LOMA

Mun sydämeni jäi taas palmujen alle<3 Kyllä tuli loma niin hyvään saumaan ja oikeeseen aikaan, että parempaa ei olis voinut olla. Laatuaikaa 24/7 perheen kera. Oli aivan uskomatonta unohtaa viikoksi kaikki arjen askareet, työt, stressi ja koko fitness. Kävin joka aamu todella reippaalla tunnin kävelylenkillä ja iltapäivästä tein toisen. Nautin kun merituuli puhalsi kasvoille ja mieli tyhjentyi. Ai että oli ihanaa Mitään ei ollut pakko tehdä vaan sai tehdä. Aurinko paistoi ja palmut hulmusi <3

Hieman alku aina kipristeli pikkuisen rakon takia….. Jostain olen kuullut, että kananmunan sisällä oleva kalvo mikä on itse munan ja kuoren välissä toimii ”tekoihona ja aamiaisella teinkin aina köyhänmiehen rakkolaastarin kintuuni, niin taas jakso koko päivän painaa ja se oikeesti toimi.  Ehdittiin touhuamaan viikonaikana vaikka mitä. Käytiin PuertoRicossa, huvipuistossa, papukaijapuistossa, Playadel Inglesissä, katsomassa akrobatiaa, leikkitiin roboteilla, katseltiin piirrettyjä, shoppailtiin jne.

Maattiin auringossa, nukuttiin päikkäreitä, syötiin ja oltiin <3. Suurin osa turistikohteessa olevista ihmisistä on lomalla ja kaikki on hyvällä tuulella. Se mikä on myös ihanaa niin yleensä kaikkialla paitsi suomessa ollaan lapsille todella ystävällisiä. Olen edelleen sitä mieltä , että matkailu avartaa ja kaikkien pitäisi matkustella.

Treenasin jokapäivä hotellin salilla, jonka varustetaso oikein yllätti, eli sain tehtyä kaikki ne ”pakolliset hommat, jotka tuntu joka aamu aivan mahtavalta. Ei kiirettä, sai treenata rauhassa, tyhjä sali, ei kiire töihin ja mitä vielä? Voit kävelä suoraan aamupalalta salille auringonpaisteessa <3

Kuntokin meni eteenpäin omasta mielestä viikossa ihan hirveesti, ehkä syynä oli no stress???? Matkassa oli myös hauskaa se, että oltiin jollain sateenkaari alueella ja oli sitten palveluja tarjolla homoille, jos jonkinmoista. Mun suosikki oli vanhanliiton homogolf hahahaha. Juuso olikin kuumaa kamaa ostoskeskusilla hahahah. Mulla kulki välipalana mukana laukussa Buddingi kokoajan, joten ruokailuista ei tarvinnut sen suuremmin streesata. Tein sen veteen ja (ei ollut niin makea).Tässä muuten taasen yksi uusi kuva, missä olin mukana tukan ja meikin merkeissä kuva Mike Sire`n

Sain lomalla aikaa miettiä asioita ja toivonkin että oon taasen astetta parempi ihminen. Päätin että mikään ei saa ottaa mun elämästä yliotetta ja haluan nauttia siitä, olla terve ja voida hyvin.

Voihan dieetilläkin nauttia? Ruoka saa/ pitää olla maukasta. Päätin, että en syö yhtään ateriaa (jos ei ole pakko) mistään minigrip pussista, koska se ei oikeesti ole normaalia hahahah. On tärkeää, että ruoka on elämässä balanssissa. Kiloja kertyy pikkuhiljaa vuosien mittaan, koska ihmiset syö enemmän ja ei liiku ollenkaan. Jos olet syyllistynyt samaan 10 vuoden ajan niin nyt on hyvä aika vaihtaa tyyliä ja ottaa askel uuteen elämään, kuitenkin sellaiseen mikä on itselle sopiva. Jos olet syönyt roskaruokaa päivittäin, etkä ole liikkunut ollenkaa, on turha muuttaa elämä ”ei herkkuja ja 5 salia viikossa, vaan tehdä siirtymä pikkuhiljaa. Jos tekee älyttömiä muutoksia kerralla takaiskuja tulee aivan satavarmasti ja usein ne on herkkujen ahmimisia aivan käsittämättömiä määriä.

Samoin elämän muut asiat on oltava kunnossa, eli jos on töissä meneillään suuria projekteja, muutto tai vaikka avioero on syytä miettiä hetkeä milloin se on itselle sopivaa aloittaa. Jenkit johtaa lihavuustilastoja, mutta suomi on tulossa hyvää vauhtia ylöspäin. Omaan kehoon ja painoon vaikuttaa juurikin sinä. Itse kaikki omat ruokansa syö. Joskus asioiden eteen on vaan nähtävä hieman vaivaa, mutta usein se on palkitsevaa.

Hyvää ystävänpäivää kaikille <3 UMPPU

primebody

16 vastausta artikkeliin “LOMA”

  1. Joo, joskus tuntuu että ”ruoka ei ole mulle nautinto, vaan polttoainetta” on ulkoa opittu lause koska ”niin sen kuuluu olla” ja kaikki muutkin tekee niin, vähän niunku se, onko kukaan kyseenalaistanut aamuerobista 🙂 Kaikki vaan tekee niin.

  2. Sun kirjotuksia on ihana lukea! Mua kiinnostaa kaikki fitness-/liikunta-/ruokajutut, ja on kiva lukea tällasia tsemppaavia tekstejä! Kiitos ja hyvää ystävänpäivää 🙂

  3. Heips, kuinka sait hotelli aamupalalla valittua sopivia määriä ja aineksia ”dietti” aamupalaan? Itsekin pian matkalle lähdössä, ja vinkkejä kaivataan! 🙂

  4. ”Kaikkialla paitsi suomessa, ollaan lapsille todella ystävällisiä”. Pitää todella paikkansa! Itse olen matkustellut paljon ennen lapsia ja nykyään lapset on mukana joka reisussa. Ainoat ketkä kattoo kulmat kurtussa tai valittaa suorin puhein on Suomalaiset. Sääli.Kivoja vinkkejä sain sulta tulevaa matkaa varten, pitää muistaa pakata budding mukaan 😉

  5. Olen samaa mieltä noista minigripeistä tms. Aikansa kun niitä kantelee ympäriinsä, käsitys normaalista hämärtyy ja pahasti. Tulee vainoharhaiseksi ettei voi koskaan syödä mitään muuta kuin omia eväitään, ja jos syö lähtee heti lapasista. Kukin kuitenkin tyylillään. Pidemmällä tähtäimellä kannatan tuota sun tyyliä. Tsemppiä Umppu!

  6. Siis tota minigripistä syömistä mä en ymmärrä en sitte alkuunkaan. Okei poikkeuksia tulee, mut se et on joku hiton pakko syödä jäistä seitiä pussista kuukaustolkulla? Pitäs varmaan pukeutua säkkiin ja ripotella tuhkaa päälleen samalla. Mä aattelen just niinku sää ja dieetillä oon itsekki. Joku järki ny sentäs 🙂 ihana tää sun blogi.

  7. ihan kun olisit TAAS kirjottanu mulle. oon viimeset 6v maannu sohvalla ja syönyt pikaruokaa. nyt 5 vko takana ruokailumuutoksia ja -5 kg. sori henk koht kysymys, mutta te kisailijat, kun te vedätte loppua kohden aina ravinnon ja reenit aika tiukille niin mitä tapahtuu teidän kuukautisille vai tapahtuuko mitään? tai joudutteko esim kisoja varten siirtämään niitä?

  8. ”Nautin kun merituuli puhalsi kasvoille” hehe mun nimi on merituuli ;)) Oon pidemmän aikaa jo lukenu sun blogia, tosi hyviä juttuja ja pointteja! Kiva ku oot myös kirjottanut kisavalmisteluista yms. Itse en aio bikiniin vaan body fitnessiin ensi vuonna, mutten kyllä oo ees tajunnut kuinka paljon asioita pitää muistaa yhtä päivää varten molemmissa lajeissa. Tsemppiä kisoihin! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta