Lepoa kirjaimellisesti

Voi että mää niin rakastan joulua. Oon kirjaimellisesti löhönnyt koko joulun ja syönyt herkkuja ja nauttinut perheestä ja ystävistä. Aattoilta oltiin koko porukka siskoni luona, joka on juuri rakentanut talon ja siellä tilaa riittä. Kaikki teimme vähän jouluruokia ja veimme ne mukanamme.

Kyllä lapset vaan tekevät joulun. Pukkia odotettiin kokopäivä ja se olikin jännittävä hetki. Lapset sai toivomiaan lahjoja ja leikki niillä iltaan asti.

Illan loppuhuipennus oli ehdottasmi Robin ja pukilta saadut sormivalot ja oli meinaan sellaset reivit, että huhu huh.

Eilen oli jo pakko vähän liikkua, sillä tekemättömyys väsyttää ja olo on tukkoine. Päätettiinkin tehdä takapihalle koko perheen voimin mahtava pulkkamäki. Kolattiin koko piha ja siinä tulikin mukavasti hyötyliikuntaa tunnin verran. Siitä saunaan ja ai että. Olin ollut kiltti, sillä sain lahjaksi uuden i phone 5:en. Tietenkin siihen on taasen pienempi sim kortti, joten en saa sitä käyttöön ennen kun kaupat aukeaa. Siinä on myös uusi laturin pää….

Tänään onkn sitten treffit Minna kanssa ja olkapää treenit. On ainakin energiaa, jossei muuta. On ihana levätä, mutta muutama päiväkin tekee mulle jo niin hyvä, mun normaalin kiireisen arjen lisäksi, joten lepo loppu nyt. Lihakset kehittyy levossa, joten lepo on yhtä tärkeä asia kun treeni. Toki voit olla super ihminen, silloin kun muut viettää joulua treenaat, mutta tuskin se millään lailla vaikuttaa kisa kuntoosi huhtikuussa. Myös se yli treenaaminen ei ole yhtään hyvä juttu, sillä omasta mielestäni vuodessa tapahtuva kehitys, pitää olla niin ”suuri” että se näkyy myös omassa kunnossa tai olet tavallaan treenannut vuoden tuloksetta. Toki kunnossa pysyminen vaatii myös kovaa työtä, sitä en kiellä. Joku kysyikin multa, että eikö bikini-kilpailijan pitäisi olla kisakunnossa ympäri vuoden,,,, no tavallaan joo mutta omalla kohdalla kisakuntoni on niin äärimmilleen viety, että se olisi täys mahdottomuus ja kaiken lisäksi epäterveellistä, sillä kehosta poistetaan kaikki nesteet lavalle mentäessä. Tottakai jos sinulla on esim sponsoreita tms on hyvä olla sellaisessa ”kameran kestävässä kunossa, eli jos sinua pyydetään esim mainos kuvauksiin tms, voit niihin mennä jne. Esimerkiksi bodyfitneksessä homma on vielä vähän eri, sillä siinä ollaan lavalla vielä kireämmässä kunnossa, joten painoa tulee väistämättä lisää.
Joululahja <3
Kukaan ei ole super-ihminen eikä pysty mahdottomuuksiin. Tämä laji vaatii niin paljon sitä henkistä kanttia enemmän kun fyysistä ja siksi ainakin itse ravitsen kisojen jälkeen sen ”nollaus” vaiheen, mikä ei sii tarkoita mitään baari settiä vaan lepoa ja hyvää ruokaa. Jokaisesta kilpailusta oppii aina jotakin ja vasta sen jälkeen pystyy sanoman minkälainen oli ja miten reagoi eri asioihin jne. Toivottavasti olitte kilttejä ja saitte aikaa lähimmäisten kansa.
-Umppu
primebody

5 vastausta artikkeliin “Lepoa kirjaimellisesti”

  1. Parisuhdekoulu, onko lukemisen arvoinen kirja?Muuten sinulle nostan hattua – pienten lasten äiti ja jaksat treenata vaikka lapset varmaankin haukkaavat leijonanosan energiastasi.

  2. Mitkä noiden lautasten nimi on? Mulla oli samoja joskus, mutta hajos muutossa 🙁 nyt oon kissojen ja koirien kana kääntäny koko tampereen läpi ilman tulosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta