Ja taas mennään

Aamulla oli jo onneksi parempi olo ja ei muuta kun aeroobista vääntämään. On kyllä niin helppoa, kun on kotona toi crossari niin ei mee aikaa pukemiseen yms aamulla. Päivän ehdoton piristys oli uudet treenivaatteet Casalilta <3. Muutenkin niiden vaatteet on todella laadukkaista materiaaleista, on mukavat päällä ja mikä tärkeintä niissä säilyy värit. Niitä saa ostaa ainakin BodyActionista ja koskarin Intersportista.

Tein tänään vähän kevyemmän treenin, vaikka vuorossa olis ollut jalat, niin säästelen sitä loppuviikkoon, että oon täysin  terve. Mun salainen ase onkin vihreätee, jonne laitan sekaan inkivääriä, auringonhattu uutetta ja pakurikääpää.

Mää oon aina rakastanut väitellä ja tietenkin oon aina omasta mielestäni oikeessa 😉 joka asiassa ennenkun toisin todistetaan. On paljon mielenkiintoisia aiheita liikuntaan liittyen, jotka on teoriassa aivan toista kun käytännössä. Moni asia on myös yksilöllistä ja en voi puhua kun omasta kokemuksesta ja siihen pitää toki todeta, että kaikilla toimii eri jutut. Mutta täytyy tähän väliin sanoa, että yksi asia mistä en vaan jaksais puhua tai tavallaan vastata: miten sun dieetti menee? Tää on jo itsessään aika uuvuttavaa ja en vaan jaksais selittää ja puhua samoja asioita monta kertaa päivässä ja vastata samanlailla. Samoja kysymyksiä on: paljonko sulla on kalorit, paljonko sulla on hiilareita, paljonko sää treenaat, koska on kisat, mitäs kisojen jälkeen? ja muutama kysymys mikä saa mun karvat nouseen pystyyn: lopetakko noitten kisojen jälkeen, eiks toi oo ihan pimeetä hommaa, ekkö saa ryypätä,  vedäkkö hirveet kännit kun kisat on ohi, jne… Mää voisin tavallaan kysyä samoja ”kysymyksiä” hei missä baarissa sää nykyään käyt joka viikonloppu, ookko ollu yhtään viikonloppua selvinpäin tänävuonna, mites sun maksa,   paljo meni rahaa, mistä heräsit, vedikkö tuplajuuston yöllä, oksensikko….. Mut en 🙂 tää nyt on ehkä vähän provosoivaa tekstiä mutta kärjistettynä kysymykset saattaa joskus ärsyttää ihan molempia osapuolia. Turha sitä on tavallaan arvostella toisten menoja. Jos joku urheilee niin se on hyvä asia, jos joku juo se ”ei oo hyvä asia koska se ei oo terveellistä, mutta kaikki tyylillään..

Viikko alkaa oleen kohta pulkassa ja ajattelin riipasta piikkimaton tohon takan eteen ja rentoutua. Tänään meen ajoissa nukkuun, että saan viimeisetkin pöpöt pois ja lepo on paras keino siihen. Hyvää viikonloppua kaikille. Voikaa hyvin, eläkää terveellisesti ja nauttikaa elämästänne -Umppu

primebody

14 vastausta artikkeliin “Ja taas mennään”

  1. Joo ei tuo sun urheilu kyllä taida olla kropalle sen terveellisempää kuin juominenkaan. Mutta helppohan itseään on tuolla huijata. Sun kirjoituksista on kyllä välillä tullut ilmi että taidat tietää sen itsekin. 😉

  2. I feel you. Mäkin oon NIIN täynnä kaikenlaisia keskusteluja treeneistä, dieetistä, kaloreista, jaksamisesta jne. Varsinkin kun nää fiksuimmat keskustelut noista aiheista tullaan esittämään aina siinä treenin kesken, supersarjan väleihin. Ja parasta on, kun sit jaetaan myös omat ”kuntoremontin” kuulumiset:D Jännittävää miten sitä muuttuu kokonaan käveleväks treenariks koko kaupungille kun vähän hartia ja pakaralinja alkaa näkyä. Sori tää oksennus tähän – Oon tainnu pahottaa mieleni liian monta kertaa tällä viikolla:D Iloa sinne!

  3. Sinun joissakin postauksisa (kisakuvissa) näkyy ylläsi tummanvioletti velour oloasu.. Onko se mistä lähtöisin ja onko minun mahdollista sellaista saada mistään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta