Mini loma ja treeniä

Huh mikä päivä……. Tänään vedeltiin vähän leveetä selkää ja on sitten niin levee, etten mahdu enään ovesta, kun sivuttain 😉 Selkä treenissä saan ehkä itsestäni eniten irti ja saan oikeen kunnon poltteen lihaksiin. nam 🙂 loppuun vatsoja, jossa liikkeet on edelleen rajalliset revähtänen kyljen takia…. Kyljen paranemisessa tosiaan saattaa mennä vaikka se 2 kk, mutta en tee mitään liikettä mikä tuntuu ikävältä tai sattuu. Huomenna ehdin vielä tekemään aeroobisen ja treenin ennen lähtöä.

Eilen kattelin taas uuden jakson super dieetistä ja täytyy sanoa, että naisella oli motivaatio kohdallaan. Muutos oli valtava ja hän ymmärsi, että tekee sitä vain itselleen ei kenellekkään muulle. Välillä hyvinvointi vaatii uhrauksia, mutta palkinto on sitäkin arvokkaampaa. Terveellinen elämäntyyli ja hyvin voiva keho ja mieli on elämän tasoon vaikuttavia asioita. Pääsenkin ensi viikolla kehonkoostumus mittaukseen, joka mua on kiinnostanut jo pitkään. Ilmoittelen sitten millaisia tuloksia saan. Niin ja tosiaan ekalla dieetti viikolla lähti se 4,5kg eli melkein tavoitteessa. Tästä huomaa kunka tietynlainen ruoka sitoo nestettä kehoon. Kuvissa eroa puolivuotta.

Joudun usein miettimään omia tavoitteita elämässäni ja koitaa toitottaa itselleni, että joskus asioihin voi olla tyytyväinen. Olen ehkä täydellisyyden tavoittelija ilman päämäärää. En halua, että ihmiset miettivät mitä ovat ovat joutuneet kokemaan vaan mitä ovat saavuttaneet elämässä. Olen tyytyväinen, että mulla on maailman ihanin mies, jota rakastan ja meillä on yhteinen maailman ihanin lapsi. Molemmat edellä mainituista osaa olla myös hankalia, mutta voin kertoa, että mää osaan olla vielä hankalampi. Mulla on ihana perhe, jota en vaihtais mihinkään. Perhe on aina ollut yksi unelmistani ja se on nyt totta.
Toinen oli oma liike, jonka olen jo saanut toteuttaa ja nauttinut siitä, vaikka polulla on ollut mutkia vähän enemmänkin, mutta niiden oikominen on ollut sen arvoista. Mulla on ihan loistavat työkaverit, joita arvostan ja se mikä tärkeintä mulla on töissä hauskaa. Mua ei koskaan vituta mennä töihin, koska saan tehdä sitä mitä haluan.
Unelmia tulee aina uusia, samalla kun elämä menee eteenpäin ja jos uskot niihin voit ne myös toteuttaa.

Huomenna alkaa mun miniloma Tallinnaan mun parhaiden ystävien kanssa. Matkahan ei suju kommelluuksitta, sillä kyseinen auto(lue AUDI hahaahha), millä meidän piti lähteä ei sattuneesta syystä menyt katsastuksesta läpi, kun kaverini on posottanut tyytyväisenä menemään poikkimenneellä jollain ihme jutulla. En nyt muista osan nimeä, mutta kuitenkin rakas siskoni lupas lainata meille autoja, joten se asia on nyt ainakin kunnossa.

Hotelli on kylpylä hotelli, jossa on myös vietetty mun ikimuistoiset polttarit muutama vuosi sitten. Ihanaa oleilua tyttöjen kanssa arjen keskellä jiihuu.

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Mini loma ja treeniä”

  1. Hei osaatko sanoa kuinka paljon yksi ampulli huuliin maksaa tuolloin 4.4 jolloin teille tulee Lookista laittamaan täytettä huuliin?:)

  2. Heips! Jossain aikasemmassa postauksessa puhuit sun puhelimen kotelosta/vyöstä, jossa pidät luuria treenin aikana. Onko sulla siis ihan vyötärölle köytettävä vyö vai semmonen normi armband? En mistään meinaa löytää sellasta vyötärölle laitettavaa koteloa ja semmonen pitäs saada kun en hirveesti tykkää noista armbandeista, ei pysty pullisteleen kunnolla sellasen keikkuessa kädessä 😉 Ja salitrikoiden taskut on vähän snadeja (ja hikisiä) puhelimelle.. Ja hurjasti tsemppiä sulle treeneihin ja dieetille! Keep it going girl 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta