Viikonloppu

Tätä on odotettu, viikonloppu <3 Oon niin poikki, että tänään en tee enään yhtään mitään. Aamu oli tehokas, eli aloitin vatsa peppu treenillä, joka on aivan mun omaa käsialaa 🙂 hiki virtaa ja naama on punanen kun paprika:) Treenin jälkeen Alona tuli salille ja tehtiin yhdessä aerobinen treeni. Sen jälkeen mentiin yhdessä venyttelemään ja siihen vierähtikin puoli tuntia ja ehdittiin käymään lähes kaikki lihasryhmät läpi.

Mää vielä vähän poseerasin ja harjoittelin uudistettua T-kävelyä. Sitten vetelin ihan läpällä näitä ”fitness poseja ja oikeasti ensimmäistä kertaa 🙂 Ehkä ne vaatii vähän harjotusta hhhahahaahhaah.

Ei noilla ihan kisoihin viä mentäis:) Mutta siis toi oli tosiaan ihan läppä ja toistaseks läppänä pysyy:) No mutta siitä töihin ja viimeinen työpäivä tälläviikolla ja ihanaa, kun on ”menoton viikonloppu.  Sunnuntaina oli treffit Minnan kanssa ja kunnon tsekkaus. Voin sanoo, että ensimmäistä kertaa ahdistaa ja paljon 🙂 Mää vaan en viä haluais aloittaa dieettiä, mutta kai se on pakko jos ylemmältä taholta tulee käsky.

Huomenna lisää <3 umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Viikonloppu”

  1. Hei osaisitko auttaa, kun meillä on lukion äidinkielen kurssilla tehtävänä pitää puhe/esitelmä jostain ajankohtaisesta asiasta, mikä on näkyny eri medioissa paljon. Me päättettiin kavereiden kanssa pitää siis tästä fitness ilmiöstä ja ollaan yritetty ettiä tietoa(huonoin tuloksin) siitä, että paljon täällä suomessa fitness-kilpailujen osallistuja määrät on noussu kuluneen vuoden-parin aikana. Oot pari kertaa kirjotuksissas maininnu että ne olis noussu huimasti, niin voisitko ohjata jollekkin sivulle, mistä tietoa löytyy tai itse antaa edes jtn suurin piirteistä tietoa, ei tarvitse olla mitään täysin tarkkoja lukuja. Oltais tosi kiitollisia jos pystyisit auttamaan! Ps.Oot todella inspiroiva henkilö, kun uskallat olla täysin oma ittes ja sanoa mielipitees!

    • IFBB:n sivuilla on tietoa. Samoin bodylehden sivuilla ja niiden facesivuilla. Itse bodylehti on myös hyvä mulla on niitä paljon jos tarviit voit vaikka laittaa mulle mailia [email protected] ! Voit myös ottaa yhteyttä valmentajaani joka osaa varmasti kans vastata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta