PETs teamipäivää

Onpas ollut kiire ja ei oo edes blogia ehtinyt päivittään. Perjantaina tuli tehtyä työpäivä 8-22, joten olin aivan kuollut, kun pääsin kotiin. Lauantaina meillä oli siis teamipäivä ja treffattiin koko porukalla WOLFFILLA. Mää en viä treenannu vaan tein aeroobista, jonka jälkeen poseerattiin yhdessä. Siitä sitten nopeesti kotiin, suihkuun laittautuun ja pet´s pikkujouluihin.

Tavattiin PRIMELLÄ www.primebeauty.fi/ , jossa näytin ja opastin tyttöjä hiusten ja meikin laitossa kisoja silmälläpitäen. Siä kävit raudat kuumana ja pensselit viuhu:)

Suvi oli mulla demomallina, jolle tein kevennetyn version kisameikistä ja tukka pistettiin kiharalle. Osalta homma sujuu tosi hyvin ja osa saa vielä vähän treenata:) Keväällä meitä on niin monta, etten millän ehdi laittaa kaikkien hiuksia ja onhan mulla omakin kisa mihin haluan rauhassa keskittyä. Osalle suunniteltiin jo vähän kisa lookkia ja mitä pitää hankkia niitä varten. On yllättävää huomata kuinka paljon loppupeleissä oikeasti tarvii erilaisia aineita yms, joita itsellänihän on kaapit väärällään 🙂

Siinä on suurinosa meidän tyttösistä (Janika puuttuu kuvasta, koska rakas mieheni peitti sen peukalolla :))

Ja siinä miehet ja Juuso 🙂 Tästä me suunnatiin tukan ja meikkauksen jälkeen Wolffin pikkujouluihin Tampereen yöelämään:) Kukaan meistä ei kuitenkaan mitään juonut, sillä sunnuntaihan on paras treenipäivä. Mää ja Minna käytiin vetään parit biisit tanssilattialla vanhoja Cheerleader aikoja muistellen 😉 Ollaa siis oltu Minnan kanssa samassa joukkueessa monet vuodet ja tunnetaan jo pitkältä ajalta. Kaikin puolin oli tosi hauskaa ja mää sain mielenrauhan. Kaikki meistä on omia persooniaan ja vielä hauskoja sellaisia.

Ei tarvi taasen hetkeen mennä baariin. Mää en mitään muuta inhoo kun ihmiset tulee aivan umpikännissä selittään samaa juttua sen 10 kertaa ja kun ei ole ite juonut se haju on aivan järkky……

Vili oli hoidossa ja en  muista koska olisin nukkunut näin sikeesti, koska ei tarvinnut herätä kertaakaan yöllä. Herättiinkin vasta kymmenen aikaan. Joonas meidän teamistä oli meillä yötä johon oli hauska tutustua muutenkin kun facen välityksellä. Lähdettiin aamulla taasen Wolffille, jossa tein aeroobisen ja tarkoitus oli tehdä jotain muutakin, mutta valitettavasti sali oli kun ammuttu kun 60 henkee pamauttaa treenereiden kanssa samaan aikaan treenaamaan. Siä oli melkein kaikki laitteet varattuna tunnin putkeen. Toisaalta isoilla ryhmillä olis kiva olla omat treeniajat vaikka salin ollessa muilta kiinni, että kaikilla olis tilaa ja laitteet olisi kaikkien käytössä tasapuolisesti. Mää oon aina ollut sitä mieltä, että kaikkien treeni on yhtä arvokas, eikä kenelläkään oo mitään etuoikeutta. No toki voin illalla tehdä ne venyttelyt sun muut kotonakin 🙂

Tästä sitten Viliä hakemaan ja mummon ruokapöytään. On se vaan aina yhtä mukavaa päästä valmiiseen pöytään. Musta on muuten tullut hirvee kauppakyylä. Tuijottelen ihmisten ruokakärryihin että jaahas kannatais tonkin jättää toi pois ja vaihtaa se tohon jne. hullua 🙂 No otin myös kuvan meidän ruokakärrystä ja jokainen saa nyt kyylätä sitä

Olet mitä syöt 🙂 niihän se menee. Juuso on muuten kehiteelyt sein valmistukseen aivan loistava reseptin ja se oikeesti maistuu tosi hyvälle. Paista pienessä määrässä voinmakuisessa rypsiöljyssä, suolaa, pippuria ja kalamaustetta 🙂 Ollaan myös testattu bataattia erimuodossa ja viimekerralla kokeilussa oli ”ranskalaiset”

Nam. Nyt ajattelin painella pikku päiväunille ja jouluaskareiden pariin <3 Nauttikaa lumesta
-Umppu

primebody

8 vastausta artikkeliin “PETs teamipäivää”

  1. pikku vilillekkin loistava välipala idea banaanijugurtin tilalle.Rahkaa+banaani ja blenderillä sekasin.On niin super herkkua! maistuu aivan banaanijugulle,mutta paljon terveellisempää myös pikkumiehelle 🙂 agave siirapila saa lisämakeutta jos banaanin oma makeus ei tunnu riittävän :)kannattaa myös tehdä se kunnolla kypsyneistä banaaneista jotta maku lähtee kunnolla irti 🙂

  2. Hahahah, mua jäi naurattaan toi sun kauppakyyläys, mä oon huomannu itestäni saman ja oikeesti, uaaah kun se ottaa välillä itteäkin päähän et vitsit et oon naurettava 😀 😀 Mut olipa hauskaa et joku muukin tunnusti sen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta