Itsenäisyyspäivän touhuja

Olis sitä ollut vaikka minkänäköistä juhlaa tiedossa, mutta kun ei kiinnosta niin ei. Mun rakas edesmennyt Elma mummo on ollut sodassa lottatyttönä ja ihan häntä ja muita sodassa olleita kunnioittaen, se ei tarkoita sitä että pitää vetää hirveet lärvit. Nää on just niitä päiviä ”pakko lähtee” osalle porukasta. Toki eilen on ollut paljon pikkujoulua ja osalle myös ne on vuoden ainoot juhlat, jossa näin käy. No niin tai näin vietin itse eilisen parhaan ystäväni kanssa meillä. Tehtiin hyvää ja terveellistä ruokaa ja katteltiin Vilin temppuja.

Eilen näin myös Minnaa salilla ja sovittiin, että kunto tsekataan viikon päästä ja sitten tehdään suunnitelmat. Oon nauttinut tästä off-kaudesta niin treenin kun ruoan parissa ja alan pikkuhiljaa valmistatuun kisaauteen. Elämä on valintoja täynnä ja minä esimerkiksi vietän 30.v synttärit dieetillä. Juhlitaan sitten, kun on juhlimisen aihetta. Moni kysyykin miten voit olla dieetillä ja eikö tee mieli jotain hyvää jne. Tottakai tekee, ihmisiä mekin ollaan:), mutta tää on kilpaurheilua eikä tavallista meininkiä. Muuten pyrin noudattamaan terveellistä ruokavalioo ympäri vuoden, mutta kisakausi on erikseen. Vaikka siinä syödään puhdasta ruokaa, niin silti kroppa viedään äärimmilleen, eli kisakuntoon. Siinä ollaan se yksi päivä ja teen kaiken tämän sitä 5 minuuttia varten sielä lavalla.

Tänään oli Wolffilla tilaa. Tein ojentaja hauis treenin ja aeroobisen päälle. Tein pitkiä sarjoja n.20 toistoox3 pienillä painoilla. Jumaliste kun kädet turpos ja tuli hyvä mieli. Vaihtelu virkistää ja en oon yli kahteen viikkoon ollut salin puolella. Eilinen jalkatreeni meni myös perille ja sen tietää siitä kun ei meinaa yksin päästä vessaan.

Kun teen aeroobista seuraan usen ihmisten treeni tyyliä. Itse teen nopeella temmolla ja tosi lyhyillä palautuksilla ja saan treenin tehtyä 35-45 minuutissa. Kyllä sinne mahtuu kaikenlaista sakkia. Mun suosikki on ehdottomasti ”täys meikki ja tukka auki…….. Mulla on kerran hiukset auki kun unohtu ponnari kotiin ja eihän siitä tuu hevon vit…ua. Jäin tufeestani kiinni laitteeseen ja inhoon jos mun naamalla on jotain etenkin hirvee kerros meikkiä. treeni on treeni ja mua ei silloin kiinosta miltä näytän vaan keskityn olennaiseen. Ainut mikä tällä hetkellä on ongelma on treenivaatteet, koska ne ei enään kirjaimellisesti mahdu mun päälle ja tursuan kaikista yli 🙂

Reilu viikko ja Suvi täräyttää maailmalle <3 Jännittää jo Suvin puolesta ja toivon huippu menestystä. Saa nähdä kuinka bikinisarja on kasvattanut suosioo maailmalla, koska Suomessa se on ainakin räjähtänyt käsiin.

Saatiin myös meidän uudet teami asut, jotka blingattiin Biacanevessä, missäs muuallakaan. Seuraavaksi kaivan rakkaan ystäväni kaapista, eli piikkimaton ja meen siihen köllötteleen loppuillaksi 🙂 Nyt kun on lumi maassa alkaa mieli virkistyyn. Käytän silti päivittäin korvalamppuja ja koitan selättää hiipinyttä kaamosmasennusta kaikin mahdollisin keinoin.
-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Itsenäisyyspäivän touhuja”

  1. ootko kuinka kauan käyttänyt niitä ”korvalamppuja”? Oletan että tarkoitat valkee-kuulokkeita tai mitkä lie ovatkin… Onko niistä sun mielestä jotain hyötyä? Oon harkinnut niiden ostamista, mutta hinta on ainakin mulle aika suolainen niin olis kiva tietää onko niistä mihinkään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta