Kunnon tsekkausta

Tänään oli SE päivä! Eilen illalla väänsin hirveen hiki aerobisen, ja samanlailla alkoi tämä aamu. Oon ollut niin stressissä ja odottanut tuomioo kunnosta:) Olin jo menossa Wolffille klo 12, mutta mun olisikin pitänyt olla Nokialla:) No äkkiä nappaan kamat Wolffilta ja hirveetä kyytiä Nokialle…… no Nokian salihan oli kiinni, mutta käytettiin meidän Maikun työpaikaa:)….

Tuomionpäivä ja vaatteet pois ei muu auttanut. Aamulla vaaka näytti -3kg eli se sähkötupakka ja nikotiini purkka on auttanut…….. Siinähän me yhteistuumin todettiin mulle tulleen ”jenkkakahvat” hahaha. Käytiin pientä keskustelua dieetin aloittamisesta ja ehkä jopa vähän vänkäsin vastaan. No sain mitä halusin, mutta kilpailulupa myönnetään vasta maaliskuussa. Eli nyt ihan omalla vastuulla tavallaan mennään. OOON NIIN ONNELLINNEN. En olisi oikeasti ollut valmis aloittamaa dieettiä nyt, koska olin valmistaunut siihen vasta pitkän ajan päästä, tai no pitkän ja pitkän. Voin sanoa ääneen, että en pysty johtamaan yritystä, perhettä ja ihmis-suhteita niin pitkällä dieetillä (kokeiltu). Tää koko homma ja koko fitness on oikeasti henkisesti paljon rankempaa, sillä sun on kestettävä kaikki vastoinkäymiset ja kohdattava ne. Se mieletön työ minkä teet on hetkessä ohi ja jos lopputulos ei miellytä sinua itseäsi, siitä eteenpäin meneminen on todella haastavaa, välillä jopa tuskaista. Myös se että moni sanoo siinävaiheessa, että vieläkö sää tota harrastat tai kannattais lopettaa tuntuu pahalta ja sun pitää vain olla välittämättä muiden mielipiteistä.

Sokeudut itselle ja omalle kunnolle. Syyllistyn itsekkin siihen ”olen lihava” lauseeseen jokapäivä, vaikka en sitä ole. Alkuun pienet muutokset huomaa itse hetkessä ja oot aivan liekeissä pinestä paukurasta, jossain kohtaa kehoa. Muistan kun olin käynyt kuukauden salilla ja kotona harvase päivä pullistelin peilin edessä ja huusin Juusolle Kato kato jäätävä pala…………. vastaus oli usein rauhotu nyt ” ei siä mitään oo”. Nyt taas kun teeniä on takana kohta 1,5 vuotta tuntuu ettei sille peilikuvalle tapahdu yhtään mitään. Oon oikeasti tällähetkellä täysin sokea itselleni ja vartalolleni.

Myös nämä ”body” piirit on niin pienet ja valitettavasti negatiiviset niin ei oikein mielipidettä kannata keneltäkään muulta kysyä kun valmentajilta. Kaikilla on salilla oma mielipide mitä juuri sinun tarvii tehdä ja mikä olisi sulle juuri hyvä ja usein siinä on joku koira haudattuna. Mitä vähemmän tunnet porukkaa sen parempi :)Kuulin taas tänään ittestäni niin mahtavan juorun että huhuhuh. Kannattaa muutenkin päästää monet fitnes jutut toisesta sisään toisesta ulos 🙂 Ja edelleenkään mulla ei oo silikoni takapuolta 🙂 hhahahaha

-Umppu

primebody

9 vastausta artikkeliin “Kunnon tsekkausta”

  1. Oikeen ärsyttää, kun kuitenkin kyseessä on yksilölaji ja jokainen on vastuussa omasta panoksesta ja tuloksesta niin silti on pakko pönkittää omaa epävarmuutta levittämällä muista shittiä. Sama vaikka ois silikonivarpaat, antakaa olla ja keskittykää omaan elämään niin ehkä se epävarmuus omasta kropasta kaikkoaa kun ei tarvitse ja ehdi muita toljottaa! Ps. Olet upea! Tsemiä!

  2. Voi tsiisus, kun ei itse saada omasta perseestään lihaksikkaan muodokasta, niin sellaisen perseen omaavat ovat tietysti ottaneet SILIKONIT! 😀 Tsemppejä treeneihin sulle ja sun ”silikoni”-pyllylle! 😉

  3. Heippa, sulla tossa edellisen postauksen yhessä kuvassa oli tollanen ’memories’ kyltti! Muistatko yhtään, mistä se mahtaa olla ostettu? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta