Bikini fitness 2013

Game is on! Dieettiä eka päivä takana ja toistaseks ei oo ollu mitään ongelmaa. Aamulla kävin tekemässä aeroobisen wolffilla, josta suuntasin LPG hoitoon. Kylki on oikeesti ihan sairaan kipee, joten joudun tekeen pienimuotoisia treeni muutoksia. LPG:ssä nautin taasen kerran kiitos siitä Anulle hoitola preventioon. Suosittelen ehdottomasti kaikille. Eilen sain Minnalta kuvan musta silloin kun aloitin, eli en ollut treenannut päivääkään ja on ilo huomata kuinka vuodessa on tapahtunut huima kehitys.

Kuvassa myös huomaa, kunka väärän malliset bikinit voi pilata koko kokonaisuuden. Noi siniset on meidän Suvin, joka on mua reippaasti melkein sen puoli metriä pidempi 🙂 Tänään otin aamu painon ja se oli huimat 57kg…… en edes muista koska oon painanut niin paljon. Eilen fiilistelin uutta alkavaa kisa kautta ja aloitinkin sen hieman eri merkeissä. Mun hommasta oli eilen terveellisyys todella kaukana. Rehellisesti vedin yhden pitsan, kävin mäkissä ja söin ihan hulluna karkkia. Seuraavan kerran syönkin karkkia ehkä huhtikuussa. Samoin vietän omat 30.v synttärit dieetillä jne. Halusin jälleen todistaa kuinka saakelin paha olo siitä tulee.

Tässä on kuva maailman kärki bootystä ja se toimii mulla aina motivaatio kuvana. hieman on vielä tohon kondikseen matkaa, mutta mikään ei ole mahdotonta <3 Nathalia Melo <3

Oon nyt ollut kolme päivää sillä puhdistus kuurilla. Pakkauksessa on siis lasi pullo mistä sekoitetaan korkillinen 1,5l vettä. Näyttää oikestaan kirjaimellisesti kuselta. Hahaahahaha. Maku on ihan ok, ei maistu juri millekkään. Katsotaan ja kokeillaan.

Meillä on muuten primessä ihan huippu pidennys tarjous. Jos yhtään mietit niin kannattaa, sillä säästö on 148e. Setti sisältää värin, leikkauksen, jatkot ja kotihoito tuotteet. Itse olen jo kättänyt useamman vuoden B-ling pidennyksiä ja ollut erittäin tyytyväinen. B-long on vielä hijattain vaihtanut hiuksen toimittajaa ja laatu on moninkertaisesti parempaa. www.primebeauty.fi/ Hinta on laskettu 45cm sinetti pidennykselle (kolme punttia). Varsinkin kevään kisoihin menevät ihan ykkös juttu. 

Tammikuun aikana on maksettava lisenssi, jotta saa kilpailla vuoden 2013 kilpailuissa. Samalla voi jo tehdä ilmoittautumisen Fitness Classic kisaan huhtikuulle. Ifbb:n sivuilla on ohjeet. Samalla situoudut ADT:n valvontaan, eli sinut on lupa testata milloin vaan. Kannattaa siis olla varuillaan mitä lääkkeitä napsii, sillä esim duact nuhalääke löytyy kiellettyjen listalla. Jos sinut testataan ja ”jäät kiinni” saat kilpailukiellon, joka on EHKÄ 1-3 vuotta. En nyt mee sanoman koska oikeesti en todellakaan tiedä.

Biksu asia on hyvä hoitaa nyt jo kuntoon ja varata malli palaveri ajoissa. Suosittelen Biancanevee, josta meidän teami hoitaa kaikki kilpailu asunsa ja koskaan ei ole ollut mitään valittamista. Ehdottomasti Suomen laadukkaimmat ja hienoimmat biksut. Nyt kun bikini sarjassakin saa olla strasseja niin biksujen hinta riippuu kivien määräästä, joka on noin 300-1000e. Jos haluat ne täyteen kiviä on hinta silloin sen noin 1000e. Biksut on asia mikä luo sen loppu silauksen (niinkun hiukset ja meikki) ja ne kannattaa teettää mittatilauksena. Ehkei kannata lähtee hirveen pieneen näperrykseen sillä ne ei lavalta minnekkään näy.

Tästä päästäänkin sivuaiheeseen eli sponsorit/sponsorointi. Tähän harrastukseen saa uppoamaan rahaa mielinmäärin. Moni aloitteleva onkin varmaan pöyristynyt summiin, mitä menee valmennukseen, lisäravinteisiin, treenikamoihin, salimaksuihin jne jne. Osalla on käynyt hyvä mäihä saadessaa sponssin jo enne lavalle astumista. Pitää kuitenkin muistaa tärkein asia, eli mitä sinulla on antaa kyseiselle firmalle? Jos ei mitään niin vastaus sponsorointi pyyntöön on ilmeisen selkeä. NOU! On kyseessä mikä firma tahansa on heidän saatava samoinen hyöty kuin sinun, jos he sinua sponssaavat. Tärkeää on myös se että itse seisot tuotteen takana. ”niitä omia odotellessa……..

4.4. tulee PRIMEEN The Lookin Susanna tekemään ruiskehoitoja, jos olet kiinnostunut ota yhteys lookkiin tai soita primeen.

Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Bikini fitness 2013”

  1. Kiitos todella hyvästä blogista! Ihanan aitoa, rehellistä ja informatiivista tekstiä 🙂 Ehdottomasti yksi parhaimmista ja monipuolisimmista fitnesskisaajien blogeista ja tunnut lisäksi tosi sympaattiselta tyypiltä. Toivon sinulle tsemppiä ja menestystä kaikkiin tuleviin kisoihin! 🙂

  2. Tsemppiä dietille! Itsekin kiristelen ihan omaksi iloksi, ja varmasti seurailen sun juttuja täältä. Blogisi on muutenkin tosi kiva, juuri niinkuin anonyymi yläpuolella sanoi: aito, rehellinen.Menestystä vuodelle 2013!

  3. millä tekniikalla teit kisatukan (kiharat ja muun muotoilun)ja mitä aineita tarvitaan? aivan täydellinen..monella starallakaan ei ole noin upeaa tukkaa gaaloissa jne.

  4. Mielenkiintoinen blogi. Kiinnostaisi jäädä seuraamaan, mutta mutta.. Jotta tekstejäsi olisi miellyttävämpi lukea, niin kannattaisi perehtyä vähän yhdyssanoihin. Esimerkkejä tekstistäsi: lasi pullo, kisa kausi, puhdistus kuuri.. Kaikki yhteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta