Girl Poweria tähän päivään

Viikonloppu Tallinnassa oli mitä mahtavin ja sen kruunasi paras mahdollinen seura. Yövyimme Tallink spa hotelliss, missä on myös mahdollista käydä kylpylän puolella. Jos auru pidentää ikää niin musta tulee varmaan miljoona vuotias.

Perjantaina jäätävän keinuvan laivamatkan jälkeen, kun päästiin hotellille lähdemme melkein heti syömään. Yks suosikki ravintoloita on Peppersak. Ruoka ja palvelu on hyvää, sillä mukaan mahtuu myös niitä ravintoloita, joissa ruoka ei maistu millekkään. Siitä jatkoimme vielä matkaa lounge tyyppiseen paikkaan. Välillä oikein naurattaa kun meillä on niin hauskaa ja toki kommelluksilta ei vältytty.

Lauantai alkoi kylpemisellä ja kunnon shoppailulla. Välillä piipahdettiin syömässä ja jatkettiin ostoksia. Sain myös reissulla nauttia päiväunet, mikä on täällä Suomessa täys mahdottomuus.

Eilen palattuani kotiin oli ihanaa kun Juuso oli siivonnu koko kodin 🙂 Pisteitä taas ropisi 🙂 Eilen katselin Arto Nybergin ohjelmaa (jota en siis muuten koskaan katso), mutta tällä kertaa sielä oli Suomen ainut bikini pro kilpailija Anna Virmajoki haastattelussa. On hyvä, että lajiamme tuodaan esiin mediassa ja ihmiset saavat tietoa siitä, mitä se oikeasti on ja mitä sen eteen vaaditaan. Se mikä haastattelusta teki ehkä hieman erilaisen oli se, että itse haastattelija ei varmaan tiennyt lajista mitään 😉 Ennen lomalle lähtöä luin uusinta body-lehteä, missä on myös Annan tarina ”tie tähtiin” se kannattaa kaikkien kisalavalle nousevien lukaista. Annalla on aivan mahtava ura takana , vaikka laji ei vielä ole suomessa ollutkaan kun 2 vuotta.

-umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Girl Poweria tähän päivään”

  1. Hei, ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään mutta mitä yleensä syöt aamuisin? Itse syön terveellisesti, mutta haluaisin jättää aamuiset ruisleivät tai puurot pois ja korvata ne jollain muulla. Muistan kun itse joskus sanoit jättäväsi viljatuotteet pois kokonaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta