Olet juuri niin vahva kun mielesi on

Ulla-Riitta Koskinen Ifbb Bikini fitness

Jälleen palaan aiheeseen mieli ja sen kestävyys. Juuri nyt olen TAAS sinä pisteessä kun yli vuosi sitten, kun päätin, että nyt on tapahduttava muutos. En oikeasti voi sanoa, että olen lihava enkä ollut silloinkaan. Olen aina pitänyt itseäni vahvana ihmismielenä, mutta olenko sitä kuitenkaan? Ihmismieleen vaikuttaa niin moni asia. Naisilla se ”ruma päivä, voi olla vaikka likaiset hiukset mitä kukaan muu ei huomaa yms. Palaan taas aiheeseen Bikini fitness. Lajin pariin eksyy kokoajan yhä nuorempia tyttöjä ja kauhulla mietin heidän ihmismieltä. Jos palaan ajassa taaksepäin yli 10 vuotta ja mietin mitä silloin tein, ja mikä mulle oli se kaikkein tärkein…. vastaus on helppo kaverit. Tehtiin kaikki yhdessä, nukuttiin, syötiin, juotiin ja jaettiin kokoelämä. Paras ystäväni Taru oli aina langan päässä, kun häntä tarvitsin ja soiteltiinkin varmaan 5 kertaa päivässä 🙂 Se mikä myös oli suuressa roolissa : mitä muut ajattelee minusta?

Sehän ei ole sinänsä minun ongelma, mutta mietin sitä kokoajan, kuinka nuoret tytöt kestävät se julman kritiikin mitä varmasti tulevat saamaan vastaan? Mitä jos se onkin heidän tuho? Mitä,j os he saavat ikuiset traumat arvostelusta? Kuka on siitä vastuussa? Ne on vanhemmat!! Olen itse 80 luvun lapsi ja en ole saanut mitään ilmaiseksi. Lapsuus on eletty lama aikana, jolloin kenelläkään ei ollut rahaa ja töitä oli tehtävä. Vaikka olen ensivuonna 30 ei vanhempani, silti hyväksy bikini fitness harrastustani. Ihana Äitini sano: että se sun vitness on kun joku helvetin uskonto, jossa esitellään rasvatonta persettä lavalla 🙂 hahahahaha Äiti vanha hippi <3 Mutta aiheseen palatekseni koen hyvin ristiriitaiseksi vanhempien tuen varsinkin alle 18 bikinifitness harrastuksessa. Itselläni on 2 siskoa, eli kotona on ollut akkavalta ja ainakun sitä oltiin lähdössä "riikinkukkona" kaupungille Isä sano: ja tollai lämpsä paljaana ei lähetä minnekkään.

Itse äitinä tuskin olisin innostunut (jos minulla olisi tyttö) oman lapseni bikini harrastuksesta, mutta meitä on niin monia ja monenlaisia. Aina olen kuitenkin saanut harrastaa ja olen siitä onnellinen, kuinka paljon olen lapsena ja nuorena saanut siihen tukea vanhemmiltani ja perheeltäni <3

Aamusta ehdin kuitenkin, myös urheileen. Hanskat ja tissit oli vuorossa. Tänään päätin taan kerran kokeilla omia rajoja ja se kannattaa. Näköjään viikossakin voi voima kehittyä ja pystyy lisään vähän painoa. Treeneihini kuuluu paljon super ja pudotus sarjoja, jossa lihas viedään äärimäiseen rasitukseen. viimeiset liikkeet on yhtä tuskaa. Nyt teen ja treenaan niin täysillä kun vaan pystyn. Haluan saada ne sairastelu viikot takaisin, unohtamatta kuitenkaan sitä lihashultoa. Siitä töihin ja korvalamput korviin.

Hyvä mieli, kun treeni kulkee ja rauta nousee. Vielä on paljon aikaa kisoihin ja nyt tästä kehitys kaudesta otetaan kaikki mehut irti, sillä haluan olla lavalla aina paremmassa kunnossa, kun edellisissä kisoissa. Nyt on vain vaikea huomata sitä kehitystä, koska on painoa enemmän. Sekin on vain hyväksyttävä. Tein muuten tänään ”riisifruttia” eli laitoin FASTIN buddingia ja siihen sekaan raejuusto purkin, sen jääkaappiin 2h ja avot:) Nopeaa, helppoa, herkullista NAM:)

Varasin myös Bikini suunnittelu palaverin ja tietenkin BIANCANEVESTÄ. Niillä on nyt uudet suuremmat tilat Tullintorilla. Ne tekee ehdottomasti parhaat biksut Suomessa ja oikeasti kannattaa olla nopea, jos aikoo kevään kisaan sellaiset saada, sillä uskon, että on ennätysmäärä kisailijoita. Miehetkin vois alkaa teettään ne omansa täällä ja vaikka vähän blingata niitä, sillä osalla on aivan turhan liian isot housut 😉 persvakoon kunnon kumppari niinkun bikinissä on mun mielipide hahah

Huomenna vielä töitä ja sitten isänpäivän viettoon ai niin yhdet syndet olis kans 🙂 mus Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Olet juuri niin vahva kun mielesi on”

  1. Olet kyllä niin oikeassa, nuoret tytöt saattavat olla hyvinkin haavoittuvaisia negatiiviselle kommentoinnille, jota varmasti aina esiintyy tällä alalla. Täytyy olla todella vahva, että sen kestää. Itse täytän 30 ensi vuonna, ja tavoitteena bikini lava ensi kesänä ensi kertaa. Olenkin miettinyt, kestääkö kantti henkisesti kaiken sen hässäkän, mutta nyt on sellainen fiilis, etä pakko vaan kokeilla, nyt tai ei koskaan 🙂 Toivottavasti saan pääni ja mieleni niin vahvaksi, että selviän keväästä, niin treeneistä, dieetistä ja kommenteista. Tsemppiä sulle todelle paljon, tykkään sun blogista paljon! En vaan ole saanut sitä omalle listalle, kun en löydä kohtaa ”liity lukijaksi” (oon niin keltanokka näissä blogijutuissa :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta