Photoshoot……….

Taas mennään, eikä meinata. Aamulla ylös ja salille. Elin siinä toivossa, että Wolffin henkilökunta on herännyt jo vähän etuajasa ja salille päässee ennen seiskaa:) Onneks itse omistaja oli jo 20 vailla ja pääsin heti treenaan, koska töihin oli ehdittävä jo 8.00

Tänään oli selkäpäivä ja sain niin hyvän treenin vedettyä läpi, että huh huh. Tää treenaaminen käy jo ihan työstä. 
Työpäivä alkoi PRIMESSÄ, jossa usein teen kuvausmallin valmiiksi. Tänään oli vuorossa Norlyn kuvaukset, joita oon kans muutaman vuoden jo ehtinyt tekemään.

Kuvauspaikkana oli jälleen onkiniemi ja Jussi Koivusen studio. On kyllä Herralla mahtavat tilat ei voi muuta sanoa. Näissä kuvauksissa onkin hieman eri juttu, kun hius kuvissa, sillä pääroolia näyttelee sukkahousut:)

Tässä on viimekertaisia valmiita otoksia. Taasen mukavaa vaihtelua työpäivään ja siihen normi arkeen.
Moni on ollut kiinnostunut bikinifitneksestä ja moni tätä blogia lukeva on menossa ensivuonna ensimäisiin kisoihin. Bikinifitneksen super-Nora on juuri valmistunut personaltraineriksi ja valmentaa juurikin bikinifitness kilpailijoita (jos tai siis kun olet valmentajaa vailla vink vink). Tässä on suoraan kopiotu teksi Noran blogista ja tärkeää infoa, jos joku on kiinnostunut tai päättänyt kilpailla niin bikini tai bodyfitneksessä. Voipi vaikka olla, että täräytän itse paikalle. Huomenna vielä töihin ja sitten kohti Tallinnaa Jännää 🙂
-Umppu

KIINNOSTAAKO BIKINI- TAI BODYFITNESS?

Lähettänyt 15.11.2012 22:30 käyttäjä Nora

Olemme jo pitkään suunnitellut ihanan ystäväni, (body fitness SM ja PM voittajan) Hanna Saarion kanssa FIT CAMPiä. Ja nyt se vihdoin tulee!!
                                     
Saamme lajeista kiinnostuneilta paljon viestejä ja  kysymyksiä mm. kuinka nämä kaksi hienoa lajia eroavat toisistaan?
Päätimme siis Hannan kanssa laittaa tietotaitomme yhteen ja järjestää pienimuotoisen leirin, jossa käymme läpi bikini fitnesiin ja body fitnesiin liittyviä asioita.
Kerromme lajien eroista, harjoittelusta, ravinnosta, kisa- asuista, poseeraamme ryhmissä molempien lajien tapaan ja tiedossa on myös tärkeintä eli jäätävää treeniä, josta hikeä ei tule puuttumaan! 🙂
Vaikka kyseessä on kaksi erilaista lajia, yhdistää niitä yksi tärkeä asia- OMISTAUTUMINEN LAJILLE !!
Paikalle tulee myös Biancaneven edustaja. Biancaneve on maamme johtava fitness asuja ompeleva yritys. Biancaneve tekee paljon myös luistelupukuja mm. Kiira korven puvut ovat Biancaneven huikean upeaa käsialaa.


Fit Camp avartaa fitness lajeja ja olen varma että leirin jälkeen olet lähempänä kisaamis päätöksen tekemistä… suuntaan tai toiseen
Annamme leirillä halukkaille myös henkilökohtaisen arviomme järkevästä kisa ajankohdasta. Kerromme myös kuinka me voimme auttaa alkuun pääsemisessä.
Osallistumalla, saat kaiken tarvittavan tiedon näistä lajeista! Ei ole väliä harkitsetko vasta kisaamista, oletko jo kisannut tai kisaamassa ensi vuonna. Fit Camp on avoin kaikille!
AJANKOHTA: SU 9.12.2012 KLO 13-16
PAIKKA: Gym & Fitness Center Salo (Turuntie 2)
Ota mukaan avoin ja iloinen mieli, treenikamat ja bikinit tai muu mukava (mieluiten tiukka) asu poseeraamista varten. Esim, hotpantsit tai trikoot ja toppi ja korkkarit.
Hinta: 35 eur
Ilmoittautumiset [email protected] tai [email protected]
Muilta paikkakunnilta tulijat voimme järkkäillä myös kimppa kyytejä! Kiva lähteä ”retkelle” toiseen kaupunkiin 🙂
TUTUT JA TUNTEMATTOMAT MUKAAN! Tiedossa huippu päivä 🙂
TERVETULOA FITNESTELEMÄÄN KANSSAMME !

” Ole askelta lähempänä unelmaasi”
Nora & Hanna

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta