Go PETS

Aivan super huippua. Pro Elite Teamin bikini kilpailija Suvi Iso-Kuusela sai tänään näytössä loppu lunastuksen nuorten MM kilpailuihin. Mää oon Suvista niin ylpee, sillä hän jos joku on joutunut tekemään todella paljon töitä kuntonsa eteen.

Bikini Fitness Suvi Iso-Kuusela ja Ulla-Riitta Koskinen

Mun ja Alonan piti alunperin lähteä kilpailuja katsomaan, mutta oltiin lentojen suhteen liian myöhään liikenteessä ja hinnat oli aivan pilvissä. Niinkuin kuvasta varmaan huomaa me ei Suvin kanssa kilpailla samassa sarjassa, sillä meillä on huima pituusero:) Nyt sitten jännätään vielä 4 viikkoa Suvin puolesta. Suvi jos joku on paikkansa anssainnut. <3<3<3<3

Mua jännittää huominen varmaan yhtäpaljon, kun Suvia MM kisat, sillä huomenna selviää mun dieetin kohtalo. Wolffille klo 12.00 Minnankaa ja sinne tulee muitakin Teamiläisiä Kimmoa unohtamatta. Kimmon silmää ei voi kyllä tippaakaan huijata läski on läskiä jne :)…. On jotenkin outo tunne huomisesta. En todellakaan tiedä mitä hittoo mää täällä tärisen, mutta tärisen kumminkin hahaha. 
Ulla-Riitta Koskinen Bikini Fitness Kuva: Mikko Karekivi

Hyvä pylly 🙂

Tänään on ollut ihan huippu päivä. Mua aamu alkoi aamiaisella sänkyyn, mikä on aivan arjen luxusta. Tänään myös mun ihanat siskot on ollut mun kanssa siivoamassa mun kodin ja lupasin antaa kaiken ylimääräisen tavaran heille ja sitähän riittää. Nyt on puhdas ja kaunis koti. Salaa taas laitoin vähän lisää joulukoristeita.

Tänään pitäis vielä tai siis aivan kohta riipasta vielä aeroobinen ja vatsat. Mulla on mun huonessa oma 2m2 kuntotila ja niin ällöt pinkit painot. Yläkerran aulassa on hyvätila kuntoilla ja siinä voin tehdä vatsoja. Mulla on kotona vatsarulla, painoja, kuntopenki, crossari, nilkkapainot ja tanko. Ne on ihan ehdottomat kiireiselle naiselle ja saan olla enemmän aikaa kotona. 
Me and my baby

Tänään saatiin myös kasattua tavaroita 2 ikean kassia, mitkä vien lahjoituksena Viroon, tai siin en minä vie vaan on sellainen porukka, ketkä vie. Kaikkia Vilin vanhoja leluja, vaatteita, tuttipulloja, lakanoita. Antamisen ilo paras ilo. Samalla vein UFFiin yhden kassillisen vaatteita.

Mun on nyt aika ottaa itteeni niskasa kiinni ja alkaa keskittymään uuteen kisakauteen. Vielä on hyvin aikaa, mutta kisat tulee aina yllättävänkin nopeasti. Mulla onkin sovittuna jo Bikini palaveri Biancaneveen, joka tekee ehdottomasti parhaat bikinit Suomessa.

Ulla-Riitta Koskinen Bikini fitness Biancaneve

Tässä on pari kuvaa viime bikinien sovituksesta,,,, olisinpa tuossa kunnossa huomennakin 🙂 Väri vaihtoehtoja mulla on 2 ja, jos en osaa päättää teetän kahdet. Kyllä niillä käyttöä on 🙂 Noi oranssit on jo niin rakkaat ja niillä on tunnearvoa niin paljon. Bikinit on myös yksi todella tärkeä asia kilpailuissa. Jos ne on huonon malliset väärän väriset, liian isot tms voi se pilata koko konaisuuden ja laskea pisteitä. Mulla on niin villit visiot tulevista, että saa nähdä voiko niitä edes toteuttaa hahahah. Bling Bling <3

Nyt ei muutakun hyvää Lauantaita mää vedän napit naamaan ja alan jumppaan
-Umppu
P.S pitäkää peukkuja huomista varten 😉

primebody

8 vastausta artikkeliin “Go PETS”

  1. Sulla on tosi hyvän näköset olkapäät ja kivasti muotoa niissä! Itellä tuntuu, että olkapäät ei kasva millään…

  2. Oot tosi kaunis ja sulla on tosi hyvä kroppa! Just sopivasti muotoa ja lihasta. Susta näkee mitä sillä kovalla treenillä ja hyvällä ruokavaliolla voi saavutta! Tsemppiä!

  3. Katsoin tuossa (saatoin vilkaista väärinkin), että sullakin on polvet sen malliset, että ne tavallaan kääntyy sisäänpäin.. Siis takaprofiilia katsoessa ainakin itselläni menee polvet kohti toisiaan. Oisko sulla mitään jippoja tän ehkäisemiseen sitten lavalla? Itse aloitan kisailuni ensi vuonna 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta