Nyt en ymmärrä!

Alan oleen todella kypsä…….ja tarkoitan itseeni. Treeni kulkee ja hyvin kulkeekin mikä on mahtavaa, mutta se muu siinä ohella. Aamulla hirveellä kiireellä Wolffille ja tietenkin mulla oli jäänyt avaimet kotiin. Samassa on kaikki, joten soitto kotiin ja onneks Juuso pelasti:). Wolffin kaapinovi pihdeillä auki ja ei ollut sitten ensimmäinen kerta. Tein nopeen treenin rinta, ojentaja ja hauis. Hyvä tuntuma, hirvee hiki ja isot painot :),,,,,siis mulle hah. Kiire oli myös pois alta sillä Wolffilla kuvataan Jutta ja super dieetit ja en halua olla takajammarina missään. Oon niin turhautunut tähän turpeeseen johon ei ole loppua. En hae sääliä, mutta en myöskään jaksa kyllä se siitä kommennteja, kun ei se jumalauta siitä. Vatsanseutu on kun pehmis, joka tursuaa housuista ja ei lähde tai liiku mihinkään. Voihan tupakka minkä minulle teit. Kisoihin on 5kk aikaa ja siihen mennessähän sen pitäis tasottua,,,,,, mutta mitäs jos ei tasotu? Mää oon aivan ressissä ja mua kirjaimellisesti ”vituttaa tää asia jokapäivä enemmän ja enemmän. Mulla on olemassa se sähkötupakka niin tilaan varmaan siihen sitä nikotiinia ja alan vetään sitä. Nyt on sellainen olo, että ihan sama. Teen kohta ”ihan mitä vaan, että saan tän kestoähkyn pois….

Tänään oli erilainen työpäivä ja se menikin kuvausten merkeissä. Oon tehnyt jo monta vuotta yhteistyötä Nanso Groupin kanssa ja tänään oli Voguen kuvauspäivä. Kuvataan siis kaikki Vogue sukkahousu paketit ja minä vastaan hiuksista ja meikeistä. Kuvaus tapahtuu onkiniemessä Studioi Jussi Koivusen studiolla.

Siinä vähän tilanne kuvaa ja kuvia viimekerran mainos lehtisestä. Nää kuvaukset on mukavaa vaihtelua normi työpäiviin. Siitä sitten nopea piipahdus töissä ja suorinta tietä kotiin. Kotona odottikin paljon kynttilöitä ja tuli TAAS aivan Joulun tuntu <3 Mun niin lempi juhla, jota en malta odottaa. Eilen hankin jo ensimmäiset joululahjatkin

Ajattelin tänään hemmotella itseäni Moroccanoil hiusnaamiolla ja saunalla. Samalla teen mun hyväksi todetuilla Anubis sarjan tuotteilla itselleni naamion. Kyllä tää vuodenaika on vaan niin pimeetä ja masentavaa ei voi muuta sanoo. Nää on muuten just niitä pahimpia lihomis kuukausia, kun on töistä tullessa aivan poikki ja mikä ihaninta istahtaa sohvalle parin voileivän ääreen:) Tosin en voi nitäkään enään syödä 🙂 Eikä mulla oo aikaa lösähtääkkään hahahahah

Huomaan itsestäni muutoksia harrastuksen suhteen. Se suurin ”innostus” ja hypetys on nyt ohi ja keskityn siihen olennaiseen, eli treenaamiseen. Olen itse syyllistynyt samaan mihin nämä tulevat ”fitneksentähtöset” eli siihen ylenpalttiseen haippaamiseen, mitä en kestä itse tällä hetkellä ollenkaan. En vaan kestä ja en voi sille mitään. Mua ei oikeesti kiinnosta mitä joku syö ja montako grammaa sillä on jotain #vit.n# hiuteleita ja syökö se ne puurona vai lättynä. Myöskin on niin eriasia oletko 16 vai 30 vuotias ja just ne 16-> ei sitä vielä ymmärrä. Omasta mielestä ensin tulee se treeni ja sitten se bikini fitnes, eikä niin, että ollaan jo päätetty osallistua kilpailuihin päivääkään treenaamatta. Tavoitteet joo pitää olla mutta ehkä se matala profiili on alkuun parempi, ettei tuu niitä pettymyksiä. Ei ne lihakset kehity ilman kovaa treeniä ja nyt kun kilpailijoita on paljon ei sielä pelkillä kimaltavilla bikineillä pärjää.  On taas näitä pahailma ulos hyväilma sisään päiviä.

Tässä on hauska esimerkki miltä voi näyttää 42 vuotiaana 🙂 Hänellä ei ole tekosyitä ja on toteuttanut unelmansa. Mulla on siis viä 11 vuotta aikaa hahaha. Jos tää nyt tästä alkais suttaantuun ja paino lähtis tippuun olisin onnellinen <3 Ei tässä muuta huomisiin -Umps_

primebody

14 vastausta artikkeliin “Nyt en ymmärrä!”

  1. sää oot kuullostanu jo pitkään masentuneelta. kynnys hakee lääkitys? nekin laihduttaa. ei se oo häpee. terveisin asiantuntija.

  2. Ai että masennuslääkket laihduttaisi? Eikös perinteisesti se homma ole ollut vähän toisin päin? Tosin masennuslääkealan uusista tuulista en ole tällä hetkellä täysin perillä, kun en ole asiantuntija, enkä varsinkaan ammattilainen.

  3. Tulee luettua usein tätä sun blogia ja ärsyttävää, että ihmiset jättävät sulle negatiivisiä kommentteja joissa koittavat polkea sua alas, mutta sellasille on vaa näytettävä mistä kana kusee. Pakko sanoa tohon bikini fitness hypetyksee muutama sananen.. Itse olen 19 vuotias eli ihan junnu, sekä tulen ensi vuonna kilpailemaan bikinissä, mutta sen olen oppinut , että nöyrä pitää olla ja nimen omaan keskittyä kovaa treenaamaan. Monet itseäni vanhemmat tytöt ja saman ikäiset hypettää tuolla kuinka ne on seuraavia bikini voittajia jne. Se onkin niille, sitten nolo tilanne , kun sanat on enemmän ,kun teot. Pointtini tässä oli nyt lähinnä se, että jokaisesta ikäryhmästä löytyy näitä sankareita, jotka ovat , niin fitnessiä, mutta et ole ainoa jota se hehkutus vituttaa ! Täällä ollaan samoilla fiiliksillä. Tsemppiä kovasti treeneihin

  4. Jos painat liikaa, ala dietille? Mulla on ainakin silloin kiva ja kevyt olo. Ehkä sun aineenvaihdunta on vaan niin jumissa kahden dietin ja muun jälkeen, ettet tartte niin paljon kaloreita?

  5. Nää nyt kyllä menee taas ihan off topiciin, mutta mielialalääkkeisiin jokainen reagoi yksilöllisesti, ja mulla ne ovat hillinneet ruokahaluja aika merkittävästi, mikä merkitsi sitä kautta laihtumista. Loppupeleissähän kuitenkin se määrää, mitä sinne suuhun laittaa. Fitnesstouhut palautti kuitenkin meikäläiselle oikeanlaisen ruokailun, ja nyt dieetillä tuo ruokahalujen hillitseminen ei kyllä ole yhtään haitaksi.

  6. Musta välillä tuntuu että mää oon ainut kuka avaa suunsa just tämmösistä asioista 🙂 mää nyt päätän vetää nikotiini purkkaa ja sitä hiton sähkö tupakkaa ja niitä vähentää sit pikkuhiljaa jos se auttaa 🙂

  7. Mulla maha turposi välillä nikotiinipurkastakin.. Mutta kilpirauhasen vajaatoiminta oli itsellä syyllinen, miksi kisojen jälkeen kroppa turposi ja turposi. Oletko kilppariarvoja käynyt mittauttamassa, ettei niissä vaan olisi häikkää? 🙂

  8. Älä Ulla-Riitta ala käyttämään sitä nikotiinipurkkaa tai sähkötupakkaa! Se johtaa ennenpitkää siihen, että alat taas polttamaan. Haluatko syövän tms.? Vai kärsitkö mieluumin hetkellisestä turvotuksesta? Mieti nyt asiaa vielä pitkällä tähtäimellä tarkasti. Hienon työn olet tehnyt lopettaessasi, haluatko heittää sen hukkaan? Mikä on oikeasti ja aidosti tärkeää?Turvotus on pelkkää nestettä. Se ei ole läskiä. Sä pääset siitä halutessasi eroon dietillä. Ei sen kummempaa. Kaksi rajua diettiä vuodessa on kropalle PALJON. Anna nyt armoa itsellesi ja kohtele sitä kroppaa kauniisti ja armollisesti. Silloin myös kehitys on mahdollista.Sun elämä kuulostaa kieltämättä myös melko kiireiseltä ja stressi aiheutta kortisolitason nousua, joka ikävä kyllä kerää turboa just massunseudulle.Olet ihana nainen ja kiva kun kerrot myös lajin varjopuolista! Käyn lukemassa blogiasi usein ja täällä on aina mielenkiintoisia juttuja. Olet oikea tsemppari ja varmasti esikuva monelle muullkin kuin minulle. Oikein ihanaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi.

  9. Tsemppiä sulle, toivottavasti olo paranee! Oletko miettinyt että saattais syy löytyä jostain makeutusaineista tai muista lisäaineista joita on proteiinipatukoissa, juomissa yms? Mulla räjähti muutaman vuoden käytön jälkeen yhtäkkiä allergiat päälle niistä, ja nyt ei pysty juomaan light-limppareitakaan ilman että maha on kuin ilmapallo. Varsinkin tohon alavatsalle kertyy kiristys. Siihen on auttanu ihan siirtyminen ”luontaiseen” ruokavalioon eli pois joutunu jättään kevyttuotteet, liemijauheet…

  10. Olet ihana nainen ja kiva kun kerrot myös lajin varjopuolista! Käyn lukemassa blogiasi usein ja täällä on aina mielenkiintoisia juttuja. Olet oikea tsemppari ja varmasti esikuva monelle muullkin kuin minulle. Oikein ihanaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi.Samoja mietteitä täällä :)!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta