Kysyn vaan miks?

Nyt ei oo meillä onnenpäivät, vaan hommat on kaukana niistä. Ens viikolla pitäis lähtee matkalle ja koko muu sakki on kipeenä paitsi minä, eli pahimmassa tapauksessa lomaa ei oo, eikä tuu nyyh. No ei voi mitään kyllä mää jotain meille keksin ja pääasia, että on yhteistä aikaa olla ja touhuta, vaikka kyllä mulle kieltämättä se aurinkotuolikin maistuis. Vielä on kuitenkin onneks viikko aikaa parantua. Kaikista inhottavinta on kun lapsi sairastaa ja jos vain voisin ottaisin kaikki taudit sen puolesta……

Mää oon aina lipputtanut kyhyiden ihmisten puolesta ja vaikka kokoni ei tavallaan oo koskaan tuottanut mulle mitään ongelmia, niin silti olisi ihan huippua, jos lyhyitä ihmisiä ei aina sorsittais. Ikinä ei oo missään ylipituutta, eli oot liian pitkä vaan aina liian lyhyt. Oon vahvasti silti sitä mieltä, että myös omassa lajissani olisi hyvä ottaa myös me lyhyet huomioon, sillä tällä hetkellä Fitness Classicin alle 163cm sarja on ehdottomasti suosituin, joten olisi oikeudenmukaista saada myös tänne Suomeen se alle 158cm sarja. Silloin ei voi tulla palautetta ”pitkät tytyöt on näyttävempiä”. Mun ekoissa kisoissa muista kun lineupissa katsoin vasemmalle ja näin siinä teami kaverini Suvin tissit 😉 on vaikea vertailla ihmisiä jo pituus heittää jopa 30cm:llä ja kyse on fysiikka lajista. Ehkä mun rukouksiin vielä vastataan joskus…

Nyt kun eletään fitneksen aikakautta ja bikinifitness on siinä yhtenä ”mediaseksikkyyden” kappaleena on todellakin hyvä muistaa, että kilpaileminen ei sovi kaikille. Osa kilpailijoista on kokeneita ja tietää jo monen monta asiaa etukäteen, mutta suurimalle osalle omassa lajissani ne on aivan uusia juttuja. Vaikka moni haluaa kokeilla siipiään voi se tyssätä kisoissa karusti jo eliminaatio kierrokseen, eli T-kävelyt yms on aivan ”turhaan treenattu ja hiottu. Se mikä on karu totuus, että sielä voitto pallilla seisoo poikkeuksetta lähes aina ihminen, kuka ei ole juuri aloittanut vaan on treenannut jo useamman vuoden ja saanut tarvittavan fysiikan (lihasmassan) pärjätäkseen. Kun laji menee eteenpäin nousee myös taso ja erot kasvaa kilpailijoiden välillä. Anna Virmajoki on hyvä esimerkki suomalaisesta kilpailijasta, kuka omaa tähän lajiin aivan täydellisen fysiikan ja en ainakaan itse osaa sanoa hänen kohdallaan yhtään heikkoa osa-aluetta. Bikini fitness vaatii sitä lihasmassaa yllättävänkin paljon.

Vaikka oonkin ollut tavallaan HIEMAN negatiivinen lajin suuresta hypetyksestä, niin oon myös tosi innoissani niistä uusista kilpailijoista ketkä on oivaltanut mitä laji on pinnan alla ja tietää homman nimen oikeesti ja keskittyy siihen olennaiseen.

Dieetti on edennyt hitaasti, mutta varmasti, mutta paljon  on vielä tekemistä. Vaakalla en ole käynyt enkä aio hetkeen käydäkkään, koska aion tuijottaa vai sitä mitä peilissä näkyy ja unohtaa ne kilot. Dieetti ja fiilis on aivan erilaista kun ennen ja virheistä oppii. Vaikka päämäärä on itsellä selvä ja tavoite kirkkaana mielessä, pystyn silti olemaan ajattelematta kisoja 24/7 ja se jos joku helpottaa mun elämää ja tekee arjesta ihanaa. Hampaan kiristelyt on unohdettu kokonaan ja perhe-elämäkin sujuu kun tanssi. Osaan nauttia muistakin asioista, kun pelkästään treenistä ja uskon että hyvä tästä tulee

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Kysyn vaan miks?”

  1. Ite oon aina ajatellu, että lyhyemmillä ois etulyöntiasema, sillä lyhyemmällä lihaksetkin ovat lyhyemmät ja täten ne näyttäis helposti isommilta? Olen varmaankin ajatellu ihan päin prinkkalaa…Oot kirjottanu, ettet ole käyny dieetin aikana puntarilla (ainakaan usein). Kuinka valmentajasi kontrolloivat dieettisi kulkua/tietävät missä mennään? Vai onko kunnon tsekkauksia niin usein?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta