Lahjoja ja antamisen iloa

Nyt on paikat jälleen kerran niin juntturassa, joten aamusali jäi väliin ja painelinkin suoraan sängystä Lady Linelle, hoitola Preventioon Anun hoiviin. Vuorossa oli yksi maailman parhaista eli LPG. Suosittelen niin lämpimästi tätä kaikille. Palautuminen on nopeampaa, ihon kimmoisuus paranee, selluliitti vähenee, nesteet lähtee kunnolla kiertoon ja mikä ihaninta rentoutus. Käyn säännöllisesti n, 2 kertaa kuussa ja oon kokenut siitä itselleni valtavan hyödyn. Kun treenaa salilla on hyvin tärkeää käydä esim hierojalla, osteopaatilla tai LPG hoidossa. Jos lihaskalvot ei ole auki, ei ne myöskään ole valmiita vastaanottamaan kasvua. Monelle asia saattaa olla tietämättömyyttä tai välinpitämättömyyttä, mutta se kehonhuolto on yhtä tärkeää kun se salilla treenaminenkin. Lisäksi venyttelyllä on myös todella suuri rooli kehityksen kannalta.

Kunto  ennen dieettiä

Nyt on se kiireisin aika töissä ja on miljoona asiaa hoidettavana. Päivä oli yhtä härdelliä, mutta mikä parasta päästiin viemään Joulukamppanja lahjat Kissanmaan perhetukikeskukseen. Olin tietenki kuvitellut, että samme mennä lasten luo viemään paketteja ja nähdä se riemu, mutta en tullut ottaneeksi huomioon, että tietenkin vaitiolovelvollisuus on siinäkin talossa ja eihän lapsia tietenkään saa ulkopuoliset mennä katsomaan. Mutta uskon, että lahjat meni juuri oikeaan osoitteeseen ja todella tarpeeseen.

PRIMEN elämää nähneet tontut hahah

Tänään mulle tehtiin myös taas arpeen mikroneulausta tässä on kuvat ennen ja jälkeen ja arpi on heti neulauksen jälkeen paljon sileämpi. Hoitoa voi siis tehdä myös kasvon alueelle, mutta pienemmillä neuloilla. Meidän Miia tekee näitä hoitoja PRIMESSÄ

Kuvissa arpi saattaa näyttää hieman pahalta, mutta kun seison ei sitä juurikaan huomaa ja toki se vielä punoittaa. Arvilla kestää melkein vuosi parantua ja vaalentua ja muutenkin ne vuosien mittaan hälvenee.

Mää niin odotan joulua ja sitä rauhaa. Ei ole kiire minnekkään kukaan ei soita tai lähetä sähköposteja saa vaan olla  ja nauttia lähimmäisistä. Joulun tärkein asia ei todellakaan ole lahjat vaan juuri se rauhan aika. Voi olla vaikka kokopäivän yökkäreissä ja ei tarvi tehdä mitään. Muutenkin olen jo muutaman vuoden tehnyt ostokset netistä ja nyt vähän paniikissa odotan, että ehtiikö ne perjantaiksi, muuten on liian myöhäistä. Joulussa en muutenkaan odota ruokaa tms, van sitä joulun tuoksua ja tunnelmaa ai että.

Tänään tapahtui myös vaatekaapin tyhjentäminen vol 1. Onneks  mulla on yhtä lyhyitä kavereita ja noin 10 paria mun farkkuja löysi uuden omistajan. Harmi oli luopua, mutta pitää olla realisti ne ei mahdu niin ne ei mahdu ja piste.

Alan oleen aika poikki, sillä oonkin poikkeuksellisesti tehnyt todella paljon töitä ja lepo jouluna tulee aivan oikeaan osoitteeseen. Moni on kysellyt treeni vinkkejä ja millainen vartalo tulisi kilpailuissa olla. Ehkä helpoin keino on seurata maailma kärkeä ja muodot tulee aika nopeasti selville. Itse olen aina treenannut vain tällä tyylillä (bikini) ja muista en niin tiedä toki voin auttaa sen minkä osaan, mutta suosittelen jälleen kerran ammattilaista

-Umppu

primebody

11 vastausta artikkeliin “Lahjoja ja antamisen iloa”

  1. Hei! halusin kommentoida tuota sinun arpea, sillä työskentelen itse leikkauspotilaiden kanssa päivittäin. Muistaakseni käytät sitä kelocote arpivoidetta, koen että voide on ok arven pehmentämiseen mutta muuten todella hidas ja huonosti tuloksia tuova. Mepiformilla on arpisidos laastari 5cm x 7,5 cm x 2, en halua mainostaa mutta tämä laastari paras mitä markkinoilla on. itselläni on arpi otsassa, ja käytin kelocotea n. 2 vuotta ilman tulosta. Sitten sain käsiini työpaikallani tämän mepiformin jota käytin 2 viikkoa putkeen paitsi suihkussa ollessa ja arpi madaltui lähes kokonaan ja punoitus hävinnyt. En muista ulkoa laastarin ominaisuuksia mutta se ns. litistää arven. En halua mainostaa tms. Mutta koska itse kamppailin asian kanssa niin monta vuotta niin haluan jakaa tämän tiedon kaikkien kanssa. Nykyään sitä saa ihan apteekista, suosittelen lämpimästi!Pistän vielä linkin perään:http://www.apteekkituotteet.fi/Mepiform

  2. Heippa umppu!En löytänyt mistään sähköpostiosoitettasi. Olisko mahdollista saada se? Haluaisin kertoa sulle ihan huippu tuotteista, jotka pitäisi ehdottomasti saada mukaan myös fitness piireihin. :)-Terhi

  3. Heitänpäs kysymyksen reenipuolelle, eli vaikutat tekevän aerobista suht paljon myös massakaudella. Miten moinen :)? Tai että onnistuuko siinä samalla silti lihaksen kasvatus ja ylläpito? Ja kuinka paljon joudut ottamaan cardiota sitten dieetin aikana? Kaikkea hyvää ja kaunista jo nyt, ja oikein sydänlämpöistä joulun aikaa!

    • Kiitokset vastauksesta! Ja olisi synti pilata jouluaan johonkin tosikkomaiseen fitnesshifistelyyn, olet siinä täysin oikeassa 😉 Booty kasvaa levossa ja hyvillä laatikoilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta