Onneks elämä ei oo yhtä juhlaa

Voihan huh mikä viikonloppu. Olin poikkeuksellisesti lauantaina töissä ja sielä riitti haipakkaa. Töiden jälkeen painelin hirveetä kyytiä salille. Sielä tein olkapää treenin ja olin ihan liekeissä kun sain 12kg pystypunnerruksessa ylös yksin haahaha. jollekkin toi paino ei o mitään, mutta mulle on. Lähtö painot kun aloitin oli siinä muistaakseni 4kg 🙂

Ulla-Riitta Koskinen Bikini fitness

Ulla-Riitta Koskinen Bikini fitness

Salilla oli myös Minna ja Kimmo, sekä meidän ”mänkiini” pojat pose treeneissä. Samoin Suvi on nyt Tampereella ja sillä onkin kohta mm-kunto tsekkaus ja kisaluvan varmistus. No määhän jouduin heti kunto syyniin ja taas kuviot muuttuu. On se kumma kun yrittää elää terveellisesti niin siitä on ollut tähän asti vain haittaa….. Tarkoitan siis tupakanpolton lopettamista. Poltin 14 vuotta ja ilmeisesti kroppani on nyt shokkitilassa, kun ei saa niitä myrkkyjä kehoon. Mulla on sellainen ähky olo ollut siitä lähtien ja huomaan, että nesteet ei kierrä kunnolla, oon ihan turvoksissa jne. Kauhee sanoo, mutta tekis niin mieli aloittaa uudelleen polttaan…. Eikö muka kenelläkään ole ollut mitään ongelmia koskaan??? Kertokaa ihmeessä jos on jotain vinkkejä. Mutta siis mun maha on löysä ja se tarkoittaa dieetin aikaistamista…. Nyyh. En ollut henkisesti ollenkaan valmistautunu tähän. Diettii vaatii ihan erilaista latautumista ja rehellisesti sanottuna en o viä valmis siihen. Mua otti niin koko asia päähän, että pillahdin itkuun kun olin matkalla kotiin. Kotiin päästyttyä lenkkarin jalkaan ja hikicardio kulutus 500caloria…… No ei voi mitään, tällästä tää on

No siitä suihkun kautta laittautumaan ja lähtö parhaan ystäväni synttäreille. Meillä on aivan huippu n,10 hengen yläaste porukka, jolla nähdään kerran vuodessa suunnilleen. Oltiin juhlistamassa yhdessä ”Liskon synttäreitä ravintolassa. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa. Siinä syötiin ja juteltiin ja musiteltiin menneitä. On se vaan niin hienoa, että on ihanat ystävät ympärillä.
BFF

No siinähän kävi sitten niin, että jatkettiin iltaa vielä yökerhoon, jossa meillä oli oma huone varattu ja saatiin jatkaa jutustelua sielä. Aivan mahtavaa. Pääsin myös tanssiin jota oon taas odottanut todella pitkään…..se vaan on niin ihanaa. Ensinnäkään en kestä valvomista meen jo pelkästään siitä aivan sekaisin, samoin viini jota join ehkä vähän liikaa 🙂 Sallittakoon se kerran vuodessa.  En nää juomisessa mitään järkeä, sillä ihmiset on kännissä idiootteja…………………….. Seuraavan kerran saa sitten kilistellä 1.4.2013 kun täytän 30 <3 ai niin oon silloin dieetillä, mutta sitten kisojen jälkeen hahaha.

Meillä oli tänään Isänpäivä iltapala porukoilla. Mulla onkin maailman paras isi, jos ette sitä vielä tienneet:) Sielä taas lapset peuhas ja normaali älämölö pauhas. Ihanaa nähdä perhettä sillai, että kaikki on koossa.

Kuva-arvotus?

Loppuun viä miäskarkkia Nicole Wilkins ja sportti fysiikka pojat (kuvan miehet on ammattilaisia). Siinä vähän mallia Suomen pojille, miltä sitten syksyllä pitäisi näyttää. Sarja kilpailaan Fitness Expon yhteydessä, joka muuten vaihtoi nimeä muistaakseni Nordic Expo tai jotain siihen suuntaan. IFBB:n sivuilla on myös sporttisarjan säännöt siitä kiinnostuneille.

-Mukavaa Sunnuntaita .UMPPU.

primebody

8 vastausta artikkeliin “Onneks elämä ei oo yhtä juhlaa”

  1. Mä kirjoittelinkin jo aiemmin, mutta jep, kyllä se tupakanpolton lopettaminen muutti kroppaa ja muistan tuon tuskan. Täytin samaan aikaan vielä 30 joten kriisi oli totaalinen. Mutta, itse valitsen enemmän työtä ja ”muutaman” ylimääräisen mukin vihreää teetä kun sen että pilaan itseni tupakoimalla. Yritä vaan miettiä mitä kaikea hyvää asiasta seuraa niin jaksat! Tsemppiä vaatii TOSI paljon mutta sulta sitä varmasti löytyy!

  2. heippa ihanainen umppu!kysyisin sellaista että mitä tarkoitetaan tällä joka viikkoisella ”buusti aterialla” mitä suositellaan dieetillä ollessakin ? ja eritoten mitä silloin kannattaisi syödä 🙂 kiitos vastauksesta ja ihanasta blogista! hyvää syksyä/talvea <3t. Laura

    • siis tarkoitan että onko sekin ”terveellistä” vai vedetäänkö sillon kaikkea epäterveellistä hiilarisafkaa kuten pizzaa hamppareita.. yms! ehkä tyhmä kysymys mut kai mä sitte vähä tyhmä oonki! 😀 ja ihan itseni kannalta tälläsiä seurailen, en tähtää kisoihin 2013 😀 onneks! jos näitä mun kysymyksiä yhtää lukee… jaksuja umppu ja toivotaan et alkaa olo helpottaa! pidän sulle peukkuja !!:)-Laura

    • Silloin jos ns tankkaat kerran viikossa syöt vaikka yhtenä päivänä ravintolassa. Jos tankkaat dieetillä silloin se ei tapahdu kun harvoin ja silloin olisi hyvä syödä esim puuroa leipää pastaa hedelmiä tms

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta