Movember

Meillä oli taas töissä pikku hepuli päivä ja tulos on tässä Movember <3 Meillä on tulossa Joulukuussa töihin hyväntekeväisyys viikko, jonka toteutimme myös viimevuonna teemalla PRIME jakaa joulumieltä. Lahjoitimme viikon ajan jokainen omasta tuotosta 5% TAYS:in syöpälasten osastolle, jolla ostimme ostimme osastolle leluja. Tämän vuoden kohde varmistuu todennäköisesti huomenna ja nyt työn alla on hieman erilainen kohde. Se tunne kun pienillä teoilla saa niin suuren vaikutuksen ja se antamisen ilo on paras ilo.

Aamulla Buddingit naamaan, kahvia koneeseen ja Wolffille. Selkää, selkää ja selkää ja taasen kokeilin voimiani 🙂 sitä itsekkin oikein pelästyy kun jaksaakin tehdä aina vaan kovemmilla painoilla oon kohta se ”jäätävä tankki”. Niin hullulta kun kaikki kuulostaa eilisen ”sähkötupakan ja nikotiinipurkan kombo teki sen, että mun vatsa oli aamulla ekaa kertaa kuukauteen LITTEÄ. Meinasin oikesti alkaa jopa poraan kun tuntu niin hyvältä. Joo tiedän tällä ei ole terveellisyyden kanssa mitään tekemistä! Oon vaan ollut niin epätoivoinen ja nyt on ainakin yksi keino. Tiedän, että kaikilla on oma mielipide asiaan ja siihen mikä mua vaivaa, mutta kukaan ei todellakaan tunne sitä tuskaa mun sisällä,,,,,,ei kukaan.

Luin (raamatusta) BODY-lehdestä jutun Kati Alanderista, missä oli paljon hyvää ja mistä voi moni ottaa mallia. Yksi mistä olen täysin samaa mieltä on se, että läheskään kaikki eivät treenaa niin kun sanovat treenaavansa:) Toinen asia on yksin oleminen ennen kilpailuja. Se on ehkä asia mikä mua oikeesti pelottaa ja ahdistaa, sillä pahin painajainen on se että tulevat 100 bikinikilpailijaa ”kälättää ennen lavalle menoa. Sanoinkin jo että otan huonen eri kerroksesta ja käytän Beltoreita ennen kisaa:) Treenaan yksin ja myös kilpailen yksin. Kirjoituksessa Kati sanoi: jos haet aina turvaa muista olet lavan takana aika heikoilla ja se pitää niin paikkansa.On myös erittäin tärkeää antaa toiselle työrauha. Jos joku haluaa olla hiljaa ja omissa oloissa, niin anna hänen olla 🙂 Muistan Exposta kun olin hirveessä kuumeessa olo aivan karsee ja keskityn siihen etten kuole lavalla niin joku alko säätään, huutaan, panikoimaan ja yksinkertaisesti hirvee meteli niin munhan oli pakko sanoo: nyt turpa kii……… Fiiliksen nostatus on ihan eri juttu kun se oman paniikin siirtäminen muille. Se että jokaisen kilpailu on aivan yhtä tärkeä ja yhtä arvostettava, mutta kilpailu on kilpailua, jossa taistellaan voitosta ja niitä kaveruus suhteita hankitaan sitten aivan jossain muualla.

Ulla-Riitta Koskinen Bikini fitness

Tänään pääsin myös rentoutumaan Anun hoiviin hoitola Preventioon, ja luvassa oli LPG <3 oon niin koukussa, se on niin miellyttävää, että torkahdan joka kerta. Tänään pitäis vielä siivota, mutta enpä tiedä  jaksanko

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Movember”

  1. Heippa! Oot upee näky mimmi! Tosi sympaattista toi hyväntekeväisyys kampanja teillä, aivan varmasti saatte monelle lapselle hymyn suulle ja muuta ajateltavaa sairaalaympäristössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta