Joulumieltä ja muistoja

Titididii. Tänään oli toistaiseksi tän viikon vika treeni. Olkapäät sai kyytiä. Nyt kun kropassa on nestettä ja vähän muutakin ylimääräistä ei lihaserottuvuutta hirveästi käsistä tai muustakaan huomaa ja tuntuu, että kehitys on tyssääntynyt vaikka painoja saakin nostaa. Nykyään hiki virtaa joka treenissä ja aamulla olis ihana kellahtaa jo päiväunille treenin jälkeen, mutta töihin se on mentävä. Nautin salilla käymisestä ja se olo mikä sen jälkeen tulee on niin mahtava. Jokapäiväinen itsensä ylittäminen on niin palkitsevaa, että suosittelen jokaiselle. Rakastan super ja pudotus sarjoja, sillä niissä saa lihaksesta puristettua kaiken irti.<3

treenin jälkeen hirveetä kyytiä töihin. Tänään oli kiva päivä töissä ja saatiin asioita taasen eteenpäin. Meillä on vaan niin huippu teami ei voi muuta sanoa, kun kiitos teille <3. Meillä on PRIMESSÄ joulukuun toinen viikko eli viikko 50 "PRIME jakaa joulumieltä kampanja viikko. Lahjoitamme viikon ajan 5% tuotosta hyväntekeväisyyteen ja kohteenamme on tänä vuonna Kissanmaan perhetukikeskus. Sinne ohjataan kaikki huostaanotetut lapset ja KPTK tekee yhteistyötä Taysin lasten psykiatrisenosaston kanssa. Ihan mahtavaa <3 Antamisen ilo paras ilo 😉 Kaikki siis laittamaan kortensa kekoon ja varaamaan aikaa www.primebeauty.fi/.  Tuotolla ostamme lapsille leluja ja tarpeellisiä käyttötavaroita. Menemme PRIMEN porukalla yhdessä viemään lahjat lapsille, jota en malta odottaa. 

 Tästä kaikki alkoi <3 Kuva on todella karu, mutta niin todellinen ja samalla täydellinen. Se hetki kun minusta tuli äiti on jotain sanoin kuvailematonta. Muistan kun sanoin miksi kaikilla on sieltä sairaalasta niin hirveitä kuvia, että mää ainakin haluan näyttää hyvältä. Puhuin Nelinkaa ja sanoin, että se saa tulla laittaan mun tukan ja tuomaan mun meikit…. hahahaahah näin jälkikäteen ajateltuna… No lopputulos on kuitenkin kuvassa lause "väsynyt mutta onnellinen kuvastaa hetkeä.

Painoa tuli tosiaan se 30kg ja nyt on jo onneksi kaikki lähtenyt pois. Kun minusta tuli äiti oli se yksi unelmieni täyttymyksistä. Vastuu kasvoi ja kasvoin itsekkin ihmisenä. Jouduin ottamaan vastuun muustakin, kun itsestäni. Kuitenkin huomasin, että en en viihtynyt omassa kehossani ja se säteilee uskokaa tai älkää omaan olemukseen. Päätin tehdä asialle jotain. Kolme vuotta siinä hurahtikin tekemättä mitään, mutta nyt on tilanne toisin. Treenaan ahkerasti, käyn lenkillä, hoidan yritystä, rakastan perhettäni ja VOIN HYVIN. On tärkeää pitää huoli myös itsestään, kun voit itse hyvin tuo sekin elämään sitä onnea. Painoin ennen raskautta 49kg ja raskaana 79kg nyt olen melkein samoissa mitoissa, mutta kroppa on hieman erimuotoinen:) Se aloittaminen on aina se vaikein etappi, mutta kun sen yli pääsee on loppu vaan unelmien täyttymystä. Vihaan lausetta, mulla ei ole aikaa…… Toisaalta joo, mutta toisaalta ei. Kun suunniittelet menojasi niin lisää sinne jo silloin automaattisesti vähintään 4 kertaa viikossa URHEILU! Jos unohdat sen niin ei sulla sitä aikaa siihen oikeasti ole. Myöskään äitinä olo ei ole tekosyy olla huonossa kunnossa, koska myös äiti tarvitsee liikuntaa, että jaksaa kotona.

Aseta konkreettiset tavoitteet ja pyri toteuttamaan ne. Nyt en myöskään tarkoita, että pitäisi alkaa samanlailla treenaamaan kun minä tai osallistua kilpailuihin, sillä nekään ei todellakaan sovi kaikille.
Oon aina uskonut itseeni ja luottanut vaistooni, vaikka kaikki ei 🙂 Osa pitää mua aina hulluna ja mun päähänpistoja epärealistisina, mutta muista viis ja omalla innolla eteenpäin. Paljon olen saavuttanut, mutta paljon on vielä jäljellä, joten älkää tuhlatko elämäänne olemalla onnettomia vaan juuri sinä olet se joka voi siihen vaikuttaa. 

 Rakasta ja anna rakkautta niille, ketkä sinua rakastavat. Pidä perhe lähellä, sillä se on se tuki ja turva elämässä ja oikeastaan kaikessa. Rakennat maailman sen ympärille ja usein juuri ne mahdollistavat sinun elää juuri sellaista elämää,mistä olet aina unelmoinut <3

Huomenna lähden Tallinnaan ja raportoin reissusta sen jälkeen <3 Umppu
primebody

6 vastausta artikkeliin “Joulumieltä ja muistoja”

  1. Hei, törmäsin blogiisi erään toisen henkilön linkityksen kautta. Tosi hyvä ja inspiroiva teksti ja ajattelin jatkossa tutustua muutenkin kirjoituksiisi. Blogin ulkoasu on tosi hieno, ainoastaan itselläni oli haasteita lukea tekstiä mustan pohjan kautta, ainakin kun näin ensimmäistä kertaa lukasin. 🙂 Ehkä siihen tottuu kuitenkin jos aktiivisesti lukee näitä. Tsemppiä treeneihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta