Bikini fitness junior MM Budabest

No niin, vaikka paikalla en ollutkaan niin pakkohan mun on leikkiä vähän kommentaattoria ja arvostella kilpailijoita. Meidän Teamistähän oli Suvi Iso-Kuusela edustamassa suomea näissä kilpailuissa. Suvi oli todella hyvässä kunnossa, mutta ilmeisesti baby-doll look ei purrut tuomaristoon tällä kertaa. Selasin tottakai kaikki kuvat läpi ja tein oman arvioni.

Olin ihmeissäni bikinien erikoisuudesta ja samoin erikoisista kampauksista. Vaikka Suvi on aina mun suosikki, mutta 6:n kärjestä löytyi heti mun oma lemppari. <yllä oleva kuva on siis vertailuista.

Osa tytöistä oli hyvinkin kireitä, mutta sekaan mahtui myös löysiä tyttöjä. Näissä kansainvälisissä kilpailuissa eritoten huomaa, kuinka linjaus voi olla mitä vaan. Vatsan seutu on esimerkiksi voittajalla aivan bodyfitness luokkaa.

Sitten herää kysymys, kun katsoo tätä kuvaa, että onko hän oman maansa mestari? Tyttö on valitettavasti siinä kunnossa, että dieettiä ei 0le vielä aloitettukaan. Takanahan voi olla (läski tarina) eli tyttö on laihduttanut itsensä super kuntoon omasta mielestä, mutta se ei ole se kunto mitä bikini fitneksessä haetaan. Kireys pitää olla aivan eri luokkaa ja lihaksiakaan ei hirveästi näy. Kuvassa näkyy myös vasemmalla puolella ”mummo” alaosa, joka ei todellakaan ole edukseen ja siinä tulee taas esille asun tärkeys, eli bikinit pitää olla juuri sinulle tehty. Omani teetän Biancanevessä ja olen ollut aina super tyytyväinen.

Tässä on mun Teami kaveri Suvi ja joku muu. Muiden nimiä en siis vielä tiedä ehkä nekin selviää. Voin kuvitella Suvin fiilikset, koska mää olin itsekkin eilen oikein vihanen, mutta kilpaurheilu ja arvostelulaji niin minkäs teet.

Kansainväliset kilpailut on myös niitä opettavaisia kokemuksia (itsellä eri lajista) ja sielä huomaa juurikin sen erilaisuuden, miten muut valmistatuvat ja tekevät loppuviimeistelyjä yms

Voittaja kuusikko

Mun suosikki on toi kulta-bikini tyttö. Kuvien perusteella suurinosa on kokeneita esiintyjiä, mistä tulikin mieleen T-kävely ja sen tärkeys. Sitä pitää harjoitella viikottain, päivästä toiseen ja koskaan et ole liian hyvä. On myös tärkeää harjoitella ilmeitä ja miettiä miltä lavalla näyttää. Tanssi ja voimistelu taustasta on ihan hirveä hyöty, sillä sen avulla oppii sitomaan liikkeet toisiinsa sulavasti. Se mitä harjoittelet salissa on aivan eri kun lavalla ola ja siitä yleensä katoaa 30%. Pitää myös muistaa, että kasvot ovat rasvattomassa tilassa ja ilmeet saattavat näyttää erilaisilta, kun normaalisti. Kuvien katselusta saa taas itse lisää buustia omaan treeniin ja mullakin dieetti kolkuttelee ovella. Tiedän nyt mitenkä mun keho reagoi ja miten teen toisin kun viime kerralla. Haluan olla omassa täydellisessä kunnossa ja se riittää mihin se riittää. Itse en koskaan lähde kilpailuihin hakemaan kokemusta vaan taistelemaan. Realisuus pitää kuitenkin olla mukana kaikessa ja niin kuin olen sanonut ennenkin ei sijoitusta voi päättää etukäteen, sillä tuomareiden äänet ratkaisee. Kilpailuissa ei myöskään jaeta ”missi tyylillä” yleisön suosikkia joten on tyydyttävä siihen sijaan mikä sinulle annetaan. Aina se ei miellytä mutta se on vaan nieltävä. Keväällä tottakai haluan silti olla finaalissa, mutta ei sinnekkään noin vaan mennä ja ensivuonna niitä mustia hevosia sielä lavalla tulee olemaan ja paljon.

-Umppu

primebody

12 vastausta artikkeliin “Bikini fitness junior MM Budabest”

  1. Kiitos Umppu kun olit tehnyt päivityksen näistä MM-kisoista. En löytänyt mistään muualta tietoa miten kävi. Todella harmittaa Suvin puolesta, tyttö oli upeassa kunnossa ja olis ansainnu ehdottomasti paikan edes kuuden parhaan joukkoon. Ja tosiaan kun katsoo voittajaa, käy mielessä onko tyttö oikeassa lajissa ollenkaan, niin paljon enemmän fitness puolelle fysiikka menee.Terveisin Leena

  2. Hei Kiitos päivityksestä :), minusta voittajan vatsa on juuri sitä mitä toivoisin haettavan bikini puolellakin, onhan tämä kuitenkin urheilulaji eikä mikään mallikisa jossa tikkulaihat naiset keikistelee.

  3. Vähän tyhmä kysymys, mutta kuinka paljon merkitystä on meikillä/hiuksilla? Kun aika monessa tekstissä oot painottanut sitä, että koko paketin pitää olla hyvä. Aika monella on vaan tukka suorana auki, kun taas esimerkiksi sinulla ja tuolla Suvilla on aina nätisti LAITETTU tukka (siis vaikka teillä on myös auki, huomaa että siihen on panostettu)Kuvista päätellen lemppariksi nousi kultabiksu ja Suvi, kun taas esimerkiksi numero 17 on liian laihan näköinen (vaikken lajista mitään tiedä)Kiva kun kirjoittelet niin usein ja laitat paljon kuvia 🙂

    • Bikinissä arvostellaan kokonaisuus. Toki pystyy melkein tyylistä sanoon mistä on kukin kilpailija. Kokonaisuus pitää olla naisellinen joten itse koen tukalla olevan suuri merkitys

  4. Miten noi rusketukset näyttää niin rakeisilta tai klönttimäisiltä? Anna Virmajoki kyllä onnistuu rusketuksessaan aina täydellisesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta