Pelkään etten kuolekkaan

Miten voi näin pieni ihminen olla oikeesti näin kuollut? Töitä töitä ja töitä, mutta onneks mulla on ihania asiakkaita. Oon nyt painanu kohta 3 viikkoo 6 päivää putkeen töitä ja joka ilta on ollut joku käymässä. Kysyn vaan mikä oma aika? 🙂 No itseänihän voin vaan syyttää.

Onneks meillä ei töissä huumori lopu kesken ja hauskaa on. Vielä pe-la töitä ja sitten alkaa mun joulun vietto ihanaa. Tänään jo aamulla huomasin kuinka poikki oikeasti olen ja kuinka saakelin väsynyt olo on, mutaa enää 2 päivää jaksaa jaksaa. Kelloni soitti 5.30 ja kahvia namaan pannu tolkulla. Aamulla kävin treenaan kädet ja sainkin hyvän ”turpeen” aikaiseksi. Mulla alkaa dieetti kohta ja jouluna syön kunnon jouluruokaa. Moni ehkä kuvittelee, että se on jotain syntiä jos harrastaa fitnestä ja syö jouluna, ei musta vaan. Se on sitä elämää ja omalla kohdallani en halua että harrastus on se ainut mikä hallitsee omaa elämääni. Paljon tärkeimpiä on perhe, ystävät ja työ. En saa urheilusta leipääni, joten jollain on kaikki kulut maksettava. Kuitenkaan harvoin ruoka loppuu joulupöydästä ja se tarkoittaa sitä, että sitä ei tarvitse mähkiä, kun sika. Rajansa kaikella. Moni on kysynyt mun sähköpostia eli [email protected] jos haluaa laittaa jotain kysymystä mitä ei halua muiden näkevän niin sinne sitten vaan.

Mää odotan edelleen niitä mun ostamia joululahjoja, jotka siis tilasin netistä……. onneks on viä huominen aikaa tai tulee köyhät lahjat. Mua ei saa kirveelläkään tonne kauppoihin kierteleen kun ne tulvii ihmisiä. Käytiin tänään ruokakaupassa ja tuntuu, että se intiaanien ennustama maailmaloppu on oikeesti lähellä kun ihmiset raatelee toisiaan ja kiskoo kinkkuja käsistä. Ei se ruoka jumalauta lopu ja ihminen ei voi oikeesti määräänsä enempää syödä. Muutenkin joulun tarkoitus on mennyt vähän vituralleen viimevuosina esimerkkinä lahjojen paljous. Antamisen ilo on ihanaa, mutta inhoan niitä pakko ostaa lahjoja, joita jokavuosi tulee aivan liikaa. Turhaa krääsää on kaapit pullollaan, joita olen nyt todella rankalla kädellä karsinut pois ja en halua yhtään lisää. Jos et keksi lahjaa niin anna mielummin palvelu, kun ostat jonkun lautasen, joka hyvin todennäköisesti ei todellakaan mätsää lahjan saajan makuun.

Naisten toivelahjoja on ollut: nimenomaan palvelut, korut, tuotteet yms, eikä sunkaan ne väärän kokoiset alusvaatteet. PRIMEN lahja suosikkeja on ollut lahjakortit ja Moroccanoil tuotteet, jotka on melkein viety käsistä. Me juhlitaan uutenavuonna 2v synttäreitä ja tehdään kokopäivä nonstoppina kampauksia 20e hintaan. Asiakkaille on luvassa yllätyksiä ja hyvää huumoria, mitäpä muutakaan.

Tää vuosi on ollut mulle yksi raskaimmista, mutta myös opettavaisimmista ja matkaan mahtuu niin hyviä kuin huonoja hetkiä. Olen taas viisaampi ja vahvempi vuonna 2013.

Joulurauhaa

primebody

3 vastausta artikkeliin “Pelkään etten kuolekkaan”

  1. Varaataanko niiden uudenvuoden kampauksiin aikoja? Mistä voisi varata?:) Ja pääsisikö nimenomaa sinulle kampaukseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta