;). Mun mielestä linjaus olis pidettävä kurissa ja onneks Suomessa ollaan tarkempia ja jyrkempiä säännöissä.

Se mikä oli kuitenkin ilo huomata, ei kärkisijoilla ollut yhtään laiheliinia. Sehän ei juuri ole myöskään tässä lajissa se juttu vaan pyöreänmalliset lihkaset ja ei saa ollaa liikaa lihaserottuvuutta. Kevään kisoissa kirjo tulee olemaan varmasti laidasta laitaan, mikä on hyvä asia ja se mikä on hienoa, että rohkeimmat tuo omaa persoonallisuuttaan esiin. Kaikkien ei todellakaan tarvitse olla samasta puusta veistettyjä tai muiden kopioita. Jo kisa-asun valinnassa kannattaa miettiä, että mikä väri sopii juuri sinulle ja missä juuri sinä näytät hyvältä. Turkoosi bikinien väri on varmaan saanut ainakin Suomessa Annan myötä hirveästi suosioo, mutta pitää toki muistaa, että väri ei tee kilpailijasta Annaa 🙂 Hän on aivan omaa luokkaansa. Samoin vaaleat hiukset ei sovi kaikille ja osalla juuri ennen kisoja blondattu tukka muistuttaa jopa hieman Hulk Hogania 🙂 Suosin itse aina tyvessä hieman syvyyttä, sillä kisalavojen kovat valot tekee blondatusta hiuksesta usein ison keltaisen peruukkimaisen lookin. En nyt myöskään väitä että juuri näin pitää toimia ja tämä on taas yksi niistä mun omista mielipiteistä kampaajana (koskien kisahiuksia).

Tässä on Annalla juuri esim hieman tummempaa tyvessä ja näyttää luonnollisemmalta, kuin koko vaalea.

Tänään ei auta muutakun parannella oloa ja toivoa parempaa huomista ja jättää treenit väliin, niin pahalta kun se tuntuukin, mutta näillä mennään.

 Tuon tekstin kirjoitin jo eilen, mutta en tiedä mikä ihme mulle tuli. Illalla olin aivan jäässä ja heikotti ja loppujenlopuks menin sitten oksentamaan. Mahassa on kiertänyt jo 2 päivää, joten onneks ton jälkeen olo alkoi kohentumaan. Niskat on pikkusen jumissa,kun nukuin sohvalla ajatellen, jos sain nyt vielä tähän hatuks jonkun ylläri noroviiruksen. Tänään olo on kuitenkin parempi ja onneks mulla on vapaapäivä.

Leivottiin Vilin kanssa muffinseja, mikä on oikeesti siirtymistä sieltä mun mukavuusalueelta ulkopuolelle. En tiiä oonko jotenkin kummajainen, mutta en oo oikeen koskaan pitänyt leivoksista yms. Eilen selailin myös uutta bodylehteä, missä oli juttu kevään kisoista.

Eli jos halajat kisoja katsomaan, niin kannaattaa hankkia lippu etukäteen, sillä lavalla on 167 kilpailijaa ja monia ensikertalaisia, joten liput varmasti viedään käsistä. Mää niin toivon parempaa huomista ja että paranen nopeasti ja pääsen taas treenaan kunnolla, sillä aikaa on todellakin vain se 6 viikkoa jäljellä ja oon hekä vähän jäljessä kunnon kanssa. Pakko myöntää, että aloitin viimeviikolla liian aikaisin treenaamaan ja tässä on tulos: ahneella on paskanen loppu :).

Uudessa Bodylehdessä oli myös iso juttu Miesten sporttifysiikasta, jossa oli ihan hyviä pointteja. Tuomarit käyttävät kilpailuissa arvostelukriteereitä jotka ovat mm, lihaksikkuus ja kehon kunto. Tuomareiden pitää kiinniittää ensisijaisesti huomioo miehekkääseen yleisnäkymään. Kun katsoo noita ammattilaisten lineuppeja niin kirjo on kova. Toivottavasti täällä osataan hoitaa homma ja kärjessä on juurikin ne oikeet tyypit, eikä kivikovana kehonrakennus asennoissa seisovat jäpikät.

Tänään on luvassa poseerausta ja lepoa, eli treenit jää kokonaan taas pois kuvioista… Koittaakaa voida hyvin ja olla terveitä. -Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Olisin voinut jäädä nukkuun”

  1. Itellä on ollu kaksi kuukautta jatkuvaa flunssaa.. Eka oli keuhkoputken tulehdus, sitten tuli noro virus ja nyt on sitten poskiontelon tulehdus 🙁 suosittelen että jää sinne sänkyyn ja kuuntele kehoos !! Muuten joudut tälläseen kierteeseen etkä jaksa ees kävellä rappusia ylös! Toivottavasti paranet pian ja pääset kunnolla reenaan:) pidän sulle peukkuja 🙂

  2. Vaikka kuinka yrittä suojautua pöpöiltä, silti ne jotenkin aina pääsee yllättämään! Itekkin olin tossa aika heikossa hapessa yhessä vaiheessa! Pikaista paranemista ja toivottavasti kisat menee hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta