Voiko tämä olla totta?

Voi että olin aamulla väsynyt. Viime viikon jokainen yö herääminen kipeän lapsen kanssa, treenit, työt ja viikonlopun leiri painaa nyt kyllä ja pahasti. Silmäpussit alkaa muistuttaan mihen alapäässä roikkuvia pusseja ja naama on kun festareitten jäljiltä, mutta silti voin kehua itseeni että olin tänään reipas kaikesta huolimatta. Aamulla kello soi 5.00 ja kahvit namaan ja crossarille. Aamu aeroobisen jälkeen aamupalat mukaan ja hirveetä kyytiä bussipysäkille ja kohti Wolffia. Treenasin tänään kädet ja sitten tein vielä toisen aeroobisen treenin perään. 9.00 olisinkin ollut jo valmis päikkäreille ;). Tänään sain pientä hemmottelua, kun mun kynsisti Kata oli palannut töihin. Mulla on usein lomalla perus ranskalainen manikyyri, kun muuten töissä se värjääntyy, mutta näillä käsillä kelpaa.

Katariina Tala Näytäkyntesi

Siitä painelinkin sitten töihin ja ai että sielä odotti mua monta laatikkoa uusia Morocanoil tuotteita. 

Uutuuksia pääsinkin heti tänään testaamaan ja ne oli aivan super ihania. Naamioita on tullut 2 lisää, eli nyt on jokaiseen tarpeeseen ja hiuksen kuntoon sopiva (myös hennolle hiukselle). Samoin öljystä tuli light versio, mikä sopii erinomaisesti hennoille sekä vaaleille hiuksille, sillä öljy on väriltään vaaleanruskeaa ja saattaa tehdä aivan super blondin tukan hieman ”tummaksi” eli keltaisuus saattaa korostua. Sarjaan tuli myös super hyvä hiuslakka, joka on sekin täydellinen. Uusi aivan huipputuote on ”karvaisuuden poistaja, vie hiuksista sähköisyyden ja pörröisyyden kokonaan ja mukana kevyt pito. Tää tuotesarja on kyllä ollut valtava menestys ja jokainen tuote on aivan mielettömän hyvä. Samoin hinta laatusuhde on oikein sopiva. Lisäksi koko tuotesarjassa on ihana ylellinen tuoksu.

Tässä n taas yks Budding kuva, missä oon ollut mukana tekemässä hiuksia ja meikkejä. Kuvaajana oli Mike Sire`n. Nää on kyllä ihan huippu hienoja. Mallina on meidän teamin Eevsku.

Mää en voi tosiaan uskoo, että kaikkien näiden vastoinkäymisten jälkeen me lähdetään keskiviikkona lomalle. Meidän perhe on kyllä sen ansainnut. En oo vielä ajatellut matkaa ollenkaan, paitsi tänään huomasin hamstraavani aurinkotuotteita töistä kassiin. Voi että kun on ihanaa. Aamulla voi juosta merenrantaa pitkin aamulenkkiä, eikä hinkata tua omassa huoneessa ikkunat ja persus huurussa. I LOVE IT. Mää niin aion levätä ja nauttia koko loman. Jo se että kello ei soi 5.00 on mulle luxusta ja se, että saa ottaa pikku päivätorkut, mitkä on mulle ainakin aivan täys mahdottomuus arkisin. Muutenkin kun aeroobinen lisääntyy ja ruoka vähenee, tiedän, että tuun oleen normaalia väsyneempi, joten nyt on viikko aikaa kerätä voimia tulevaan loppu rutistukseen.

Nyt alkaakin sitten armoton pakkaus, koska viime kesä oli suomessa niin surkee, että mulla on kaikki kesävaattet aivan käyttämättömiä. Ilma sielä on ollut siinä 17-25´c eli ihan kohtalainen tähän vuodenaikaan nähden. Huominen pitäis vielä rutistaa töissä ja siitä se sitten lähtee. Ihanaa laatuaikaa perheen parissa ja saa vaan olla. Meillä ei oo mitään suunnitelmaa tai mitään ”retkeä varattuna, eli voidaan mennä minne nenä näyttää parasta.
-Umppu

primebody

13 vastausta artikkeliin “Voiko tämä olla totta?”

  1. Mukavaa matkaa, menette nähtävästi Kanariansaarille? mille saarelle?Pääset lataileen akkuja ja kerään D-vitamiinit kevään varalle!

  2. Olis kiva kun blogissasi olisi enemmän kuvia varsinkin kuvia sun nykyisestä kunnosta. Olisi kiva nähdä kuinka kiristyt ennen kisoja.Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta