PRIME collection photoshoot

Tänään taasen hieman normista poikkeava päivä, koska kyseessä oli liikkeni ensimäinen oma collection kuvaus, jonka toteutimme PRIMEN henkilökunnan kanssa, sekä ihanien malliemme. Vieläkin jää sieraimet yhteen nenäkarvoissa olevasta hiuslakasta :). Mulla oli mallina meidän teamin Piia Pajunen, josta tehtiin sitten niin kuumaa settiä, että huh huh. Toisena mallina oli Piian mies ”määnkändi Johannes. (josta en tajunnut räpsästä yhtään kuvaa)

Kuvaajana toimi tuttu ja turvallinen Mikko Karekivi. Laitan sitten valmiita otoksia, kunhan ne on mennyt käsittelyn kautta. Mula on ollut aina unelmana tehdä oman liikkeen oma kokoelma ja tänään SEKIN unelma toteutui. En millään malltaisi odottaa valmiita kuvia.

Kuvausten jälkeen oon yleensä aina aivan loppu ja väsynyt, niinkun tänäänkin :). Suurin osa malleista oli meidän teamiläisiä ja päivän päätteeks Minna ja Kimmo tuli tsekkaan kevään kisailjoiden kunnon.  Mun oma kunto on onneks mennyt eteenpäin ja ketoosilla jatketaan ja aeroobista lisätään. Koko dieetin ajan on ollut niin lihava olo ja näköjään en voi ees kattoo hiilareihin päin kun ne ”ui mun liiveihin…… Loppurutistus kisoja kohden tulee olemaan mulle kova, koska harrastuksen ohella on mulla vielä ne tärkeimmät asiat, eli perhe ja työ hoidettavana. Stressi pitäis saada minimoitua, joka on omassa elämässäni todella haasteellista. Tiedän kokemuksesta, että ketoosilla kun ollaan ei vaan yksinkertaisesti aivot toimi ihan normaalista ja mun on todella vaikee tehdä mitään päätöksiä 🙂 ja kasvoissa on katse tyhjyyteen…… vielä on aikaa kiristellä, mutta helpoo se ei tuu oleen.

duckface

 Lupuks vielä vetäsin paskasen tukkani auki ja otettiin pari ”fashion kuvaa…..NOT. On se vaan niin kiva olla aina variksenpelättimenä mukana. Mikon sisko Mari-Anna Karekivi tekee itse aivan upeita hattuja, joita voi kohta tilata mittatilaustyönä, ja pari ruutua saatiinkin kuvattua jo valmiita luomuksia. Mahtavia sanon minä. Nyt ruokaa, crossaria, saunaa ja telkkaria muiskis

-Umppu

primebody

10 vastausta artikkeliin “PRIME collection photoshoot”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta