Kiusaukset

Tänä aamuna tein vain aeroobisen. Ensimmäisen 5:min jälkeen olin jo varma, että tästä hommasta ei tuu yhtään mitään. Jollain ilveellä sainkin hirveen fiiliksen ja painoin hiki päässä homman loppuun. Päivällä kävin piipahtamassa BodyActionissa hakemassa hieman rohtoja ja uudet housut, kun mitkään vanhat ei edelleen mahdu päälle. Töissä oli taasen hauskaa ja asiakkaani Olli oli piristämässä päivää.

Hän on aina tyytyväine asikas, jota on ilo palvella. Koko päivän mun on tehnyt ihan hirveesti mieli karkkia ja joo myönnän sen ääneen. Mää oikeesti jo olin aivan valmis menemään kauppaan hakeen suklaata ja suunnittelinkin jo reitin, mutta tulin järkiini. Hetken nautinto, ei saa vaikuttaa kisa kuntooni, sitten millään lailla.  Puhuttiinkin eilen Minnan kanssa ruoka morkkiksista. Muistan mun ekalla dieetillä kun ahmin pussilisen lakuja, josta sain lempinimen lakuhuuli ja oon kuuluut siitä , siitä asti. Kun valmistaudut kilpailuihin, pitää tavoitteet olla selkeät. Lakujen jälkeen muistan sen jäätävän morkkiksen, mikä mulle tuli. Soitin Minnalle ja kuulin taustalla Kimmon ivallisen naurun. Olo oli kun luuserilla. Hyvä kun kehtasin aamulla mennä salille, kun tuntu, että olin suunnilleen murhannut jonkun. Moni repsahtaa dieetillä ja sekin on tavallaan ihan normaalia, mutta jos et tunne siitä syyllisyyttä niin se ei ole. Silloin et ole täysillä mukana tässä hommassa. Virheistä pitää oppia ja jos ne on itse tehtyjä ja pahimmassa tapauksessa suunniteltuja on se sun loppu 🙂 Jos selkäranka ei pidä on se aina helpompi tehdä uudestaan ja uudestaan.

Kisoihin on tavallaan turha mennä tai edes haaveilla niistä,jos on sellaien olo, että sun on pakko jonkun muun takia. On mullakin niitä aamuja, kun oikeesti vituttaa lähtee tekeen aamujumppaa, mutta jos en lähde on morkkis vieläkin pahempi. Treenejä en jätä välistä, jollen ole kipeä tms. Dieetti se onkin tässä hommassa se vaikein osuus ja treeni tulee vasta sen perässä. Kotiin tultuani ajattelin, että perkele mitä mää oikein olin edes tekemässä. Kaivoin laatikosta kromipurkin ja vetäsin pari pilleriä naamaan ja mietin itsekseni, että kromi hillitsee makeanhimoa. Tiedän, että ennen kuukautisia on viikko, kun voisin syödä kun hevonen ja nyt on taasen se viikko. Nää on mulle niitä vaikeimpia dieetillä, mutta voittaja fiilis on aina yhden selätetyn viikon jälkeen. Hyvä Umppu ja kova selkäranka. Haluan tätä hommaa niin tosissaan, että ei ole varaa mokailla. Olen edelleen keskivartalo pulluklka 😉

Meinasin jo soittaa Minnalle, mutta ajattelin, että oon aikuinen ihminen ja pystyn siihen yksinkin. Päätinkin tyhjentää mielen ja laitoin takkatulen ääreen piikkimaton, jossa vieti tunnin ajattelematta yhtään mitään. Rentoutus toimii mulla ja saan ajatukset tyhjentymään. Ei muutakun huomisen treeniä odotellessa mieli korkeella
t. Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Kiusaukset”

  1. Hyvä Umppu! Olen ylpeä susta, todella! Itse repsahdin vähän tummaan suklaaseen, jota oli kaapissa… oih ja voih. 150g meni ihan heittämällä… 🙁

  2. On tämä vaan ihana blogi, ja olet sinä vaan ihana! Tuli äsken heikko hetki, otin muutaman lakritsan, mutta kaappiin sain ne takaisin viskottua ja tulin taas blogista hakemaan vähän selkärankaa!:D Kiitos, Umppu, kun jaksat täällä myös motivoida muita omien juttujen välissä! Nyt voinkin suunnata juoksumatolle rääkkäämään itseäni, hyi minä ja lakritsat:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta