Ote alkaa lipsuun…

Ulla-Riitta Koskinen Bikinifitness IFBB

Alkaa mun ote lipsuun blogin kirjoittamisen suhteen:) On ollut vaan niin kiire, ettei oo ehtinyt jokapäivä kirjoittaa. Eilen oli lepopäivä urheilun suhteen ja töissä oli hirvee hulina kokopäivän. Töiden jälkeen menin ystäväni luo perfecthome sisustuskutsuille. Olipas kaikkea ihanaa tavaraa ja mun joulu fiilis vaan yltyi.

Tänään oon aamusta asti ollut harvinaisen kiukkuinen. Tulin siihen tulokseen, että yrittäminen on järkyttävän kallista hommaa. Aina ihmiset eivät ymmärrä mitä esim kampaajille jää todellisuudessa palvelusta itselle ja se välillä ottaa aivoon. Vihaan myös suomen verotusta, joka on perseestä. Otetaan esimerkki palvelusta joka maksaa 100e, siitä lohkaistaan heti alvi eli vanhan 9% sijaan 23%, joka nousee taas ensivuonna 24%. Teemme työtä käsillä ja se on täys mahdottumuus lisätä päivään tunteja. 100e-23%=77e. Siitä 77e:stä vähennetään kulut, joita on vuokra, sähkö, aineet ja muut kulut, verot yms jäljelle jäävä osuus on palkka. Lisäksi on keksitty jotkun helvetin mätkyt, jotka mun mielestä rikkaat sais maksaa mun puolesta 🙂 . Sääliks käy nuoret, jotka on syntynyt kultalusikka………koska he eivät ymmärrä rahan arvoa ja mitä sen eteen joutuu tekemään. Onneksi se on mulle opetettu jo kotona…

Sitten vähän kauneutta ja suosikkituotteita:

Tässä on vähän mun omista suosikkituotteista mitä käytän päivittäin. Anubiksen kosmetiikkaa, eli ihonhoitotuotteet, jotka toimii mulla loistavasti. Meidän kosmetologi Miia neuvoo aina sopivat tuotteet ja just esim vaihdettiin mun kasvorasva, joka sopii näihin oloihin.

MSchic mineraalimeikkisarja, johon olen aivan rakastunut. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja ja sekoittuu ihon oman rasvan kanssa. Kotimainen sarja.

Moroccanoli, joka on tullut jäädäkseen. Loistava sarja ja on hintansa arvoinen. Nyt on käytössä naamio, joka on aivan ylivoimainen.

Lämpörullat, jotka on nyt primessä tarjouksessa 39e. Todella helpot ja nopeat laittaa ja myös kisoja ajatellen, näillä saa upeen pehmeän kiharan 🙂

Tänään tuli myös Kevinin uudet vaaleille hiuksille tarkoitetut shampoo ja hoito, joissa on molemmissa keltaisuuden poisto. Testailin niitä tänää ja tuote soveltuu jatkuvaan käyttöön.

Tänään olin aamulla wolffilla tekemässä aeroobista. Huomenna olis taas tarkoitus astua salin puolelle ja mennä vähän pumppaileen. Tätä on siis odotettu ja pitkään. Haluan olla kisoissa parhaassa mahdollisessa kunnossa missä voin olla, ja mihin mulla on mahdollisuus, jos teen töitä ja kaikki menee nappiin. Nyt aletaan kirjoittaan kirjettä joulupukille moi 🙂

primebody

8 vastausta artikkeliin “Ote alkaa lipsuun…”

  1. Mitäs niillä veroilla kustannetaan? Autolla on kiva ajella tasaisilla teillä ja lapsillekin löytyy about siistejä päikkypaikkoja, joissa saattaa olla jopa pätevää henkilökuntaa :DSe olisikin näky, kun Umppu kirmaisit kampaamon tarviimat vedet suoraan Tammerkoskesta ämpäreillä…No se siitä verotuksen toisesta puolesta. Hullua se toki on, että meillä maksetaan useasta asiasta moninkertaisia veroja, monet asiat sitten toimii verotuksesta johtuen.Millän sitä saisi itse hankittua joulumieltä :)Pelkkä kynttelikkö ja suklaakalenteri ei ihan riitä.

  2. Mää tuuli tiedän 🙂 onhan täällä paljon hyvää en kiellä sitä mutta ne tuhannet eurot kuussa…. Osahan ei kuitenkaan niitä koskaan maksa. Tuut kylään niin saat joulumielen meillä on kuusi ja kaikkee 🙂

  3. tää kysymys ei nyt ihan liity tähän, mutta millä saat itses pidettyä irti herkuista? mikä on sun heikkousherkku? ite en meinaa saada itteeni mitenkään irti niistä.. pitkään meni niin että oli yksi herkkupäivä viikkoon, nyt niitä tulee jo helposti kaksi tai kolme ja jos ei niin niitä vastaan saa ihan kunnolla taistella. sillä hetkellä kun lohkasee sen palan siitä suklaalevystä niin tulee semmonen ”ihan sama kesään on vielä matkaa”-fiilis, sit kun sen on mutustanu niin tulee morkkis. perkuleen noidankehä.

    • Siihen auttaa säännölliset ruokailut. Talvi on sitä pahinta napostelu aikaa. Kromi myös hillitsee makean himoa. Voit myös liimata jääkaapinoveen itsestäsi jonkun ällö kuvan ja miettiä miltä et halua näyttää 😉 😉

  4. Mä oon huomannut, että tumma suklaa toimii makeanhimoon. Sitä ei voi syödä kuin korkeintaan 2 palaa, koko levystä tulee vaan ällö olo.Mut mun heikkous nyt ei muutenkaan ole noi makeat, vaan ne suolaiset 🙂

  5. Moikka, Onko teillä Primessä mahdollisuutta tilata tuotteita postitoimituksella?Itse asun Espoossa ja kovin harvoin Tampereella tulee käytyä… 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta