Joulu

Nyt mullakin alkoi joulu <3 Ai, että kun ihanaa ja eilisestä vitutuksesta on selvitty. Tänään tehtiin Tuija-tosimuijan kanssa joulusiivous PRIMESSÄ ja kyllä kiiltää. Ihanaa tulla loman jälkeen puhtaaseen liikkeeseen. Päivä oli muuten töissä rauhallinen ja ihmisetkin on jo vetäytyneet joulun viettoon.

Vuosi on jo hurahtanut viimejoulusta ja tässä vähän fiilistelyjä vuoden takaa. Olen elänyt muutoksen vuotta ja löytänyt itselleni aivan super ihanan harrastuksen ja mahtavan teamin. Joulu on rauhoittumisen aikaa ja varsinkin yrittäjälle ja aion ottaa siitä kaiken irti. En treenaa vaan lepään ja syön. Eilen kävinkin mukavan keskustelun ystäväni kanssa juurikin omasta lajistani ja saimmekin ehkä hieman purettua käsityksiä asiasta. Ystävälläni oli todella hyviä pointteja lajista ja fiiliksiä miltä ns. tavallisen tallaajan mielestä fitness tuntuu. Ensinnäkin fitnestä tulee nyt joka tuutista ja sitä en todellakaan kiellä. Puhuttiin ruuasta ja herkuista ja mitä fitness haippi tekee. Hän lukee paljon blogeja, mutta valitettavan monissa on aina jotakin fitneksestä ja siitä miten pitäisi elää ja olla. Itse olen pikku mutkan kautta herännyt asiaan ja todennut, että jokainen elää juuri sellaista elämää, kun haluaa. Ei ole väärin ettet herää aamulla klo 5.00 aamu lenkille, tai syö kolmen tunnin välein tai käy salilla 5 kertaa viikossa, sillä kaikki ei halua elää niinkuin fitness elämäntapa kehoittaa.

Ei ole väärin syödä karkkia tai herkkuja, jos siltä tuntuu. Ne ns. tavikset on yhtä kyllästyneitä meidän elämäntapaan, kun tavallaan me niiden 🙂 (älä ymmärrä lausetta väärin) Jos joku ei halua syödä kolmen tunnin välein ja kantaa ruokapurkkeja mukanaan niin sillä ei ole mitään merkitystä, vaan sillä, että on elämäänsä tyytyväinen ja onnelinen, ja tottakai terve. Fitness elämän tyylissä on paljon hyvää esim:liikkuminen, kuntoilu ja terveellinen ruoka, mutta on myös se kisa dieetti, missä keho viedään äärimmilleen ja se onkin sitten eri juttu, sillä kyseessä on kilpaurheilu.

Olen oppinut sen, että mulla ei ole mitään oikeutta arvostella toisten elämäntapaa ja toivon, että heilläkän ei mun. Vedetään kaikki siis tyylillä mikä on itselle sopivin ja annetaan rauha muille? Toki kannusta ihmisiä mielummin elämään terveellisesti ja niin että keho voi hyvin ja vältytään turhilta sairastumisilta. Kaikki tässä elämässä on hyvä oppia kantapään kautta niin ainakin asia menee perille <3 Minä aion ainakin vaikka olenkin "olevinani niin fitness" syödä jouluna hyvin ja sallin itselleni myös sitä suklaata. Aion myös hyvällä omallatunnolla juoda viiniä ja olla ihan normaalisti, enkä kanna joulupöytään niitä mädälle biojäteastialle haisevia parsakaali-kana-riisi mössöjä, joista saankin sitten nauttia seuraavat 4 kuukautta <3 Ihanaa joulunaikaa kaikille.

<3:lla Ummpu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Joulu”

  1. Moi Umppu!Muistelisin, että kirjotit jossain postauksessa treenivyöstä ja että sillä saa haettua x-mallia kroppaan. Suosittelisitko sitä kapevyötäröiselle naiselle, joka treenaa tosissaan monta kertaa viikossa mutta ei kisoihin ja haluaisi säilyttää ”tiimalasivartalomallin”? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi :)Ja oikein ihanaa joulua ja lomaa sinulle, blogisi perusteella olet sen todellakin ansainnut! 🙂 Niin ja kiitos kivasta blogista, tätä on kiva lukea päivittäin ja aina on jotakin mielenkiintoista luettavaa.

  2. Kiitos postauksestasi!Arvostan aikuismaista asennettasi! Kaikki elää tyylillää! 🙂 Ihanaa lukea blogiasi, jossa on asennetta ja tosiasioita. Tässä blogissa tulee esille, ettei se elämä ole ruusuilla tanssimista, oli sitten fitnesstä tai ei!! Hyvää Joulua Umppu ja koko perhe!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta