Kiitos The Look

Hengissä ollaan ja pysytään. Nyt on siis Tallinnasta kotiuduttu. Kaikki meni aivan loistavasti ja kiitos siitä The Lookin porukalle.  Eilen lähdin jo aikaisin matkaan. Käytin ajan hyödyksi ja nukuin niin juna, kun laivamatkan. Tallinnaan päästyä, minua oli autonkuljettaja vastassa, kuka vei minut suoraan yksityis-sairaalaan.

Nopea sopimusten kirjoitus, vaatteiden vaihto ja kohta oltiinkin jo leikkauspöydällä. Luotan 100%:sti lääkäreiden ammattitaitoon ja henkilökunta sairaalassa on muutenkin erittäin mukavaa. Jäin yöksi sairaalaan ja sain useaan otteeseen kipulääkettä. Napani on jo siis kerran operoitu ja muistan ne kivut vieläkin. Tuntuu kun vatsassa olisi pukko, joten kipulääke helpottaa oloa huomattavasti.

Aamulla lääkäri tuli tarkastamaan, että kaikki on kunnossa ja luvan kotimatkaan. Sekin sujui moitteettomasti ja sain vielä lääkäriltä mukaan kipulääkkeitä. Samalla kun leikataan annetaan suonensisäisesti antibiotti, mikä vaikuttaa n. 10 vuorokautta ja suojaa tulehtumiselta. Kaiken kaikkiaan kiva reissu ja kaikki meni paremmin kun hyvin. Voin suositella Lookkia kaikille ja terkut Susannalle 🙂

Nyt parantelen ja lepäilen huomiseen

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Kiitos The Look”

  1. Voisitko kertoa lisää napaleikkauksestasi, itse harkitsen vakavasti samaa, mutta mistään ei löydy tietoa kyseisestä korjausleikkauksesta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta