viimeisiä viedään whoop whoop

Joulustressi on hirveä sana, jota ei pitäisi olla edes olemassa. Itse en sairasta sitä, mutta stressiä kylläkin. Haluan saada kaikki valmiiksi ennen joulua ja niitä hommia riittää. Töihin pitää tehdä uudet hinnastot, päivittää nettisivut, kirjanpito, maksaa MILJOONA laskua, siivota, tehdä kamppanjat ja saada mielen rauha….. Rehellisesti voin kertoa, että oman liikkeen pitäminen on ehkä yksi stressaavin asia tässä maailmassa. Toki itse olen liemeni keittänyt ja tavallaan, jollain sairaalla tavalla siitä nautin, mutta helppoa se ei ole. Ajattelin tehdä itselleni uudenvuoden lupauksen ja olla ostamatta ensvuonna mitään turhaa ja aion hävittää/myydä omat sellaiset tavarat ja asiat. Vakkakin mulla on erilaisia säästö tilejä ja osake juttuja niin tuntuu, että kaikki menee mitä tulee. Ja mitä liikkeen pitämiseen tulee niin muiden kulujen lisäksi saa olla joka päivä tunkemassa satasta sinne sun tänne ja ainakun luulet, että nyt helpottaa tulee taivaalta jokin iso pommi tielle. Oonkin joskus miettinyt millaista olisi olla työssä, että kun suljet oven klo 16 ja oot sen jälkeen vapaa? Toisaalta helppoa, mutta ei minua varten.

Eilen katselin tv1:ltä ohjelmaa, johon eksyin ihan vahingossa, missä ihmiset keskustelivat kuinka paljon olisivat valmiita nipistämään omasta palkasta? Nainen 2000e ei ollut valmis nipistämään yhtään, mutta naurettavaa oli mies joka tienasi VAIN 11800e/kk ei myöskään ollut. En siedä tollasia persreikiä ja pistää niin vihaseks. Jos herra persreikä antaisi vaikka kodittomille omasta palkastaan 1000e kuussaa olisi muttama ihminen hyvin onnellisia ja sais katon päänsä päälle ja ehkä jonkun mahdollisuuden mennä eteenpäin tässä elämässä. Usein rikkaat ihmiset on juurikin niitä, jotka istuvat salkkunsa pällä ja ei anna omistaan vaikka henki menis. Mitä niillä rahoilla siellä haudassa tekee?

Nyt kun oon päässyt tähän valitus moodiin niin voin kertoa rakkaasta ystävästäni NETS (maksupääte) tuesta….. Meillehän on kuukauden päivät luvattu lähettää laitteeseemme uusi sim-kortti. Pääte on käyttänyt elisan 2g verkkoa mikä on siis aivan paska. Oon soittanut sinne ja sanonut että se ei toimi ja asialle ei ole tehty mitään kun vasta nyt 2:n vuoden jälkeen. IHME että sen saakelin kortin tulo kesti kuukauden kun oli lähtenyt jonnekkin väärään paikkaan. No eilen sitä sitten siinä asentelin ja kappas kehveliä koko saatanan pääte ei toimi. No meillehän oli lähetetty kortti mitä ei oltu aktivoitu ja oltiin puoli päivää ilman koko maksupäätettä. Jos voi oikeesti saada huonoa palvelua niin soittakaa piruuttanne sinne ja sehän ei maksa kun sen melkein 2e minuutti ja eilenkin tais sellanen 30 min vierähtää, ennenkun he sanoivat, että soittaa takaisin. Tähän vielä hatuks Sampo nykyinen Danskebank, jonka taso on laskenut noin 100% niin palvelultaan kun toimivuudeltaan ja onkin siitä syystä menossa vaihtoon heti vuoden alusta. Että tämmöstä settiä täällä 🙂 Hienoo, että nettipankiin ei edes pääse ja toimii silloin kun sitä huvittaa

Jos nyt palattaisiin vähän kevyempään ja itse aiheeseen fitness. Lähden varmoilla mielin kohti kevättä 2013. Kehitystä on tapahtunut ja dieettikään ei tunnu tälläkertaa pelottavan. Saakin dieetti paperin varmaan käsiini tuota pikaa ja pystyn alkamaan valmistautuun, eli heittämään kotoa kaikki turhat pois 🙂 Vaikka luvassa on alkuvuodelle kaikenlaisia tapahtumia, niin sen jo tiedän, että dieettiä noudatan. Uskonkin, että mitä kauemmin tätä hommaa tekee, sitä helpompaa dieettaaminen on. Joku kysyikin, eikö bikini kilpailijan tulisi olla hyvässä kunnossa aina? Sehän on jokaisen oma valinta. Itsekkin siihen pyrin, mutta vituiks meni sekin homma. Toki on niitäkin, jotka ovat aina iskussa, mutta omasta mielestä en näe heissä hirveän suurta kehitystä tapahtuvan ja itse ainakin haluan mennä eteenpäin kokoajan. Jotain onkin tapahtunut, sillä vaatteeni ei ole koskaan puristanut esim hauiksesta tai selästä ja nyt ei toi persuskaan mahdu edes tunkemalla minnekkään, eli se tavallaan tietää hyvää. Mun eka kisapaino oli 44,8 niin nyt se ehkä olis siinä 46kg toivottavasti.

Tässä on muuten yksi kuva FASTIN kuvauksista minne Olli on omavaltaisesti raapustellut jotain hölmöjä tekstejä 🙂 Mun rooli kuvauksissa oli siis tukan ja meikin tuunaaminen ja upeiltahan tyttöset näyttävät, siitä ei pääse minnekkään.

Kiitos <3

Vaikka joulu on niin super ihana ja oon saanut ihania kortteja ja lahjoja, iski mulle tänään joulu vitutus, koska mun paketit ei saapunu ja kyllä oikeesti poru tuli. Mulla ei oo mitään annettavaa paitsi onneks lapsille ja nehän nyt on ne tärkeimmät. Just sain alakerran siivottua ja huomenna olis PRIMEN kuuraus edessä HUH HUH. Jospa tää tästä………………. Onneks kävin eilen alkossa ja ostin pari pulloo glögiä niin voin vaikka riipasta ne hahahah….. no en riipase 🙂 Joskos huomenna olis parempi kun alkaa loma tai siis pakolliset vapaat ja kaippa mun on käytävä ostamassa jotain pakettia jumissa olevien tilalle. Tää on niin mun säkää…

Joulu iloa ja määkin koitan kääntää oman vitutukseni riemuks…………

primebody

5 vastausta artikkeliin “viimeisiä viedään whoop whoop”

  1. Olen huomannut sen, että mitä vähemmän on rahaa sitä enemmän sitä on antaa ja siitä tulee oikeasti hyvä mieli!

  2. Mä toisaalta ymmärrän ihmisten nihkeyden oman palkan laskemiseen. Joo toki tuo yli 10 000 e kuukaudessa on iihan jäätävästi, mutta karrikoiden ei voi ajatella että kaikkien ammattien tulisi olla ”samanarvoisia” rahallisesti. Itsekin kampaaja ja kyllähän tämä on ammatinvalintakysymys. Yleensä isompien firmojen pomot (jätetään taas se ihan överipää pois tästä) tekevät työtä, joiden vaikutukset heijastuvat useaan sataan ellei tuhansiin ja tuhansiin ihmisiin… vastuu on isompi. Myös mielestäni on oikeutettua, että pitkällä koulutuksellla on oikeus ”olettaa”, että on myös paremmin palkatussa työssä tulevaisuudessa. Hoksaatko pointin 🙂 Tottahan se olisi, että jos jokainen lahjoittaisi omasta pussistaan vähävaraisten jouluun tai ylipäätään elämiseen, niin olisihan se mahtavaa. Varsinkin yh-perheet olisivat sen ansainneet. Osa taas on omilla valinnoillaan valinnut syrjäytymisen ja vähävaraisuuden. Tässäkin elämä on valintoja täynnä.Hankala kirjoittaa mitä ajattelee, mutta ei elämää voi ihan mustavalkoisestikaan ajatella.. Enkä tarkoittanutkaan että sinä ajattelisit, siitä ei ole kyse. ugh, sekava teksti, sekava kirjoittaja. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta