Men´s physique

Pääsemmekin taasen mun yhteen lempiaiheeseen, mistä en ookkaan taasen hetkeen puhunut, eli mens´s physique sarja, joka tulee olemaan Suomen kisalavalla Expossa tänävuonna. Kyseinen laji herättää niin puoleen, kun vastaan mielipiteitä. Aivan samanlailla kun bikinifitness vuosi sitten. Bikinistä puhuttiin, että eihän siinä tarvi ees lihaksia blaa, blaa, blaa. Nyt aion kumota ne väiteet ja samalla kertoa hieman miesten bikini ”määnkiini, sportti fysiikka sarjasta ”omin sanoin”. Eli tässä sarjassa haetaan sporttista atleettia, joka on itsestään huoltapitävä, sporttinen, kevyen lihaksikas, kuuma hottis mies 🙂 hahahaa…. Voin vaan luvata teille karvankatkuiset bodarit, että tämä sarja tulee ja on jäädäkseen. Nyt eletään fitness lajeissa uutta aikakautta, johon tavallaan itsekkin kuulun bikini kilpailijana. Fitness kilpailuista on tullut massojen mieleen ja niin bikini, kun määnkiini onkin lähellä ”tavisten ihanne vartaloa, jolta ”kaikki haluaisi näyttää. Monet varsinkin ”jätit” on kyseenalaistanut lajin : mitä tossa ny ees arvostellaan, ei tartte reenata jalkoja ollenkaan, homojen hommaa jne. VÄÄRIN. Musta noi miehet on oikeesti ihan mielettömän seksikkäitä ja kaiken lisäks terveen näköisiä. En oo koskaan henkilökohtaisesti ”liputtanut lihaksien puolesta ja tarkoitan tällä kun mennään kehonrakennus sarjoihin. Arvosta todella niitä kipailijoita, mutta tykkään itse vähän pienmmistä ihmisistä :). Maailma muuttuu ja niin muuttuu sarjatkin. Ennen kaikki fitness ja kehonrakennus sarjat ja koko lajin harrastajapiiri on ollut oma porukkansa, mutta nyt kun mitä enemmän uusia lajeja tulee: kiinnostus kasvaa, medianäkyvyys kasvaa jne.

Ihmisiä kiinnostaa enemmän ja enemmän se unelma vartalo ja uskonkin näiden kisojen lyövän väsyneet mister Finland kisat jo heti syksyllä. Sarjassa tehdään rennommat (jopa vähän bikinimäiset) poseeraukset edestä, sivulta, takaa ja sivulta. Saa nähdä millaisen rajan Suomessa tuomarit vetää kisoihin??? Toki miehillä on hieman haastavampaa saada itsensä ”kuntoon, eli tähän sarjaan on ehkä turha lähteä puolenvuoden treenillä, jos ei ole taustalla montaa vuotta urheilua. Uskon, että Classikin kisaajia sarjassa tullaan näkemään tulevaisuudessa paljon. Sarjassa vedetään samanlailla dieetti, värit, viimeistelyt jne. Shortsit tulee olla polveen saakka (en tiedä suomen säännöistä vielä). Tässä sarjassa on myös tärkeää myös se ulkonäkö, eli uskon että komeudella saa plussa pisteitä. Onhan se muutenkin vaan niin, että jos maailmalla haluaa menestyä niin on ne kasvot oltava kunnossa. Esim noi kaikki jenkki kisaajat uskon ja melekein väitän, että ne käy OIKEESTI säännöllisesti niin käsi, jalka, kasvo, hammas yms hoidoissa ja sen kyllä huomaa. Jenkki kisaajat on myös ”hieman kuuluisampia sielä ja moni elättää itsensä mainos/sporttimalli hommilla sekä personaltreinereinä. Suomen jässikät ajattelee just niin että ”vittu mihkään kasvohoitoon saatana…… Osa kyllä onkin vähän sen näköisiä 🙂 Niin ja tää on mun kieroutunutta huumoria, ettei tartte taasen vetää herneitä. Vielä tosta asusta senverran, että musta se oikeen sopiva, sillä inhoon niitä vanhanliiton ”tangoja, jotaka on kiskottu kainaloon asti ja takan lörpättää sellanen kikkareelle sopiva pussi…. jos joku on gay niin ne 🙂 Meillä onkin jo meidän teamissä nyt 5 kilpailijaa valmistaumassa tähän sarjaan. Kaikki niistä on täysin erimallisia, kokoisia ja näköisiä, joten mielenkiintoista tulee olemaan miten linjaus vedetään.

Just kun eilen hehkutin siitä vastustuskyvystä niin tänään aamulla oli jotenkin todella huono olo. Jaksan uskoa, että eilinen jalkatreeni osu ja uppos, koska oon aivan kipee. Mulla on niin vähän ruokaa ja paljon treeniä, että oon joutunut jo vähän tiputtaan painoja ja jalkasetti oli kova. Meninkin tänää vasta päivällä treenaan käsiä

Huomenna otan aamun vähän lepoo ja meen vasta iltavuoroon töihin, niin saan levätä. Nyt oon oppinut kuuntelemaan kehoa ja tunnistamaan poikkeavuudet. Aion kuitenkin käydä vielä aamulla lääkärissä tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa.

-Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “Men´s physique”

  1. Ootko sä niitä ihmisiä jotka menee lääkäriin valittamaan pienestä nuhasta tai kurkun karheudesta? Oikea unelmapotilas 😀

  2. Hei mulla luultiin kanssa kroonista poskiontelotulehdusta ja sain siihen vuoden aikana 11 antibioottikuuria kunnes selvis että mun silloisessa kämpässä oli päässy tapahtuun kosteusvaurio. Ei ollu hometta mutta oli villat päässy kastumaan makkarin yhdestä seinästä. Ne vaihtamalla ja kuivaamalla sen välin niin vaivat loppu!

  3. hienoo että tulee toi miestin ”bikini”! ainoo vaa mikä mua vähä pistää silmään on just noi polviin asti tulevat uimahousut.. en tarkota että millää tangoilla tai speedoilla pitäs mennä 😀 mutta kun on niitäkin rentoja ja hienoi uimahousui jotka on mielästäni seksikkäämpiä ja ne jää polven yläpuolelle sillee että näkyy jo vähän reittäkin.. 😀

  4. No hohhoijaa toi eka kommentti. Kisojen alla sitä on muutenkin tosi tarkkana terveydentilansa suhteen, ei oo varaa sairastaa viikkokausia koska jokaisen päivän treenit ja dieetti on tärkeä. Mä ainaki kyttään joka rasahdusta vartalossa eli kuuntelen olooni paljon tavallista tarkemmin ja näin voi ennaltaehkäistä taudin pahemmaks pääsyn. Jeee men’s physique!:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta