Uutisia…..

Ulla-Riitta Koskinen Bikini fitness

Miten nää päivät menee niin vauhdilla? Kun kesä oli niin lyhyt niin tuntuu, että tää syksy on kestänyt ikuisuuden. Tänään oli olkapää treeni. Kun ei tarvitse olla -caloreilla niin jaksaa painaa. En oo varmaan koskaan saanut ”pidettyä” itselleni niin kovia treenejä kun muutamat pari viikkoa ja se, jos joku tuntuu hiton hyvältä. Teen treenissä paljon pudotus ja super sarjoja, jolloin saan treenattavan lihaksen vietyä aivan loppuun ja sen kyllä tein tänään. Aamulla oli hauska tilanne kun olin merkannut kalenteriin merkinnän 9-10.15 vp. Kyselinkin eilen facessa tutuilta, etä tietääkö kukaan missä mun pitäis olla siihen aikaan. Btw ei ole vieläkään selvinnyt 🙂 Wolffilla tapahtuu muutoksia, jossa naisten pukkari laajene ja kaikkea muutakin uutta on luvassa. On mahtavaa saada treenata Tampereen parhaalla salilla ja myös henkilökunta on mukavaa porukkaa.  Tein päätöksen mikä ei tuskin kaikkia miellytä, mutta sain ystävältäni sähkötupakan ja ajattelin vetää parit savut päivässä ja syön sitä nikotiinipurkkaa, jos tää neste lölly tästä mahasta lähtee. On se karsee olla kropassa missä, ei viihdy. Tiedän kuitenkin että sielä alla on se missä viihdyn 🙂

 BODY-lehdessä on Anna Virmajoen kirjoittama palsta minkä aiheena on There is no off-season. Ihailen Annaa siinä, että hän oikesti aina kunnossa. Meillä oli myös omalla kohdalla samanmoiset suunnitelmat, että kisapainoon tulisi vain muutama kilo painoa, mutta niin ei vain mennyt. Näiden kaikkien vastoinkäymsten jälkeen tilanne on vain hyväksyttävä. Sekin on vain hyväksyttävä, että jos aion kisalavalle huhtikuussa astua on mun oltava myös kunnossa ja aloitettava se dieetti, sillä näin homma ei ainakaan toimi. Jenkeissä bikinikilpailijat toimivat usein myös fitness-malleina ja edustavat sponsoreitaan ja ovat siis hekin aina kunnossa. Tää homma ei ole todellakaan helppoa ja OIKEASTI vaatii monesta asiasta luopumista. Välillä myös niistä mukavista asioista. Laji on kilpaurheilua ja menee työstä. Haluan olla lavalla paremmassa kunnossa, kun koskaan ja mun on kehityttyvä, monessakin osa-alueessa.

Tältä näyttää kaikkensa antanut Umppu treenin jälkeen 🙂

Eli 13.4 on seuraavat kisat Fitness Classic. Sieltä pääsee 3 parasta suoraan  Fitness Expo lavalle. Jos ei ole kolmen parhaan joukossa on karsintoja 10 ja 17.8 ja itse sm kisat on 31.8-1.9.2013. Siihen on onneksi vielä aikaa harjoitella. Ja muutenkin mennään yhdet kisat kerralla ja keskitytään niihin.

Sain myös Lookilta uutisia, eli mun napa leikataan ens viikolla JIIHUUUU. Joku voi ajatella, etttä ompas turhamaista, mutta omasta mielestä se näyttää edelleen vanhan mummon persreijältä:) Huomenna on taas vuorossa ihana LPG ja nesteet kiertoon hoitola Preventiossa. Suosittelen kyllä kyseistä hoitoa ehdoton juttu palautumiseen ja kaiken lisäks miellyttävä.

En tiedä olenko muistanut mainita, että matkaamme Helmikuussa Thaimaahan? Ekaa kertaa jihuu. On ainakin joku mitä odottaa, tän kylmän syksyn ja talven. Aivan mahtavaa:) Menään viikoksi tai oikeastaan matka on 8 päivää. Kuulen monelta ”ihan turha lähtee viikoks” miten niin? En oo koskaan pitäny viikkoa pidempää lomaa kerralla ja mulle on ihan sama istua päivä koneessa jos saan 6 päivää aurinkoa ja lämpöä. Nyt on paineltava pehkuihin ja valmistauduttava huomiseen
-Moi

primebody

9 vastausta artikkeliin “Uutisia…..”

  1. Heippa ! Sun blogis on ihan huippu ! Tosi mielenkiintoinen ja mukava lukea, ja nähdä kehityksesi ! Haluaisin kysyä, että maksaako Minnan ja Kimmon valmennus sinulle jotain? Ja jos maksaa niin kuinka paljon? Olisi mukava saada tietää, koska olen itse todella kiinnostunut valmentajan ottamisesta ja haluisin tietää minkä hintaista tuollainen ”kisavalmennus” on. 🙂

  2. Believe me et oo nähnykkään mummon persereikää jos sun napa näyttää sun mielestä siltä 😉 nimim.hoitoalan ihminen 😀

  3. Valmennus riippuu, millaisen ja kuinka pitkän ottaa, mutta ne on siinä 2000e luokkaaNapa tehdään puudutuksessa eli vähän kun esim luomen poisto, eli ehtiiHahahahhaah joo en kyllä oikeesti oo, enkä tiä haluankokaan hahaha

  4. Sama homma, sillä kysyinkii, en oo tienny et niille voi ihan paik.puudutuksessa tehä jotain, kiva kuulla täytyy selvittää enemmän asiaa 🙂 raportoi sitten tuloksesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta