Kovaa kyytiä Tampereella

Tänään ei ollut taas niitä parhaita aamuja lapsellani. Sukat oli liukusukat, nilkat näkyi, väärä paita ja haalarikin oli sininen…… Minähän pysyin rauhallisena, kun viilipytty…. NoT…. Persvako hiessä puin veteläksi heittäytyneen pojan ja matka jatkui kohti tarhaa. Lunta oli maassa ja joutui oikein urakalla tarpomaan ja vetää stiigaa perässä. Onneks pojan  mieli oli perillä parempi 🙂 Anteeks mikä lämmitetty auto???

No siitä sitten bussila kaupunkiin ja sain lähes tyhjään bussiin vieruskaverikseni ”hieman” isomman kaverin. Meinasinkin kysyä, että lukeeko mun ottassa ”ISTU PÄÄLLE? Hyvä ettei reisi halvaantunut saakeli….. ei ollu niitä mun aamuja 🙂

Aamulla kävin tekemässä aeroobisen ja välillä aika menee nopeemmin kun jutustelee vieruskaverin kanssa. Ja kaiken lisäks se on tehokkaampaa :). Toisella krossarilla oli nainen, jonka laihdutus projektia oon seurannut alusta asti. Kysyinkin mikä on saldo, johon hän vastas: että saman verran kun sää painat!!!!!!!!!! MAHTAVAA -50kg aivan uskomatonta. Siitä saa itekkin vähän lisä tsemppiä hommaan ja alko crossari laulaan.

Siitä sitten tukkaputkella töihin, jonne sain vihdoin ripustettua kauan odottamani taulut/julisteet ja ne on niin hienot ai että.

Meillä on myös tulossa uutuuksia Moroccanoil sarjaan, eli siihe tulee öljy light, lakka, tehohoito, suihkutettava pörröisyyden poistaja yms. Kerron niistä sitten lisää.

 Nyt on myös huippu tarjous MSchiciltä

Noi on ihan huippu tuotteita ja esim kisameikissä suoisittelen valkoista ja mustaa. MSchic on mineraali meikkisarja ja käytän itse vain kyseistä sarjaa. Meikkivoiteet on aiva uskomattomia ja ne ei tunnu iholla miltään. Tuotteet ei sisällä parabeenejä, eikä hajusteita.  Viikonloppuna pääsen rentoutumaan kun lähdemme tyttöjen kanssa minilomalle Tallinnaan. Kylpylähotelli täältä tullaan. Ai että laatuaikaa tyttöjen kanssa <3 Tätä on odotettu, sillä on todellakin harvinaista herkkua.

Kävin töiden välissä treenaamassa, kun oli sopiva tauko. Treffasin Alonan ja tehtiin yhdessä olkapää treeni. Sain vietyä sarjat kunnolla loppuun, kun Alona vähän jeesas. Mun apua se ei sitten tarvinnukkaan, kun omistaa isommat voimat 🙂 Kivaa treenata yhdessä ja kun on suunnilleen samanmoiset treenit, niin se käy kätevästi. Vähän vaihtelua arki treeniin. lisäksi käytiin taasen hiomassa poseerausta

Huomenna ajattelin astella vaalle ja tsekata onko se 5kg lähtenyt. Pakko myöntää, että neljäänkin oon ihan tyytyväinen:) Viikossa on kyllä kroppa kyllä muuttunut ja nesteet lähteny hyvin liikkuun. Oon edelleenkin sillä detox kuurilla ja nyt voin sanoa, että ainakin on todella hyvä olo kokoajan. Samoin oon nyt käyttänyt pakurikääpäuutetta aamuin illoin. Viime dieetillä mun muisti tökki, joten josko tämä auttaisi asiaan. Mieli on nyt kuitenkin virkeä ja olo on energinen. Kohti kevättä siis mennään. Tänään luin, että mun kisa alkaa klo 15.00…. Rakastan aamu kisoja, mutta näin tällä kertaa. Fitness Classicin sivuilta voi käydä tsekkaamassa aikatauluja, lippuja yms muuta kisaan liittyvää

Voikaa hyvin Umppu

primebody

16 vastausta artikkeliin “Kovaa kyytiä Tampereella”

  1. Toimiiko toi detox kuuri siis vähän niinku kropan tyhjentäjänä, lähteekö mahdolliset kuonat paremmin liikkeelle (dieetin alku tehostuu)?

  2. Mihin hotelliin meette tallinnassa?ollaan miehen kanssa menossa ens kuussa ja pähkäilen parin vaihtoehdon välillä meriton vai tallink spa 🙂

  3. Minkä niminen toi teidän hotelli Khao Lakissa on ? UPEEN NÄKÖNEN. Ja menittekö jonkun matkatoimiston kautta vai duunasitte ite matkan?Oot muuten todella inspiroiva ja upee mimmi ;)- Uusi lukijasi

  4. Heips Umppu!Mistä sä olet ostanut nuo reikäpantsit? :)Monella nähnyt, mutta ei ole kaupoissa tullut vastaan. Minkä merkkiset?

    • Nää oon sen lukenut ja oon samaa mieltä, PAITSI niiden ihmisten kohdalla, jotka aloittaa lajin hakemalla tissit tms. Liputan niille jotka treenaa tosissaan ja keskittyy luomaan itselle kilpauran, eikä tähtää 7 päivää lehteen !!!

  5. No niitä julkisuustyrkkyjä tässä maassa riittää joka tapauksessa, eihän ne kenenkään kilpauraa tosissaan ole uhkaamassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta