Joskus sitä onnistaa

En tiiä miks mutta oon ollut vähän kiukkunen tän viikon ja siihen ei ole oikeen mitään syytä. No joskus näin, sillä usein oon hyvällä tuulella. Tai no ehkä siks koska oon edelleen sitä mieltä, että yrittäminen on ihan hiton kallista ja selailin eilen laskujani läpi ja onneks en heittänyt yhtä kuorta roskiin, ja sieltä se ”onni löytyi. Bonuksia ostoista 270e joka pitää käyttää 11.1 mennessä. No tänään marssin sitten hius tukkuun ja ostin kaikkea tarpeellista töihin. Nyt on Nelille ja Jarnolle omat huiskut <3 Oon aina välillä käyttänyt ripsen kasvatus seerumia ja se olikin multa just loppu, niin päätin testata tätä

Jostain syystä mulla ei nyt oikein pysy ripset on varmaan kasvukausi menossa ja ehkä pidänkin pienen tauon ja kasvattelen omiani. Ripsi seerumit on yleensä siinä 100e kieppeillä.

Katsoin eilen ohjelmaa missä oli 22 vuotias  tyttö, jolla oli (30 000 velat) oma autonkuljettaja jne. Asui vanhemmilla ja osteli vaan kokoajan kaikkea. Hänen elämänsä laitettiin uuteen uskoon ja havahduin, että hitto mulla on ihan sairaasti tavaraa mitä en tarvii. No tästä alkaa mun uus elämä ja aion luopua kaikesta tarpeettomasta asap.  Aloitinkin heti ja sain ihan tv tasosta yhden ikea kassilisen ROSKAA. Vaikka just muutettiin……

Kävin aamulla myös treenamassa. Ensin tein aerobisen ja olin joka ekan 5 min jälkeen aivan hiessä. Asiaa ei auta toi mun selkä tukin, joka on kyljen takia. Ei anna luonne periks ja ajattelin kokeilla treenata olkapäitä. Tein vähän erilaisia liikkeitä, mitä tein viimmeks Kimmon kanssa ja ne ei tuntunut kyljessä, joten jes. Sainkin oikein hyvän treenin tehtyä ja kunnon poltteen. Mula on olkapäät yliliikkuvat (mikä paikka ei olis) ja teenkin vähän varoen ja samalla väärin osan liikkeistä ja nyt on löytynyt hyviä liikkeitä. Ainut, että mulla ei riitä siitä yhdestä hiton laitteesa jalat maahan hahahaha.

Mää alan oleen jo pikkuhiljaa fiiliksissä meidän perhelomasta Thaimaan Khao Lakiin. 6.2 lähdetään ja tässä vähän esimakua hotlasta

Toi on niin paratiisi <3 en kestä ja tulee niin oikeaan saumaan. Hotellista löytyy tietenkin sali, joten voin treenata koko viikon. Näihin kuviin ja tunnelmiin Umppu <3

primebody

7 vastausta artikkeliin “Joskus sitä onnistaa”

  1. Heippa!Ensinnäkin ihan huippu blogi!Tykkään sun asenteesta!!Rasittaa kun kaikki tänä päivänä (ainakin Tampereella) jotka käy salilla ja vähän innostuu niin kuvittelee olevansa fitnes tähtiä ja heti hehkuttaa ympäri kylää, että menee kisoihin jne.. Mutta propsit sulle kun oot niin kovassa kunnossa ja homma toimii, jes! Oon sun fani, en näiden kaikkien 16-vuotiaiden intoilijoiden!! Mutta asiaan siis, kun olet kampaaja niin kysyisin, että miten huistenpidennykset käyttäytyy kiharan hiuksen kanssa?Mulla on melko kiharat hiukset ja olen aina haaveillut pidennyksistä, onnistuuko mitenkään?Tsemppiä dietilles!!

  2. Oltiin huhtikuussa tuossa samassa hotellissa ja petyttiin. Vaihdettiin hotlaa parin päivän jälkeen. Huone haisi homeelle, sikana suomalaisia/venäläisiä. Vaihdettiin Apsaras nimiseen hotlaan ja oltiin tosi tyytyväisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta