innoissaan

Tänään oli hyväpäivä kaikinpuolin. Urheilusta oli vapaapäivä, koska kaikki lihakset on yksinkertaisesti niin kipeet ja nyt on ollutkin aika monta päivää putkeen treeniä. Mun aamu alkoi kuitenkin ”kehonhuollolla”, mutta ei ihan sillä perinteisellä. Läsäytin ahterini Miian (meidän kosmetologi) penkkiin ja me aloimme käsittelemään mun leikkausarpea. Hoito oli siis microneulaus, mikä tehtiin rullalla, mikä on täynnä piikkeejä. Rullia on erilaisia ja osassa pidemmät, osassa lyhemmät piikit. Rulla tekee ihoon pieniä ”reikiä” jotka vilkastutavat kollageenin tuotantoa ja esim häivyttää arpia, pienentää ihohuokoisia, uudistaa ihoa, häivyttää juonteita ja ryppyjä jne. Mun puheeni ei ole suoraan mistään oppikirjasta, joten siinä voi olla jotain pientä heittoa 🙂 🙂 Neulaus tehdään sarjahoitoina ja siinä voi käyttää samaa rullaa. Eli käytännössä ostat itsellesi rullan, mitä kosmetologi säilyttää ja tekee sinulle hoidot. Se on nopee ja meillä menikin vain 5-10 min navan alueella. Lisäksi oli ripsihuollon aika ja sain jatkaa aamu-unia. Muutenkin jos haluat hemmottelua, niin Miian penkkiin vaan köllöttelemään www.primebeauty.fi/. Muutenkin Miialla on joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia, mitä ei kannata missata.

Töissä oli taas tänään niin hauskaa, että pari kertaa meinasin oikeesti kuolla…..nauruun. Tämä viikko on hyväntekeväisyys viikko ja kaikki kynnelle kykenevät mukaan tukemaan hommaa. Töiden jälkeen Vilin tarhaan, jossa oli mun roolina kasvomaalausten tekeminen.

Kauppa kävi kun syhelmää….. Ensimmäinen toive oli niiskuneiti, joka katsoo tähtiä….whaat…. seuraava angry birds starwars perhe……… Ei menny ihan maaliin ne mun piirrokset, mutta onneks lapset oli innoissaan ja niiden mielestä ne oli ihania <3 En tällä kertaa laittanut niitä Hello Kitty sukkia, kun viimeksi yks tuli sanoon, et vähän sää oot lapsellinen 🙂

Huomenna taas treenaan ja uudet jutut. Alkaa jo vähän jännään kun meidän Suvi-supsukka lähtee kohta valloittamaan maailmaa <3 siitä sitten lisää loppuviikosta

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “innoissaan”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta