Fit camp

Tänään siis matkattiin Elinan kanssa Saloon Noran ja Hanna järjestämälle Fit-campille. Leirillä käsiteltiin lajien eroja (fitness, bodyfitness, bikinifitness), poseeraamista, lookkia ja lopuksi treenailtiin yhdessä. Olin leirillä ainoiden joukossa, jotka oli jo kilpaillut, mutta välillä pieni motivointi tekee hyvää. Osa asia oli jo minulle tuttua, esim kilpailuihin valmistauminen yms, mutta muiden näkemys ja kokemus usein motivoi omaa tekemistä.

Biancaneven Elina oli myös puhumassa asuista ja kengistä, joita saa myös nykyään niiltä. Esim kisabikinien hinta pyörii siinä 200-450e kieppeillä ja jos asu tulee esim täyteen stasseja on biksujen hinta 1000e luokkaa. Biancassa käytetään vain ja ainoastaan Svarowskin kiviä, mitkä ovat laadukkaimpia, mitä maanpäältä saa. Samoin asut tehdään mittatilaustyönä ja myös käsityönä mikä sanelee asun hinnan.

Mekin olemme PRIMEEN teettäny logot kivillä, mitkä oli just saapunut ja ne oli ihan huippu hienot. Liikkeessä siis saa kaikenlaisia muitakin palveluita.

Teimme yhdessä vertailuja ja harjoiteltiin T-kävelyä, mikä on myös kilpailuihin valmistautuessa yksi niistä tärkeistä asioista. Oon kyllä saanut tähän hyvän opin Minnalta ja se alkaa pikkuhiljaa mennä omalla kohdalla jo rutiinilla, vaikka sitä pitääkin harjoitella vähintään kerran viikossa.

Lopuksi meidän jeattiin kahteen ryhmään ja mää tietenkin valitsin mun lempparin eli pers jumpan. Tehtiin kolme eri liikettä putkeen, joka toistettiin kolme kertaa, jonka jälkeen vaihdettiin liikkeet, jotka toteutettiin samalla tavalla. Tein vähän kevyemmillä painoilla kun normaalisti koska teimme 15 toiston sarjoja ja ite teen yleensä 10 max 12 toistoa. Muutenkin oon tän viion tehnyt vähän kevyemmin ja ens viikolla sitten räjähtää. Sain leiriltä lisää motivaatioo treenaamiseen ja muutenkin tänään on ollut hyvä päivä koska painokin oli aamulla -3kg edellisestä punnituksesta 🙂

Huomenna on treffit Minnan kanssa ja katotaan kuntoo ja tehdään suunnitelmat kisakautta varten.

  Ens viikolla meillä onkin töissä hyvätekeväisyys viikko, eli lahjoitamme 5% viikon tuotosta Kissanmaan perhetukikeskukselle, missä on huostaan otettuja lapsia. KPTK tekee yhteistyötä TAYS:in kanssa, sillä osalla lapsista on ollut vaikeat koti olosuhteet ja tarvitsevat välillä psykiatrista hoitoa. En malta odottaa, että päästään viemää lapsille paketteja ja saan nähdä omin silmin sen riemun <3

– Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Fit camp”

  1. Vähän upeeta tollanen hyväntekeväisyys viikkoa, hienoa Prime ja Umppu!!!!Noi Primen ”logot” on ihanan kiiltäviä ja tyttömäisiä ;)Oon nyt vähän aikaa lukenut sun ja muita sportti/fitness blogeja, yksi juttu mikä on pistänyt silmää ja on aika söpöä, on tapa jolla ”poseeraatte” toisen jalan polvi ylhäällä, tosi moni tekee niin. Itselläni on tapana nostaa toinen jalka ”taaksepäin” vaikka vain kasvoista otettaisi kuva 😀 naiset… T. Santtu

  2. Ihana blogi ja ihana sä ! Täältä saa aina motivaatiota treenii ja itseensä panostamiseen ja lisäks sun asenne ja sen et sanot asiat suoraan ihan loistavaa. Esim just monien suomalaisten asenne omaan ulkonäköön panostamiseen ja muiden elämään arvostelemiseen on joskus niin turhauttavaa.. Onneks on niitä toisenlaisiakin ihmisiä :)Tsemppiä treeneihin;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta