Kunto kohenee viikot vähenee

Mää oon tänään vain ja ainoastaan maannut sohvalla, sillä tänään oli viikon lepopäivä, joka ei sisällä näköjään yhtään mitää. Tosiaan ne 30 vuotis bileet kolkuttelee ovella ja samoin kaikkien ystävien. Eilen oltiin juhlimassa ystäväni Heidin juhlia, mutta mää liukenin jo paikalta ennen kun bileet ehti oikeastaan vasta alkaa.

tossa paidassa lukee dirty heels 🙂

Onks musta tullut tylsä vai vanha en tiedä, mutta pakko sanoo, että viikon väsymys ja lauantain työpäivä paino kyllä silmäluomia sen verran, että sänky oli ystäväni heti kun pääsin kotiin. Mulle on aina niin tuskaa nää lepopäivät ja huomaan, että lamaannun täysin, koska normaalisti sykin kun jänis kokopäivän. Sohva on imeny mut ja syvälle.

Oon todella miettinyt meitä ja meidän terveyttä jo pitkän, kun itsellä on tapahtunut tämä ”herääminen”, kuinka epäterveellisesti oikeesti me syömme. Jopa se herättää melkein paheksuntaa, jos et halua syödä hamppareita, pitzzaa yms fastfoodia. Oot outo jos kysyt onko toi paistettu voissa tai saako annoksen ilman ranskalaisia…. Oon jopa huomannut, että ihmiset (tutut) jotka syövät mun seurassa pyytelee multa anteeks et joo en ehtiny tehdä eväitä yms…. Tavallaan ei se mua kiinnosta, mutta välillä jopa rehellisesti sanottuna ”vituttaa” kuunneella kun en mää laihdu….. Se ei riitä että viikolla ollaan kiltisti ja sitten se on sokka irti perjantaina,,,,,,,, jatkuu lauantaina,,,,,käydään vähän bilettämässä ja syödään viikonlopun aikana ne samat kalorit, mitkä arkena yhteensä.  Ei se homma vaan mee niin ja kaikki on ihan ittestä kiinni. Nyt kun on meneillään hirvee fitnessbuumi niin kuulee harvasepäivä : ostin salikortin, palkkasin personaltreinerin hankin sitä jne…… Valitettavasti sekään ei riitä vaan pitää olla tehnyt päätös itsensä kanssa. Haluan voida hyvin, haluan lisää elinikää, haluan laihtua, haluan elää tevreellisesti, haluan olla paremmassa kunnossa, haluan olla energisempi…. Onko mitään järkeä?

Voin vielä väittää, että lause mulla ei oo aikaa saa mut ehkä jopa vähän ärsyyntymään, koska (en pidä itseäni mitenkään muita parempana) itselläni on aikaa harrastaa, olen yrittäjä ja pyöritän omaa firmaa missä on lisäkseni 7 muuta, olen myös äiti, vaimo ja ehdin hoitaan nämä kaikki saman vuorokauden aikana. Osalla on työ 9-15 ja ei silti muka ehdi,,,,,,, oikeastaan ei halua.

tää ois niin kätsy

Meitä ei vaivaa mikään muu kun laiskuus ja välinpitämättömyys sekä kateus. Se mitä muilla on koetaan uhkana ja ollaan heti arvostelemassa, jos jollain on jotain mitä ei itsellä ole. Mun vanha tuttu sanoi taannoin, että mitä hittoo sää asut jossain kivilinnassa, ajelet tollasella autolla blaa blaa….. Totuus  on asun ihan tavallisessa talossa ja ajelen ihan tavallisella autolla, mutta en oo tuhlannut mun rahoja biletyksen moneen vuoteen, kyllä niillä rahoilla aika äkkiä pienen ”kivilinnan saa kun oikeesti haluaa ja laittaa ne tärkeimmät asiat etusijalle. Koska olen äiti haluan, että lapsellani on turvallinen ympäristö kasvaa ja asumme juuri sellaisessa paikassa, missä on tarhat, koulut lähellä, mutta myös aivan ihana luonto ja turvalliset puitteet kasvaa ja leikkiä, eikä siinä oo musta mitään värää?

<3 jos joku tietää mistä näitä saa niin kerro

Oon jo tosi nuorena ostanut ensimäisen omistusasunnon ja alkanut säästämään suurempaan jne. Hyvin suunniteltu on puoliks tehty. Ens viikko tulee oleen kova treenin suhteen, sillä aion tiristellä rasvaa sitten siihenmalliin, että oksat pois. Tavoite on tosiaan vähintään 2h aeroobista per päivä ja se tarkoittaa kellon soittoa taasen hieman aiemmin, mutta ei haittaa mua. En muutenkaan nuku koskaan myöhään.  Nyt kun tuloksia alkaa selkeesti näkymään motivoi se mua ihan hirveesti ja mää jopa odotan aamua ja aeroobista. Jos muuten haluaa tulla katsomaan kevään kisoja niin kannattaa hommata ajoissa liput, ettei jää ulkopuolelle, sillä paikkoja on rajoitetusti ja kilpailijoita on paljon, joten katsojiakin myös.

Ihanaa huomenna on maanantai ja uus viikko ja rasvattomampi Umppu

primebody

7 vastausta artikkeliin “Kunto kohenee viikot vähenee”

  1. Ihanan suora ja rehellinen teksti, ärsyttää kyllä se hyssyttely javoivottelu : ”kun en laihdu, ja nyyh miten sulla menee noin hyvin ja ite oon näin paska”. Elämä on täynnä valintoja ja itteensä pitää ottaa niskasta kiinni ja tehdä muutos jos sitä aidosti haluaa.

  2. Hyvä teksi, aivan samaa mieltä. Aina itsekkin joudun olla kuuntelemassa kaiken maailman syitä ja selityksiä, miksi ei voi johonkin ja valituksia kun ei pystytä olla syömättä herkkuja ja sitten ollaan niin olevinaan laihduttamassa.. Olisi kiva nähdä kuvia sun kunnosta tällä hetkellä tai ennen ja jälkeen kuvia :)ps. ihanaa kun päivität blogiasi usein! 🙂 -Suvi

  3. Myönnetään, kuulun näihin valittelijoihin ja selittelijöihin mutta myös pistän tuulemaan kun siltä tuntuu. Ja ajankäytön suunnittelussa olen ollut aina mestari. Tähän liittyen uusin hanke on kotiin hankitut säädettävät käsipainot ja vinopenkki. Lisäksi tuttava nikkaroi puisia ”bokseja” ja lopputulos: voin treenata aika monipuolisesti kotioloissa kun a) pieniä lapsia on 2kpl ja b) matkaa punttarille on 20km. Kaksi kertaa viikossa revin ajan kuntosalille ja loput treenit kotona. Voilá! Tosin se ruokakomeroremontti antaa vielä odottaa itseään…toi esittelemäsi leikkuulauta/biojäteastia-kombinaatio kelpaisi kyllä ja voisi aavistuksen vauhdittaa ruokavalioremppaakin.Minäkin jään odottelemaan vertailukuvia! onnea ja menetystä & mieleenkiinnolla odotan kevään kisoja! terkuin Marjo

    • Ei matka itsessään ole ongelma jos on muutakin asiaa sivistyksen pariin eli samoilla bensoilla hoituu ja saa lapsenvahdin pidemmäksi aikaa ettei tarvi tuli persiissä kaahata takaisin. t.marjo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta