Piikkimattoni mun

Ostin viime vuoden puolella ennen sm-kisoja piikkimaton, koska oli hirveitä univaikeuksia (mitkä on normaaleja dieetillä). Eilen illalla iski hirvee hedari ja kaivoin sen kaapista. Siinä samalla mietin miks se on ollut sielä kaapissa? Aivan loisto vehje ja toimii ainakin mulla loistavasti. Saan itseni rentoutettua siinä niin, että en ajattele mitään ja meinaan nukahtaa.

Välillä on hyvä saada mieli aivan tyhjäksi ja olla ajattelematta yhtään mitään. Olin tänään treenaamassa poikkeukselliseen aikaan ja oli jopa outoa, kun ei ollut yhtään tuttuja naamoja. Tein oikein kunnon hauis, ojentaja treenin. Normaalisti samaan settiin kuuluu myös rinta, mutta sitä en pystynyt kyljen takia tekemään. Vatsalihaksiakin piti vähän soveltaa, koska haluan että kylki paranee kunnolla, ettei tule mitään vakavampaa.

Nyt on 3 päivä dieettiä takana ja detox kuuria noin viikko. En oikein osaa sanoa siitä puhdistuskuurista vielä mitään. Life myymälässä sanottiin, että esim antibiottikuuri viipyy elimistössä noin puolivuotta ja aina lääkekuurin jälkeen olisi hyvä tehä detox kuuri, sekä syödä maitohappo kapseleita. Koitan kyllä välttää aina viimeiseen asti niitä kuureja, mutta joskus se on vain syötävä.

Painokin on tippunut hyvää vauhtia ja tavoite olikin se -5kg ekalla viikolla, kun nesteet lähtee kunnolla kiertämään. Jos olet menossa keväällä kisoihin on hyvä muistaa muutama juttu. Eli lisenssi pitää maksaa tammikuun aikana. Jos sitä ei maksa ei ole kilpailulupaa vuonna 2013. Bikinit on hyvä hommata ajoissa, tai siis varata mallipalaveri suunnitteluun. Värit on hyvä kokeilla, eli mikä sopii juuri sinulle, sillä ihojen ph on eri ja osa väreistä saattaa alkaa vihertämään. Värejä on Protan ja Jantana. Itse käytän Jantanaa, sillä se on nopeampi ja lähtee helpommin pois. Varaa kampaaja ja meikkaaja kisoihin ja käy sitä ennen suunnittelemassa kisa lookkisi. Korut on myös hyvä hommata ajoissa. Kengät asap, sillä poseeraamista pitää harjoitella ja kegillä on todella suuri merkitys. Biancanevestä saa niitä ja sielä pääsee myös sovittamaan. Kisakenkien koko ei aina välttämättä ole sama kun normi kenkä

Kannattaa varata noin viikkoa ennen koko kropan sokerointi, sillä ihosta poistetaan kaikki karvat selkää myöden. PRIMESSÄ miia tekee sokerointeja. Kynnet kannattaa hoitaa myös kisakondikseen, toki lähempänä H-hetkeä. Kannattaa hommata myös tumma meikkivoide niitä saa esim makeupstorelta tai crimasilta. Samoin kunnon tekoripset ja hyvä liima (duo). Ripsipidennykset ei riitä kisameikissä ja ne on siinä lähinnä tiellä. Hotelli on myös aika olennainen juttu, mikä kannatta varata ajoissa. Usein on kilpailuhotelleja, missä järjestetään myös kilpailijakokous. Mukana on myös hyvä olla mustaa löysää lämmintä vaatetta ja kunnon villasukat. Yks mun tärkeimmistä on musiikki ja lataankin aina kisoihin oman fillis soittolistan. Omat lakanat on myös hyvä varata hotelliin ettei niihin tartu väriä ja tuu lisäkustannuksia. Sitten on vielä yksi tärkeimmistä eli huoltaja. Aina se ei kannata olla paras kaveri vaan se kannattaa olla ihminen, kenellä on hyvät hermot ja kunnon paineensietokyky. Lisäksi huoltajan on osattava levittää väri ja hätä tapauksessa toimia ompelijana tai kampaajana, eli mieti sitä tarkkaan.

kylmälaukku ruokia varten on kans hyvä olla mukana ja samoin kylmäkalleja, jos hotellissa ei ole jääkaappia. Mulla ei oo koskaan ollut huoltajaa mukana, vaan ollaan menty teamin avustuksella. Itse laitan aina tukkani ja meikkaan, joten en tarvi apua kun värin kanssa. Jäiköhän vielä jotain……. jäi : ompelutarvikkeet, sakset, strassiliima, bikiniliima… kai siinä tuli kaikki.

ihoa kannatta alkaa kuorimaan 2 viikkoa ennen kisaa ja rasvata sitä oikein hyvin. Itse käytän Bodyshopin suklaa bodybutteria, mikä on aivan paras. Väri ottaa aika napakasti kuiviin kohtiin. Samoin kannattaa käydä kasvohoidossa (mielellään kerran kuussa) ja pitää kasvojen iho kunnossa. Kasvoja pitää myös kuoria ja kosteuttaa.

Kai sitä pitäis mennä nukkuun, kun huomenna on työpäivä

Hyvää viikonloppua -Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Piikkimattoni mun”

  1. Kova pudotus olis viikolle tiputtaa 5kg. Jos saan kysyä niin onko sulla hiilareita minkä verran dieetissä? Ihan mielenkiinnosta kyselen kun itse juuri aloitin dieetin. Tsemppiä dieettiin – kiva blogi sulla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta