Jennifer I LOVE You

                                                Voiko nainen kauniimmaksi muuttua?

Mää oon niin rakastaunut ai että. Näin vihdoinkin mun vuosien IDOLIN, maailman kauneimman naisen Jennifer Lopezin. Lähdettiin 2 aikaan Tampereelta pikkusiskoni ja hänen kaverin Millan kanssa ajelemaan Helsinkiin. Samalla käytiin hieman shoppailemassa, vaikka mulla ei nyt oikeesti olis rahaa tuhlata (tuhlaan silti). Ostin ittelleni ihana söpis laukun, jota en yksinkertaisesti voinut jättää hyllyyn. Se huusi mun nimee…. Juuso fiksuna kysy lukeeko tossa (tseilou) JL……hetkinen….

No, mutta keikkaan takaisin. JL osaa kyllä vetää ja kunnolla. Mää olin niin tyrmistynyt sen upeisiin asuihin, vielä upeampaan ääneen, mahtavaan showhun, valoihin, pyrotekniikkaan, tanssioihin….. voisin jatkaa listaa loputtomin. Kyseinen artisti herättää vahvoja tunteita, sillä jokaiseen biisiin kuuluu jokin muisto. On the floor on mun ja Lindin biisi, jota biletettiin meidän Espanjan reissulla niin paljon, että kun käveltiin tanssilattialle vaihto dj jo heti meidän biisin;) Keikan vika biisi toi mulle jopa kyyneleet silmiin koska se on mun ja Jarnon biisi, jota biletettiin ID-hairin matkalla Kreikassa 😉 JL soitti myös niitä vanhoja biisejä jotka vie ne muistot jo todella kauas. Samoin laulu, jonka hän oli omistanut omille lapsilleen, jossa laulettiin, että en lopeta koskaan rakastamasta teitä, oli liikuttava koska itsekkin olen äiti. HUH. Keikka siis oli aivan uskomaton ja hitto missä kunnossa se on. Niin upee kroppa tsiisus:) Vikan biisin se tanssi sen poikaystävän kanssa ja kirjaimellisesti poikaystävän;) Määkin olisin kyllä vaihtanu se edellisen hahaha. Törmäsin keikalla myös pariin lukijaan, terkut teille 😉 Mää meen aina ihan hämilleni, jos joku mut tunnistaa tän kautta….. En oo tottunut moiseen ollenkaan

Minä ja siskoni Kreetta

Mää oon viäkin niin on the floor…….. Jututkin on ihan sekavia ja sekasin, mutta siis palataan Keskiviikkoon ja karmeeseen päivään. Aamulla oli treeni ja vuorossa selkä. Mulla on nyt omasta mielestä jättiläisen voimat ja nostin sitä rautaa taas suonet piukeena. Hirveitä painoja ja lisää vaan kokoajan..

treenivaatteet Casall

treenivaatteet Casall
Seurauksenahan on se, että eilen enkä tänään voi edes kävellä kunnolla. Alkuviikon jalka ja eilisen selkä treeni on tehnyt mut niin hiton kipeeks…. Treeni on menny perille ei voi muuta sanoo. Löysin tänään kaupasta uutta kahvia, mikä sopis niin meidän aamukahvi pöytään mulle ja Mertsille:) Olli ei saa kohta enää kahvia, koska sillä on niin karmeet viikset…..
Salin jälkeen hirveetä kyytiä töihin palikseen. Tosiaan klo 10-13 välisenä aikana ehti sattuun ja tapahtuun. Paliksen yhteydessä siivotaan aina yhdessä kunnolla koko liike, ja juuri kun se oli valmis saapu uudet kalusteet. Ei muutkun meisseli käteen ja puukko toiseen. Laatikot auki ja kokoamaan kampauspaikkoja. Mää en mitään muuta vihaa niin paljon kun kokoamista ja nyt jos koskaan mun hermoja koeteltiin. Siinä siten vierähtikin muutama tunti ja hitto sitä paskan ja roskan määrää mitä siitä tuli…..Olin myös myynyt vanhat kalusteet ja niitä tultiin noutaan ripotellen pitkin päivää, ja samalla meillä aloitti uudet tytöt työn ja hirvee härdelli. Mulla oli aikaa tasan yhteen tehdä kaikki, koska oli kiire keikalle. HUH HUH.

Ennen
jälkeen
uusi katto

Samalla illaks oli sovittu remppaa PRIMESSÄ, jossa mää en ollu paikalla…..kevyt ressi……. Laittelinkin viestiä töihin, että miten siä menee, mutta ilmeisesti hyvin. Mutta siis vuorossa oli Miian huoneen katto, jonka toteutti Miian mies Tomi Sjöblom. Sanoinkin Miialle, että onpas sulla hyvä mies, sillä on ensimäinen kuka pääsi mun pään sisään ja heti ekalla kertaa hahaha. Näytin Tomille kuvaa minkälaisen haluaisin ja katto on just eikä melkein, siis täydellinen. Luonossa vielä oikeasti miljoona kertaa upeempi. Sinne sitten vaan Miian hoitoihin köllöttelemään <3 Suur kiitos Tomille ja apuri Koskiselle kyllä meidän vaimojen nyt kelpaa. Voin muuten suositella Tomia, jos joku tarvii remppa/suunnitelu apua kotiin tai varmaan minne vaan.

Nyt mää meen taas saunaan venytteleen ja nukkuun, koska oon aivan kuollut eilisestä valvomisesta.
-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Jennifer I LOVE You”

  1. Mä en tajua, miten bikini fitness-kilpailija voi sanoa, että JLolla on upee kroppa:D Tietysti kaikilla on omat kauneuskäsitykset, en mitenkään tahdo hyökätä sua kohtaan, ihmettelen vaan asiaa..Mut ihana toi katto PRIMESSA! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta