Vuosi 2012

Vuosi 2012 on ollut muutosten vuosi. PRIMESSÄ vietämme  uutenavuonna”2 vuotis” synttäreitä ja teemme nonstoppina asiakkaille kampauksia hintaan 20e. Luvassa on hyvää huumoria ja ehkä jotain muutakin, eli jos olet matkalla uudenvuoden bailuihin niin poikkea primessä. Kaikki ovat tervetulleita ikään,kokoon tai sukupuoleen katsomatta ;)Saimme viimmevuonna ihan huippu laadukkaan tuotesarjan Moroccanoilin liikkeeseen, mikä on mennyt, kun kuumille kiville. Sarja on jo muualla maailmassa tuttu, ja moni julkkis vannoo tuotteen nimeen esim Kim Kardashian 🙂 Tuote on löydyttävä jokaisen naisen hyllystä ja ihan kerta kokeilu tekee uskomattomattoman vaikutuksen.

Olen laittanut muutaman kuvan blogiini väärin tehdyistä pidennyksistä ja sainkin siitä kommenttia, että arvostelen asiakkaitani. Kyse ei ole todellakaan siitä ja olen saanut luvan asiakkailta. Tarkoituksena on ollut herättää ihmiset, mitä väärin tehty pidennys voi aiheuttaa hiuksille pahimmassa tapauksessa ja toisella asiakkaalla oli tietämättään muovihiusta tukassa, joka oli sulanut omaan hiukseen kiinni. Tämä on myös asia missä kehoitan aina suosimaan ammattilaista. Kun se on kerrasta oikein tehty ammattilaisten tuotteilla säästyt vahingolta ja säästät rahaa. Sama se on tässä saliharrastamisessa, eli jos teet väärällä tekniikalla tai miten sattuu tulos ei ole aina se toivottu.

Olen vuonna 2012 käynyt kolmet bikini kilpailut läpi. Ensimmäinen kilpailu oli niin, että kaikki oli samassa sarjassa, eikä ollut mitään pituusluokkia. Turun fitness classicissa sijoituin yleisessä sarjassa sijalle 6. Silloin kilpailuissa vasta ymmärsin, mitä laji todellisuudessa on ja mitä se vaatii. Toki asiaa oli helpottanut  Teami kaverini Suvin valmistatuminen jo aiempiin kilpailuihin. Palautetta tuli kilpailuista, että pitkät tytöt on näyttävempiä… no shit… Mietin itsekseni, että se on ainut asia, mille en voi tehdä yhtään mitään ja olinkin jo menettää toivon, kunnes luin body-lehden sivuilta, että bikini-sarjoja tulee 2 eli alle 163cm ja elämäni alkoi taasen hyimyileen.

Kansainvälissä kilpailuissa on myös uusi sarja alle 158cm, joka ehkä joskus tulee vielä suomeenkin ja se olisi minulle vasta se oikea, mutta nyt rokataan näin. Huhtikuun kilpailujen jälkeen oli luvassa harjoituskausi, milloin koitetaan saada kaikki mahdollinen irti treenistä ja kehittää sitä lihasmassaa. Osittain siinä onnistuinkin ja olin valmiina aloittamaan dieetin sm-kilpailuja varten. Näin jälkeenpäin voin sanoa, että olin dieetillä pahempi, kun silloin kun olin raskaana. Dieetti muuttaa ihmistä ja sen ymmärtää vasta jälkeenpäin. On tavallaan turha selittää, että mua ei tosiaan kiinnosta mitä muut ajattelee jne, koska itsellä koitui kohtaloksi. Ystävät on ystäviä ja arvosta niitä, sillä ne on se tuki ja turva, samoin kuin perhe. On välitettävä mitä muut susta ajattelee ja olla ystävällinen ihmisille. He eivät välttämättä ymmärrä, mutta eivät he loputtomiin kestä. Ei ole oikeus laittaa omia tunteita dieetin piikkiin, sillä kukin on itse valinnut oman tiensä. Kaikilla se ei vaikuta samallatavalla, ja olenkin itse koittanut tehdä paljonkin asian eteen. Fysiikka lajit on henkisesti paljon rankempia, kun fyysisesti ja jos ei ole koskaan käynyt kisa dieettiä läpi, ei voi myöskään sanoa, että mää tiedän miltä susta tuntuu.

Dieetti sm-kilpailuihin oli itselleni henkisesti hyvin raskas ja stressaava. Kilpailuissa meillä oli huippu teami muakana ja rauhallisest valmistelut sopi aivan loistavasti minulle. Meitäkin piti alkuun olla enemmän, mutta osa perui loppumetreillä ja se kertoo lajin vaativuudesta. Kisoihin lähtiessä, ajattelin että nyt oon tehnyt kaikkeni ja oon hyvässä kunnossa ja pääsen nauttimaan lavalle. Niin ei todellakaan mennyt, koska mulla nousi kuume. Kilpailuihin poistetaan nesteet kehosta ja voitte vaan kuvitella miltä se tuntuu kuumeessa. Samoin mulle iski joku hiton 4:n päivän umme ja maha oli turvoksissa ja kirjaimellisesti täynnä sitä itteensä. Sm-kisoissa oli siis kaksi sarjaa ja kilpailin alle 163cm sarjassa. Niin kovatyö ja tuntui, että kaikki oli mennyttä. Sain sisulla iseni tsempattua lavalle ja finaalipaikan. Lavalla sain kuitenkin varoituksen pyllistyksestä, joka lamautti mut aivan täysin ja mietin mielessäni mitä vielä. Nyt ei ollut ”herra” mun puolella. Alku ja finaalin välissä oli aivan älytön aika, joka ei ole suinkaan kilpailijalle eduksi. Finaali meni paremmin ja sijoitus sm-kilpailuissa oli 4:s. Kisan 2-4 sijat oli pisteiden erolla, eli tasaista oli. Olin kisojen jäljeen niin pettynyt ja suurimmaksi osaksi itseeni, sillä ajattelin pystyväni prempaan.

Viikko kisojen jälkeen oli Mansen Muscle show, johon päätin lopettaa kisakauteni. Sarjassani oli vain 2 kilpailijaa, mutta se meni jo vähän paremmin. Vuoden 2012 tulokset siis oli 6:s,4:s ja 1:nen, eli tavallaan juuri oikein päin nousukkaasti. Kiitokset valmentajilleni Kimmolle ja Minnalle ja osalle teamini huippu tyypeistä. Lähden kohti vuotta 2013 nöyremmällä asenteella ja toivon saavani itseni siihen omaan täydelliseen kuntoon. Tiedän nyt myös niitä tulevia juttuja paremmin ja miten voin välttää ne kaikki negatiiviset jutut mitä aiemmin en osannut käsitellä. On muutenkin ollut hauska tutustua uusiin ihmisiin lajin puitteissa ja heistä on muodostunut jo ihania ystäviä. Samoin kiitän yhteistyössä olleita ihmisiä.

Toivon itselleni parempaa menestystä vuodelle 2013 ja koitan pitää pään kylmänä. On hienoa, että on mahdollista harrastaa ja kilpailla vielä tämän ikäisenä ja täähän on vasta alkusoittoo?? Uskon, että myös omia etujani on myös juurikin se ikä, sillä olen kilpaillut jo monessa lajissa ja jotunut kokemaan myös niitä pettymyksiä. Lisäksi oma lapsi on mitä opettavaisin ja kasvattaa jokaista ihmisenä aivan valtavasti. Moni asia on tullut huomattua jälkeenpäin, kun esimerkiksi se, että jokaista treeniä ei tarvitse ilmoittaa facessa tai sitä mitä syö :), sillä todellisuudessa ketään ei kiinnosta hahahah.

Myös yks huippujuttu paljastui mulle tänään, eli meidä Suvi Iso-Kuusela lähtee edustamaan Suomea Arnold amateur kilpailuihin. Suvi on ollut aiemmin edustamassa suomea juniorina ja nyt pääsee sitten kunnon akkojen kanssa lavalle <3<3 oon niin onnellinen Suvin puolesta.

Hyvää uuttavuotta kaikille <3 umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Vuosi 2012”

  1. Ei liity mun kysymys nyt tähän juttuun, mut treenasitko jo raskausaikanasi? Oon vasta alkanut lukemaan blogiasi ja kivasti kirjoitat.. Treenaan itse ja olen nyt raskaana, olisin vain kaivannut vinkkejä, mm. mitä lisäravinteita voi käyttää raskauden aikaan.. Menestystä sinulle vuoden 2013 kisoihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta