Kaikki on vaan omasta asenteesta kiinni

Oma asenne on se mikä vaikuttaa kaikkeen ja se on asia mistä pitää aina tasaisin väliajoin muistuttaa itseään. Eilen illalla lähdin kaverini Ritun kanssa lenkille. Mää vetäsin villahoisuista lähtien vaatetta päälle ja hatuks toppatakin ja neopreenivyön lämmitystä varten. Ritun kanssa oli romanntiset treffit Sivalla ja se jo soittikin vapisevansa kaupan välikössä pelkkä verkkatakki päällä. Luulin että vedetään nopeeta kävelyä, mutta pakkohan se oli juosta:). Siinä sitten heittelin vaateita pois pitkin matkaa ja oli sellanen pershiki päällä koko lenkin, että huh.

No iltaa ei ollut paljon enään jäljellä ja uni tuli melkein samantien. Just kun olin silmäni ummistanu kello soitti, eikun lenkkarit jalkaan ja crossarille ja TAAS aeroobista vääntään. Se olikin ensimmäinen jonka tein hymyillen ja lauleskellen vaikka en tosin todellakaan osaa edes laulaa. Aamusta lähtien mulla oli niin super hyvä tunne kaikesta ja fiilis katossa. Oon ollut todella väsynyt syksystä saakka ja ajatukset on ailahdellut niinkun naisilla yleensä on tapana….. Mutta nyt on kelkka kääntynyt ja se kilpailuvietti, voiton himo ja tavoitteellisuus määränpäähän kaivettu esiin. Kynnet terävänä mennään kohti kisoja ihan hirveellä tsempillä. Päätin sen nyt aion olla elämäni kunnossa, joka tarkoittaan niin hyvässä, että mulla ei oo mitään seliteltävää.

Kaikki tarvittava on kunnossa ja mulla on kaikki mahdollisuudet kun luotan ja uskon itseeni. Jos en luottaisi ei kukaan muukaan ja niinhän se menee että häviö on valmis. Valitettavasti sana häviö ei soinnu mun korvaan 🙂 Treenit meni tänään hyvin tein oma treenin pakara, vatsa kiertäviä 3:n liikkeen sarjoja hieman kuntopiiri tyylillä. Muuten treenit on jo tältä viikolta tehty paitsi ne aeroobiset :). Mun oli aamulla pakko laittaa Minnallekkin viestiä kuinka fiiliksissä mää oon ja kuinka Umppu is back.

Mun olis taas varattava kirppispöytä, koska otin matkalle mukaan viime kesänä ostettuja kertaakaan pidettyjä vaatteita ja kappas,,,,, ei mahdu päälle. Oon aina ollut pieni yläkropasta ja kun siihe tulee edes pikkuisen lihasta on kaikki vaatteet pieniä tai tissit tursuaa ulos ”valtoimenaan” ei sovi ihan mun tyyliin.

Huomenna on työpäivä ja ystävän 30 bileet, jossa ajattelin mennä piipahtamaan, joten nyt kirjaimellisesti lösähdän sohvalle, enkää tee yhtään mitään, paitsi vahtaan geordie shore maratoonia 🙂 ja nauran kuinka ihmiset on pimeitä kännissä,,,, tai noi on kyllä pimeitä selvinkinpäin 🙂

Unelmat on tehty toteutettaviksi ja niiden toteuttamiseen tarvitaan juuri sinua, matka ei ole aina helppo, mutta se tekee juuri siitä haasteellisen ja opettavaisen tarinan mitä voi sitten mummona kertoo lapsenlapsilleen. Mun siskon tyttö sano saunassa mun siskolle, että kerro jotain juttuja kun sää olit pieni,,,,, Maija alkoi sitten tarinoimaan, kunnes tyttö tokaisi, että kerro sittenkin Umpusta kun ne on paljon hauskempia 🙂

Hyvää viikonloppua <3<3<3 sydän sydän ihguuu 🙂

primebody

7 vastausta artikkeliin “Kaikki on vaan omasta asenteesta kiinni”

  1. Moi vaan Umppu,sulla on ihana blogi, jonka löysin pari kuukautta sitten. Tosi hyvä meininki näissä kirjoituksissa!Oisko sulla ässänä hihassa suositella jotain farkkumerkkiä, johon vähän treenatumpi booty mahtuu niin, että vyötärölle ei jäisi kilometri tolkulla ylimääräistä kangasta vyöllä kiinni kurottavaksi? Oon myöskin aika lyhyt, 162 cm, eli lahkeen pituus mielellään 30 tuumaa. Tuntuu, että monissa merkeissä 32 on lyhyin vaihtoehto, blaah.Tsemppiä sulle treenaamiseen, hyvältä näyttää! (Niin kuin kuuluukin.)T: Kiia

    • Mä löysin vuosi sitten Leviksen Curved ID farkut ja niihin todellakin mahtuu takapuoli! Mulla on kaikkien housujen kanssa ongelmana just se, että jos mahtuu pepusta niin sitten jää vyötärölle löysää vaikka kuinka paljon. Oon ollut ihan supertyytyväinen Leviksiin (mulla on malli Bold curve, asteikko: slight, demi, bold, supreme (supremee ei saa suomesta)). Mutta suosittelen siis lämpimästi! On tosi kiva kun voi vihdoin pitää istuvia farkkuja eikä tarvi enää ees vyötä jolla enne kurottiin ylimääräinen kangas kasaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta