Fitness Classic

http://www.fitnessclassic.fi/kilpailut tuosta noin. Pikkuhiljaa alkaa kilpailija listat päivittymään ja osallistujia ainakin omassa sarjassani on melkoinen määrä jo nyt. Nyt mulla on vaan ollut ajatukset jossain ihan muualla, kun kilpailuissa ja mulla se ainkin toimii. En halua ottaa samanlaista stressiä, kun SM kisoista. Sijoitukset ratkaisee päivänkunto kuitenkin. En toljota itseäni jokapäivä peilistä ja punnitse monta kertaa päivässä, koska se tuottaa lisä stressiä. Mulla on ollut kuitenkin pitkä off/kehityskausi ja olen saanut tuloksia aikaan. Sen kertoo vaatteet, jotka puristaa, esim hauiksesta, joka on mulle täysin epänormaalia hah:)

Tänään kävin tekemässä olkapää treenin Wolffilla. Mua vieläkin vaivaa aika voimakkaasti revähtänyt kylki ja koitan ottaa rauhallisemmin, sillä tiedän että sen rasittaminen ei ainakaan auta asiaan. Pääsin tänään rentoutumaan myös LPG hoitoon hoitola preventioon ja se tuli tarpeeseen. Nukahdin ja sain samalla pikku torkut ja olin valmiina töihin. Itsehän olen soppani keittänyt, mutta kyllä täytyy sanoa, että on mun elämä välillä aika raskasta. Mietinkin joskun miltä tuntuisi olla töissä 8-4 ja kun suljet ovet jää niin ajatuksen, kun työ suljettujen ovien taakse. Tavallaan myös tiedän, että ei musta olis siihen, koska siinä ei olisi mitää haastetta. Oon taistelija luonne ja tavallaan jo pienenä ollut lauman johtaja. Se ei ole todellakaan ole aina hyvä juttu, sillä mun on ollut usein vaikea kuunnella ohjeita, koska luulen tietäväni itse aina paremmin.

Asioilla on aina kaksi puolta hyvä ja huono. Iltapäivälehdessä oli iso juttu ”fitnes likat on nyt kuumaa kamaa” hahahaha ehkä kuvissa. Lajin loisto on juurikin omalla kohdalla se kun saan painella suoraan sängystä salille, tukka pystyssä ja lähteä sieltä voittajana. Lajini ei tee musta yhtään sen kuumempaa kun kestään muustakaan. Just tänään työkaverini Tuija sanoi no jos musta olis tommosia kuvia niin huh huh, johon vaan tokaisin: et kato mua miltä mää näytän nyt:) En siis ole siviilissä tukka kiharalla ripset soikeena, vaan ihan taviksena muiden joukossa. Mulle lajin antamat kiksit on juurikin se tunne, kun on treeni takana, missä oot kaikkes antanut. http://annablog.mass.fi/2013/01/15/road-to-bikini-international-7-viikkoa/ Lueskelin myös Anna Virmajoen blogia ja ihanaa, että joku muukin haisee välillä salilla hielle ;), eikä jaksa pestä hiuksia:)

Mun rakas ystäväni Mikko Karekivi tuunas taas vähän mun blogia uuteen uskoon:) Nyt sivupalkissa on myös Biancaneven logo, josta pääsee suoraan niiden sivuille, eli kannattaa käydä tsekkaan mitä kaikkea sielä on tarjolla:) Töitten jälkeen käytiin Biancaneven Elinan kanssa kahvilla suunnittelemassa kaikkia työ juttuja ja vaihtamassa kuulumisia. Molemmat olemme yrittäjiä, joten toiselta oppii paljon asioita ja niistä on helppo puhua, koska emme ole toistemme kilpailijoita 🙂

– huomenna pääsen siihen kehonkoostumusmittaukseen 🙂

öitä Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Fitness Classic”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta