Olet mitä syöt

Vili haluis syödä ton

Tänään töissä puhuttiin niinkin seksikkäästä aiheesta, kun olet mitä syöt. Nyt tulee ehkä vähän ”rumaa tekstiä”, mutta sun oma ”kakka kertoo siitä mitä ruokaa syöt. Kukaan ei ehkä koskaan kirjoita kyseisestä aiheesta mutta päätin olla rohkea 😉 Jokainen on varmaan joskus vetänyt kunnon mätöt ja jokainen varmaan tietää miltä se pöntössä näyttää:) Vähän kun olis polttopullon heittänyt pönttöön 🙂 Eli koostumus on rasvaista ja vetelää 🙂 (mää niin repeilen täällä) Joillain saattaa se olla aina kyseistä ja usein sen töräyttäjä on myös rasvainen ja vetelä. Jos syöt proteiinipitoista ruokaa, lihaa, maitorahkaa, raejuustoo, munia  (kasviksia) on koostumus kovaa ja ”teflon pintaista ja ei jätä jälkiä 🙂 Mulla on kakka neuroosi. Jos pöntössä on edellisen kävijän jäljet alan lähes oksentaa. Asun äijien kanssa ja meillä oli vanhassa asunnossa juurikin tämän takia musta vessanpönttö. Mää en voi muutenkaan sietää pahoja hajuja ja meillä onkin kotona aikamoinen ilmanraikastaja, tuoksuöljy, tuoksukynttilä varasto aina. No mun pointtihan tässä jutussa oli se että jokainen ihminen paljastuu viimeistään kakkansa perusteella, mitä sitä on suuhun laittanut.

  Nut voidaankin siirtyä sitten ääripäähän, eli hiuksiin. Eli moroccanoilista on tulossa uutuudet. Öljy light, lakka, pörröisyyden estäjä ja 2 uutta naamioo. Vielä ei ole tuotteet saapunut, mutta ilmoittelen heti millaisia ne on, kun pääsen testaan niitä.

Eilen mulle saapui paketti FASTI:lta, jossa onkin sitten tuotteita oikein reilulla kädellä. Kyseessä oli siis palkkio kuvauksista, mitä olin tekemässä. Sanoinkin, että jos en näillä oo kunnossa niin pistetään Fastin piikkiin 🙂 Laatikoissa on siis ihan normi tavaraa, eli protskujauhetta, bcata, omega3, glutamiinia, green tea, fatburner ja intraa, jota ajattelin testata heti huomenna. Intra on siis juoma mitä juodaan treenin aikana (treenijuoma). En tykkää yleensä käyttää latureita tms, koska mulla tulee niistä huono olo ja en koe niitä itselleni tarpeelliseksi. Ehkä ne toimii ”rajummilla” äijillä, mutta saan itseni kuoliaaksi ilman niitäkin. Mun laturi on usein pari kuppia kahvia. Muutenkin suhtautumiseni lisäravinteita kohtaan on muuttunut ja haluan korvata kaiken mahdollisen ruoan avulla. Käytän esimerkiksi monivitamiinina spiruliinaa. Alkuun se oli jotenkin ”reteetä” mutta ei enään. En halua vetää vaan pilleriä toisen perään, jos se on mahdollista saada ravinnosta tms. Kyse on usein laiskasta ruoan laittajasta, jos turvautuu aina vain jauheisiin ja pillereihin.  Käytän muutenkin paljon luontaistuotteita. En halua näyttää viiden vuoden päästä naamasta Tauskilta….

 Huomenna on taas LpG hoito, hoitola Preventiossa Ladylinellä ja pääsen hetkeksi rentoutumaan. Torstaille on luvassa kans yks kiinnostava juttu, sillä pääsen kaverini Tapsan järkkäämään kehonkoostumusmittaukseen. Asia on mua aina kiinnostanut ja olen sen aina halunnut tehdä ja nyt siihen on mahdollisuus. Testi näyttää laajasti kehonkoostumuksen, mahdolliset lihasepätasapainot jne. mielenkiinnolla odotan

– Hyvät illan jatkot umppu

primebody

10 vastausta artikkeliin “Olet mitä syöt”

  1. Heippa!Säännöllisesti täällä piipahtelen, mutta nyt vasta kommentoin. Nauroin vatsa vääränä kirjoitusta juurikin oikeasta ja todellisesta aiheesta! 😀 Kirjoitustyylisi vuoksi täällä viihdynkin ja oletkin monet hyvät mielet päivälleni antanutkin kirjoitustesi kautta! :)Hyvää tulevaa kevättä Sinulle ja perheellesi! 🙂

  2. ”Jos syöt proteiinipitoista ruokaa, lihaa, maitorahkaa, raejuustoo, munia (kasviksia) on koostumus kovaa ja ”teflon pintaista ja ei jätä jälkiä”I wish! Itselläni just tällaisen urheilullisen punttiruokavalion seurauksena pöntössä on niitä ns. klusteripommeja. Mitä enemmän proteiineja, sitä löysempää tavaraa. 😛

  3. Hei, tiedän että kaikille suunnitellaan omat ruokavaliot ja dieetit, mutta olisi kiva kuulla mitä sinä syöt dieetilläsi päivän aikana ja kuinka paljon? 🙂

  4. Samaa mieltä edellisen kanssa. Ennen kun en urheillut oikeastaan ollenkaan ja söin ”normaalisti” (olin silti suht hoikka) niin vatsa toimi normaalisti ja kunnolla, mutta nykyään kun olen pari vuotta urheillut säännöllisesti niin on pari vuotta ollut hirveä umme…

  5. Samaa mieltä kakka-asiasta edellisten kanssa. Vaikka syön terveellisesti ja puhdasta ruokaa, niin ”tavara” saattaa olla ihan minkälaista tahansa…

    • Haha 🙂 tarkoitin lähinnä sitä, että jos esim ruoan korvaa aina proteiini patukalla, syö epäterveellisesti, vetää pillerinä kaikki eikä jaksa panostaa ulkoiseen hyvinvointiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta