photoshoot ja kovaa kyytiä

Normi tavoista poiketen tänään oli treenit aamusella itse isoJ:n, eli rakkaan mieheni kanssa. Kerrankin on muutama tilanne kuva:). Välillä on hyvä piristys treenata jonkun muun kanssa, niin saa sarjat vietyä niin loppuun kun mahdollista ja tehtyä aivan maximi painoilla. Tehtiin olkapäitä, joille mulla on ihan oma treeni. Wolffi on muuten taasen saanut uutta ilmettä ja ”kerros on tullut lisää, eli vatsalihas laitteet on nostettu yläkertaan mihin on tehty salin päälle lisä kerros. Hyvä juttu, sillä sielä voi rauhassa tehdä loppu treenin ja venytellä samalla. Kävin myös poseeraamassa ja treenaamassa T-kävelyä.

Treenin jälkeen painelin töihin, missä aloiteltiin kuvaus porukan valmistelua. Malleina toimi team FASTIN edustajia, eli Hanna, Suvi ja Eveliina. Voi kun tytöistä tuli kauniita <3 ja kuvauksen teemakin oli mikä mahtavin. Samalla kuvattiin myös Biancaneven bikini mallit ja muutama tuote kuva. Hauskaa oli ja oli huumoria ei näissä kuvauksissa puuttunut.

Huomaa kun fitness lajit on kasvattanut suosioo on valmentajista huutava pula, tai tarkoitan hyvistä valmentajista. Omasta mielestäni on tärkeää, että valmentajani on läsnä ja saan apua ainakun sitä tarvin. Osa valmennettavista tarvitsee varsinkin ensimmäisiä kisoja varten myös sitä henkistä tukea paljon, joka on myös hyvän valmentajan yksi tärkeimmistä asioista. Itse soitan yleensä silloin Minnalle, kun mulla on jokin kriisi ja niitähän riittää. On onni kuulua Pro Elite Teamiin ja meidän kasvava porukka on mitä mahtavin. On kyse sitten mistä asiasta van saa teami kavereilta tukea asiaan, kun asiaan. Huumori myös tärkeä asia tässä lajissa, sillä kaikkea ei saa ottaa liian vakavasti. Saatiin myös vahvistusta, eli Eveliina Tistelgren liittyi joukkoomme ja on tämän vuoden Fitness suomenmestari. Jee!

Enään pari viikkoa ja matkani Bikini fitness 2013 kilpailuja voi alkaa. Itse koen olevani rauhallisemmin mielin ja tiedän mitä odottaa. Aion  keskittyä alkuvuonna intensiiviseen treenaukseen, rakkaaseen perheeseeni ja toki töihin ja paljon muuhun ei jääkkään sitä aikaa. Dieetti ei ole sairaus vaikka moni tuttuni niin kuvittelee, mutta pitänee ymmärtää, että ruokani on sitä samaa päivästä toiseen ja se on syötävä 3:n tunnin välein, eli mahdollisesti välttelen kaikenmoisia ryyppäjäisiä ja kekkereitä. Se on niin henkinen kun fyysinen urakka, mikä on keholle ja mielelle erittäin haastava, mutta aiempien kilpalujen kautta, koen että olen myös kasvanut ihmisenä ja oppinut käsittelemään niintä omia rajoja. En saa purkaa pahaa oloani muihin ja niihin lähimmäisiin, jotka kuitenkin antavat se suurimman voima ja tuen, juuri niinä päivinä kun tuntuu ettei mikään onnistu. Aivotoiminta hidastuu dieetin edetessä ja koitankin tehdä kaikki suurimmat asiat alkuvuodesta alta pois. Haluan pitää mielen ja kehon tasapainossa koko rupeaman ajan ja se on se yksi tärkein asia tässä hommassa. Itselleni tuli viimekerralla aikamoisia univaikeuksia ja koitan kiinnittä niihin huomioo heti alusta asti ja hankin viimekerralla juurikin piikkimaton sitä varten.

Nyt oon ihan poikki koska tulin vasta kotiin ja oon täältä aamulla lähtenyt 7.00. Pääsen onneks valmiiseen pöytään ja nukkumaan 🙂 Olen onnellinen mun lähimmäisistä ja perheestä, jotka on mulle tärkeintä tässä maailmassa kiitos teille <3

-Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “photoshoot ja kovaa kyytiä”

  1. Ihana lukee tätä siun blogia, jossa asiat kerrotaan suoraan niin kuin ne on eikä koko ajan kaunistella asioita ja ennenkaikkee yritetä miellyttää kaikkia muita 🙂 edellisessä postauksessa sanoit että farkut menee uusiks vaatekaapista, niin minkä kokoisia vaatteita yleensä käytät niin treeneissa, töissä kuin myös vapaa-ajalla?

  2. Olisipa minullakin joooskus samanlaisia ongelmia, ettei housut sovi perseen takia. No, eikun vaan kärrrrsivällisyyttä ja edelleen kovaa treeniä ja puhdasta ruokaa.

    • Ymmärrettävästi ja sulla varsinkin on varmasti just sellaisia sun tyylisiä housujakin (tarkoitan vain sitä, että on varmasti tosi hienoja ja sulle mieluisia), niin varmasti harmittaa, kun eivät enää sovi. Mutta hyvä puoli on tosiaan se, että edistystä tapahtuu kropassa ja jospa löytyis sitte entistä hienompia ja mieluisia vaatteita pidettäväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta