Valmistauminen alkakoon

Tänään oli treffit Minnan kanssa Wolfilla, mikä alkoi kunnon tsekkauksella. Nyt alan oleen siinä ”normaalissa olotilassa, eli toivottavasti kaikki vastoinkäymiset on takanapäin kropan suhteen. Valiteetavasti niitä normi elämässä tulee jatkuvasti vastaan ja sille ei vaan voi mitään. Omasta mielestäni ei ole heikkoutta välillä näyttääkkin niitä tunteita ja joskus kunnon huutoitku tekee vaan hyvää ja puhdistaa ilmaa. No mutta siis tehtiin päätös, eli dieetti alkaa ens vuoden puolella ja oon enemmän kun tyytyväinen. Oltiin salissa, jossa Alona oli kans ja käytiin poseerauksia läpi, jonka jälkeen tehtiin Minnan kanssa selkä treeni. En ookkaan leikkauksen jälkeen sitä tehnyt ja kyllä tuntu. Latasin vanhat painot tapojeni mukaan, mutta olo oli vähän voimaton ja jouduin kokemaan kolauksen, eli vähentämään painoja. Se on verrattavissa siihen kun pienenä menit kauppaan ja latasit hihnan täyteen karkkia ja myyjä sano, että sun rahat ei riitä ja piti jättää joku pois 🙂

Minna vaan lato kiekkoja lisää ja mää ähisin kun mikäkin mummo. Sain myös mun uuden treeni ohjeman, mikä on tällä kertaa 5 jakoinen mitä pyysinkin. Treenit pysyy saman tyyppisinä, mutta sitten on yks extra kuntopiiri treeni, joita rehellisesti sanottuna inhoon. Niissä saa kuitenkin erilaista lihaskuntoo ja eri tyypistä treeniä.

Vaikka käytän hanskoja ja hoidan käsiä, näyttää ne tältä. Tässä on taas yksi niistä ”kaukana Glamourista jutuista. Eilisellä leirillä oli varsinkin aloitteleville hyviä pointteja, missä paneuduttiin siihen, että bikiniftness todellakin vaatii sitä treenausta ja ne tytöt ketkä sielä kärkisijoilla on, on treenannut jo monta vuotta. Varsinkin nyt kun kilpailijoita on enemmän niin uskon että kärki ja häntäpäällä on todella suuri ero. Suomessa on ollut kova taso bikinissä ja sen kertoo kansainvälinen menestys (Virmajoki, Iso-Kuusela) ja kun katsoo maailman kärkeä niin ei sinne ihan tosta noin hypätä.

Paljon on lajista kiinnostuneita tyttöjä(kuva eiliseltä). Oikea tapa kuitenkin on lähteä ihan alusta, eli ensinnäkin kannattaa hankkia se valmentaja (hyvä sellainen) ja sitten miettiä treenausta, ruokavalioo, ehkä mahdollista kilpailemista ja SEN AJANKOHTAA. Älä siis aloita harrastusta hankkimalla tissejä, ripsiä, pidennyksiä, kynsiä ja päätä sitten osallistuvasi kilpailuihin vaan tee se pohjatyö ensin. Kaikilla ei  esimerkiksi ole sopiva rakenne lajiin ja hyvä valmentaja kertoo sen sinulle. Hyvä pointti oli myös se että jos haluat bilettää, niin biletä mutta silloin laji ei ole vielä sinua varten. Mää oon aina ollut sitä mieltä että fitness lajit on ns. aikuisten lajeja ja nuorilla on vielä huomasti aikaa, joten nauttikaa siitä nuoruudesta ja bilettäkää, sillä näin vanhana kun käyt sen muutaman hassun kerran baarissa oot ikäloppu 🙂

Tässä on muutama niitä elämän asioita mitä kaikki vois aina tasaisin väliajoin käydä läpi. Elämäsi on juuri sellaista minkälaiseksi sen teet. Jos haluat elämään muutoksia on ne tehtävä sinun itse ja se on myös lähdettävä sinusta itsestä. Jos joku läheisistäsi päättää/haluaa tehdä elämäntapa muutoksen niin mikä parasta tue häntä äläkä käännä selkääsi. Toisaalta usein ne selän kääntäjät ovat juuri niitä ihmisiä, keneltä puuttuu itseltä se selkäranka. He vähättelevät sinun asennetta huolehtia eri tavalla itsestäsi, koska eivät itse siihen pysty. Esimerkkinä mulle usein sanotaan juhlissa: etkö syö kakkua, etkö syö piirakkaa, leivoksia, muffinsseja, ota ees pari keksiä. Vastaus on: en oikeen koskaan oo tykänny leivonnaisista, kakusta, kekseistä yms. En myöskään halua sitä kiloa voita viikoks mun kitalakeen ja sitä talmaa mun suuhun mikä mulla niistä tulee. Syön muutenkin mielummin terveellistä ruokaa ympäri päivän, enkä vaihda sitä suklaakakun palaan, missä on suunnilleen saman verran caloreita :). Juurikin ne mun ”ystävät” jotka on mun laji valintaa arvostellut, kuinka lihakset on rumia jne kärsivät ne tällä hetkellä liikakiloista, mutta en ole silti koskaan sitä sanonut niille, mutta heillä on toki omasta mielestään oikeus sanoa mulle mun treenauksesta ja ulkonäöstä. Parasta on kuitenkin itse viihtyä omassa kropassa ja näyttää siltä miltä haluaa näyttää ja minä haluan näyttää tältä. Jos joku haluaa olla ”fyysisempi” niin olkoon, mutta siinä on myös terveydelliset riskit.

Nyt lahjojen paketointia, koska Vili on hetken mummolassa avaamassa joulukalenteria 🙂
Huomiseen
-Umppu

primebody

7 vastausta artikkeliin “Valmistauminen alkakoon”

  1. Moikka Umppu! Tää ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta kun kampaaja oot niin mitä tuotetta suosittelisit jos haluaa pinkit hiukset kevytvärillä 🙂 Kokeilin Lorealin sävyttävää pinkkiä hoitoainetta, mutta se oli pettymys, sillä väri tarttui vain vaaleimpiin kohtiin hiuksessa ja tummemman sävyiseen vaaleaan latvaan ei ollenkaan. Olisiko pitänyt käyttää sitä Color Bugia? Toimiiko se hyvin? Värjääkö se sekä luonnonhiuksen että värjättyä? Tuo Loreal selkeästikkään ei. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta